ΠΩΛΗΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ

Υπάρχει ένα διαμέρισμα στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας το οποίο πωλείται , είναι μια γκαρσονιέρα 43 τ.μ., που βρίσκεται στο ισόγειο, είναι διαμπερής, είναι κατασκευή '08, έχει 1 υ/δ, έχει 1 μπάνιο, καθώς επίσης έχει κλιματισμό, πόρτα ασφαλείας, ανοικτό πάρκινγκ, συναγερμό και είναι σε άριστη κατάσταση, η τιμή του είναι 60.000 ευρώ.

Επίσης υπάρχει ένα διαμέρισμα στο ίδιο μέρος το οποίο πωλείται και αυτό και είναι ένα διαμέρισμα 85 τ.μ., είναι και αυτό στο ισόγειο, είναι διαμπερές, είναι κατασκευή '08, έχει 2 υ/δ, έχει 2 μπάνια, έχει κουζίνα, έχει μπαλκόνια, καθώς επίσης έχει κλιματισμό, πόρτα ασφαλείας, ανοικτό πάρκινγκ, συναργερμό και είναι σε άριστη κατάσταση, η τιμή του είναι 120.000 ευρώ.

Πληροφορίες στα mail : savvina.kapa@gmail.com και tasosellhn@gmail.com.

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

Διάλειμμα Λόγω Προβλήματος Στο PC

Εδώ και δυό μέρες έχω πρόβλημα στο pc μου.Δεν ανοίγει ούτε με σφαίρες.Το έχω πάει στον τεχνικό και θα δείξει πότε θα είναι έτοιμο.Αναγκαστήκα θα χρησιμοποιώ το pc του ευρύνοου(όταν βέβαια και αυτός θα μπορεί να μου τον παραχωρεί για λίγη ώρα).Μην απορείσετε αν χαθώ,για λίγο θα είναι.Και θα γυρίσω με πολλές ιδέες για λύσεις στα προβλήματά της καθημερινότητάς μας.

Μέχρι τότε όμως απολαύστε κάποια από τα αγαπημένα μου κομμάτια.

Εδώ τριγύρω θα είμαι και θα σας παρακολουθώ........

Καλή ακρόαση...



















ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ










ΓΙΑ ΣΕΝΑ... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ...
















Ο αριθμός των τραγουδιών έχει μεγάλη σημασία για μένα.

Να είστε όλοι καλά μέχρι να ξαναβρεθούμε.

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

Μύκητες στα νύχια


Οι μύκητες εμφανίζονται στα νύχια των χεριών αλλά και στα νύχια των ποδιών.


Πώς καταλαβαίνετε ότι έχετε μύκητες στα νύχια σας?

Ο μύκητας εμφανίζεται στα νύχια των χεριών αλλά και των ποδιών με τον ίδιο τρόπο,μ'ένα λευκό σημάδι στην άκρη ή στην μέση του νυχιού το οποίο αργότερα γίνεται κίτρινο ή καφέ. Αυτό το κίτρινο ή καφέ χρώμα μπορεί να εισχωρήσει μέχρι την ρίζα του νυχιού. Και τότε η διατήρηση του νυχιού είναι δύσκολη καθώς αρχίζει να γίνεται λεπτότερο στα χέρια και παχύτερο στα πόδια.Αυτό δεν βοηθάει από αισθητικής πλευράς.

Οι μύκητες είναι ένας ζωντανός οργανισμός που τρώει κάτω από το νύχι το δέρμα μας για να ζήσει.Οι οποίοι πολλαπλασιάζονται σε σκοτεινό, ζεστό και υγρό περιβάλλον, και γι’ αυτούς τα δάχτυλα των ποδιών μας είναι ιδανικό μέρος. Αν τους κολλήσουμε, τότε είναι ικανοί να μείνουν εκεί για πάντα.


Πώς μπορούμε να θεραπεύσουμε τον μύκητα?


Καλό είναι να επισκευτούμαι έναν καλό γιατρό με ειδικότητα ποδολογίας.Αυτός θα μας χορηγήσει τα απαραίτητα: αλοιφές, σπρέι, σκόνες ή και φάρμακα από το στόμα.Δεν θα πρέπει να αφήσουμε αυτή την λοίμωξη των νυχιών μας χωρίς θεραπεία,θα ήταν λάθος μας.Γιατί όσο αφήνουμε το πρόβλημα να χρονίζει, τόσο πιο δύσκολο και χρονοβόρο θα είναι να απαλλαγούμε απ’ αυτό.


Τι θα πρέπει να κάνουμε για να αποφύγουμε τους μύκητες?


Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες κατά την διάρκεια της θεραπείας και όχι μόνο και δεν θα χάσετε:
  • Πλένετε τα νύχια σας σε τακτά χρονικά διαστήματα με σαπούνι και νερό.
  • Κρατήστε τα νύχια στεγνά – να τα στεγνώνετε καλά μετά το μπάνιο.
  • Φορέστε πλαστικά γάντια όταν πλένετε τα πιάτα.
  • Αλλάζετε και πλένετε τις πετσέτες σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και μην αφήνετε να τις χρησιμοποιούν άλλα μέλη της οικογένειας (ειδικά όταν είστε στο μέσο μιας θεραπείας)
  • Προσπαθήστε να μην περπατάτε ξυπόλητοι, ιδιαίτερα σε δημοσίους χώρους όπως οι πισίνες. Αντ’αυτού, να φοράτε τα ειδικά παπούτσια κατά την διάρκεια του ντους, όποτε είναι δυνατόν.
  • Αλλάζετε παπούτσια, κάλτσες και καλσόν, καθημερινά
  • Να φοράτε συνθετικά καλσόν. Οι κάλτσες είναι σημαντικές επίσης. Η Αμερικανική ένωση Ποδιατρικής συνιστά χοντρές κάλτσες από ακρυλικές ίνες ή ένα μείγμα που να τις περιέχει, γατί απορροφούν την υγρασία που προκαλείται από την εφίδρωση μέσα στο παπούτσι. Τα βαμβακερά υφάσματα παγιδεύουν την υγρασία, ειδικά αν είστε δραστήριοι ή τα πόδια σας ιδρώνουν εύκολα.
  • Αποφεύγετε να φοράτε στενά καλσόν ή παπούτσια.
  • Χρησιμοποιείστε ταλκ (όχι άμυλο καλαμποκιού) στα παπούτσια ή τις κάλτσες για να βοηθάτε στην απορρόφηση της υγρασίας.
  • Μην αφαιρείτε τα «πετσάκια» - κόβοντας τα μπορεί να βοηθήσετε τη μόλυνση να εισχωρήσει στο νύχι.
  • Μη βάζετε τεχνητά νύχια. Παγιδεύουν το νερό που γίνεται στάσιμο και επιτρέπει την ανάπτυξη μυκήτων.
  • Σιγουρευτείτε ότι ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείτε στο μανικιούρ και το πεντικιούρ είναι αποστειρωμένος και ότι η περιοχή είναι καθαρή. Ακόμη και αν περιποιείστε τα νύχια σας στο σπίτι, σιγουρευτείτε ότι τα εργαλεία σας είναι καθαρά και σωστά αποστειρωμένα.
  • Μάθετε στα μέλη της οικογένειά σας να ψάχνουν για σημάδια μυκητίασης των νυχιών. Βάλτε τους να εξετάσουν τα νύχια τους αν εσείς έχετε ήδη μια μυκητίαση.
  • Αν έχετε πράγματι εμφανίσει μια μυκητίαση, πετάξτε τα παλιά παπούτσια ή γάντια ώστε να αποφύγετε την επανάληψη της μόλυνσης.

Ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που κολλάτε μύκητες είναι από τις μανικιουρίστ.Δεν θα απέκρυπτα ποτέ την αλήθεια και ας κάνω αυτό το επάγγελμα.Έχω ακούσει απίστευτες περιπτώσεις από τις πελάτισσές μου.Έρχονται από γνωστά ινστιτούτα με μύκητες και μετά προσπαθώ να γιατρέψω εγώ τα νύχια τους.Αυτό είναι απαράδεχτο.Λόγω πολλής δουλειάς δεν προλαβαίνουν να αποστειρώσουν τα εργαλεία τους.Και πές ότι αυτό ισχύει,ότι δεν προλαβαίνεις,γιατί δεν παίρνετε και δεύτερα και τρίτα εργαλεία παρακαλώ? Είναι όμως πιο ωραίο να δουλεύετε με πελάτες της μίας μέρας?



Το ευτύχημα με μένα είναι ότι έχω αποστειρωτή στην δουλειά και όταν έρχεται πελάτισσα με μύκητα πετάω την λίμα της και βγάζω καινούργια στην επόμενη.Δεν μου έχει παραπονεθεί ακόμη καμία για μόλυνση των νυχιών της.Αυτό είναι καλό για μένα.Είναι η ανταμοιβή των κόπων μου.

Αγαπητοί μου Αναγνώστες να προσέχετε τα πάντα,ακόμη και την άμμο στις παραλίες.Και από αυτή κολλάμε εάν δεν πλύνουμε και δεν στεγνώσουμε πάρα πολύ καλά τα νύχια μας.Τα μάτια σας ανοιχτά.

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009

Τριχόπτωση



Η τριχόπτωση τα τελευταία χρόνια κάνει την εμφάνιση της σε άντρες και γυναίκες με αποτέλεσμα να δημιουργεί σοβαρό αισθητικό αλλά και ψυχολογικό πρόβλημα. Πρέπει να μάθετε τι την προκαλεί και πώς θα την αντιμετωπίσετε.

Το μαλλί(όσο και αν είναι τρίχες) ανάλογα το χτένισμα ή το κούρεμα που θα του δώσουμε παρουσιάζει το μέσα μας. Είναι το πρώτο πράγμα που προσέχουμε μόλις συναντήσουμε κάποιον και επηρεάζει τις προσωπικές μας σχέσεις εάν δεν είναι περιποιημένο.

Τι προκαλεί την τριχόπτωση?

Είναι φυσιολογικό να μας πέφτουν τα μαλλιά δυό φορές τον χρόνο,την άνοιξη και το φθινόπωρο.Αν και τα τελευταία χρόνια λόγω διάφορων συνθηκών μπορεί και να εμφανίζεται όλο τον χρόνο.Έχουν έναν κύκλο ζωής και αυτές.Γεννιούνται καινούργιες,μεγαλώνουν και πέφτουν.

Ο ανθρώπινος οργανισμός παράγει μια ορμόνη την DHT (Διυδροτεστοστερόνη) και σε συνδυασμό με τα ανδρογόνα βοηθούν την τρίχα να μεγαλώσει.Στους άντρες υπάρχει η τεστοτερόνη που μετά την εφηβία αυξάνεται η ένωση της με ένα ένζυμο(το 5Alpha) που με την σειρά του αυξάνεται και έχει ως σκοπό την περισσότερη δημιουργία DHT που με την σειρά της ενώνεται με τα ανδρογόνα σε μεγαλύτερο βαθμό.Αυτό δημιουργεί ένα σοκ στην φυσική ανάπτυξη της τρίχας κάνοντας την να αναπτύσσεται με πιο αργούς ρυθμούς και δεν αφήνει πλέον την τρίχα που έχει πέσει να αρχίσει ξανά να δημιουργείται φυσιολογικά.Με αποτέλεσμα να έχουμε αραίωση στο κεφάλι μας και με την πάροδο των χρόνων να δημιουργείται "μια πλατεία",έτσι την ονομάζω εγώ την "καράφλα",ακούγεται πιο όμορφο.

Μπορείτε να παρατείνεται το αποτέλεσμα αυτό χρησιμοποιώντας κατά καιρούς διάφορα προιόντα,όπως αμπούλες τριχόπτωσης,σαμπουάν είτε φαρμακευτικά είτε επαγγελματικά από κομμωτήρια.Βοηθάνε στο να δυναμώσουν τις υπάρχουσες τρίχες και να μειώσουν την πτώση.
















Στις γυναίκες υπάρχουν τρείς τύποι τριχόπτωσης: η Διάχυτη αλωπεκίαΑνδρογενής αλωπεκία, και η Γυροειδή Αλωπεκία.


Η Διάχυτη αλωπεκία είναι ο πιο συνηθισμένος τύπος τριχόπτωσης και οι αιτίες που τον προκαλούν είναι: τα αντισυλληπτικά χάπια,η περίοδος μετά την γέννα,ορμονικοί παράγοντες και η δίαιτα. Παίρνοντας αντισυλληπτικά χάπια έχει παρατηρηθεί ότι επηρεάζει στην πτώση των τριχών,όταν όμως τα σταματήσουμε επανέρχεται ο οργανισμός μας στα φυσιολογικά του επίπεδα και σταματάει η τριχόπτωση.Κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης υπάρχει αύξηση οιστρογόνων όπου η τρίχα βρίσκεται στην φάση της ανάπτυξης.Μετά την γέννα περνάμε στο στάδιο της ηρεμίας και της πτώσης,με αποτέλεσμα να έχουμε έντονη τριχόπτωση η οποία μετά τον θηλασμό διορθώνεται από μόνη της.Οι ορμονικοί παράγοντες όπως είναι ο θυρεοειδής αλλάζουν τα επίπεδα ορμονών δημιουργώντας μια σύγχυση στον οργανισμό μας,αλλά όταν ακολουθήσουμε θεραπεία για να φέρουμε τον θυρεοειδή μας στα φυσιολογικά του επίπεδα η τριχόπτωση σταματάει.Κάνοντας δίαιτα πρέπει να προσέχουμε η διατροφή μας να είναι πλούσια σε πρωτείνες και βιταμίνες γιατί η έλλειψη ψευδαργύρου ή σιδήρου προκαλεί τριχόπτωση.



Η Ανδρογενής αλωπεκία είναι ένας τύπος τριχόπτωσης που τον συναντάμε σε μεγαλύτερες ηλικίες και έχει τρία στάδια.Στο πρώτο στάδιο παρουσιάζεται μια μικρή μείωση τριχών στην κορυφή του κεφαλιού.Στο δεύτερο στάδιο μετά από καιρό υπάρχει μεγαλύτερη μείωση τριχών στο ίδιο σημείο.Και στο τρίτο στάδιο δημιουργείται ένα κενό("μια πλατεία") στην κορυφή.Σε αυτή την περίπτωση καλό θα ήταν να επισκεφτείτε έναν καλό δερματολόγο για να κάνετε εξετάσεις και να σας δώσει θεραπεία από το πρώτο στάδιο,για να προλάβετε τα χειρότερα.

Η Γυροειδή Αλωπεκία είναι ο τύπος τριχόπτωσης που η πτώση των μαλλιών μπορεί να είναι ξαφνική,παρουσιάζεται εξίσου σε άνδρες και σε γυναίκες.Ένα μεγάλο ποσοστό γυροειδούς αλωπεκίας οφείλεται στην κληρονομικότητα και μπορεί να παρουσιαστεί ακόμη και σε παιδιά.Μπορεί να διορθωθεί το πρόβλημα κάνοντας κάποιες ενέσεις στεροειδών ή αγοράζοντας την μινοξιδίλη (regaine) από το φαρμακείο,ρωτώντας βέβαια και την γνώμη του γιατρού σας.Πιστεύω ότι σ'ένα μικρό ποσοστό ανθρώπων επανέρχονται τα μαλλιά στην φυσιολογική τους κατάσταση εάν κάνουν θεραπεία,και πόσο μάλλον εάν είναι και κληρονομικό τότε είναι δύσκολα τα πράγματα.

Επίσης ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που οφείλεται στο να έχουμε τριχόπτωση είναι το άγχος που μας τρώει καθημερινά.Τρέχουμε για να τα προλάβουμε όλα και δεν καταλαβαίνουμε ότι αυτό σκοτώνει σιγά σιγά τον οργανισμό μας,ο οποίος με κάποια σημάδια μας δηλώνει την ασθένειά του,όπως είναι η τριχόπτωση.Προσπαθήστε να περιορίσετε το άγχος για να έχετε πιο υγιή και λαμπερά μαλλιά.

Υ.Γ.: Η έμπνευση του θέματος οφείλεται σε έναν σχολιαστή της πρώτης μου ανάρτησης.

Σάββατο 20 Ιουνίου 2009

Παραλία



Πιστεύω ότι οι περισσότεροι από έσας θα πάτε το σαββατοκύριακο για μπάνιο σε κάποια παραλία, εάν βρείτε βέβαια ένα μικρό κενό άμμου ή βότσαλου για να βάλετε τα πράγματά σας.Αν βρείτε είστε τυχεροί.

Αυτό που πάντα κάνουμε πριν βουτήξουμε είναι να βάζουμε αντιηλιακό στο σώμα μας για να μην καούμε.Έτσι και τα μαλλιά μας χρειάζονται αντιηλιακό.Για να προστατευτούνε και να μην γεμίσουνε ψαλίδα από το αλάτι της θάλασσας και μετά αναγκαστικά θα χρειαστεί να τα κόψετε ή να καθαρίσετε την ψαλίδα χωρίς να κοπεί μάκρος.Επίσης για να μην ξεθωριάσει το χρώμα της βαφής που έχουμε περάσει,ίσως πρόσφατα για να πάτε στην παραλία περιποιημένες, και χρειαστεί να περάσετε μια βόλτα μεσοβδόμαδα από την κομμωτριά σας για ένα ρεφλέ ώστε να ζωντανέψει το χρώμα.Ιδιαίτερη αύξηση ξεθωριάσματος έχουν οι κόκκινες αποχρώσεις.

Όσον αφορά τις κυρίες που είναι ξανθές,είτε βαμμένες είτε με ανταύγιες,θέλετε μεγαλύτερη προστασία κάτω από τον ήλιο,γιατί τα λέπια της τρίχας σας έχουν υποστεί αρκετή ταλαιπωρία για να φτάσουν στο επιθυμητό σας αποτέλεσμα.

Πρίν αγοράσετε οποιοδήποτε προιόν θα πρέπει να ξέρετε τι τύπου μαλλιά έχετε,λεπτά,κανονικά ή χοντρά.Γιατί δεν μπορείτε να βάλετε ότι να 'ναι,για παράδειγμα εάν έχετε λεπτά μαλλιά και πάρετε ένα σαμπουαν για χοντρά μαλλιά θα σας τα βαρύνει και θα λαδώσουνε.Γι'αυτό εάν δεν μπορείτε να καταλάβετε τι τύπο έχετε ρωτήστε έναν ειδικό, αυτός ξέρει πολλά περισσότερα.

Αφού το μάθαμε αυτό,πάμε για να αγοράσουμε προιόντα.Από πού όμως? Είμαι της άποψης ότι καλό θα ήτανε να αγοράσετε επαγγελματικά προιόντα από ένα κομμωτήριο, άσχετα ότι είναι η δουλειά μου. Μα θα μου πείτε,λόγω κρίσης δεν υπάρχουν χρήματα για ακριβά πράγματα.Συμφωνώ,αλλά καλύτερα είναι να στερηθούμε κάτι άλλο δευτερεύον,παρά να αγοράσουμε από τα σούπερ μάρκετ και να μην μας προσφέρουν την ενυδάτωση και την προστασία που επιθυμούμε.Γιατί στο σούπερ μάρκετ δεν έχει επαγγελματικά προιόντα,θα με ρωτήσετε.Η απαντησή μου είναι ΟΧΙ.Όλες οι εταιρίες βγάζουν δύο ειδών γκάμες προιόντων,τα επαγγελματικά που τα δίνουν αποκλειστικά και μόνο στα κομμωτήρια και τα μη επαγγελματικά που τα δίνουν στα σούπερ μάρκετ και στα μαγαζιά με καλλυντικά είδη.

Ακούστε με και δεν θα χάσετε.Ένα προιόν από το σούπερ μάρκετ,εκτός του ότι δεν ενυδατώνει,κρατάει σε κατανάλωση λιγότερο διάστημα απ΄ότι ένα επαγγελματικό.Πρέπει όμως να μάθετε να τα χρησιμοποιήτε με τον σωστό τρόπο,μικρές ποσότητες όσο ένα φουντούκι και νέρο για να αραιώσει.Κάντε το και στα απλά προιόντα.Θα βάλετε παραπάνω ποσότητα σίγουρα για να γίνει δουλειά.

Τι θα πρέπει να αγοράσετε από καλοκαιρινά προιόντα? Ένα σαμπουάν,μία μάσκα και κάποιο λάδι ή κρέμα για προστασία κάτω από τον ήλιο σαν πρωτεύοντα.Μετά ανάλογα πώς φτιάχνετε το καλοκαιρινό σας λούκ μπορείτε να πάρετε αφρό,ζελέ ή κρέμα για ίσιωμα.Όλες οι επώνυμες μάρκες έχουνε βγάλει πολλά προιόντα,το καθένα όμως για συγκεκριμένο τύπο μαλλιών.







Για τις κυρίες που έχουνε extensions ένα καλό και πετυχημένο κολπάκι: βάλτε σε ένα μικρό μπουκαλάκι νερού μάσκα και μαζί με το νερό,αφού τα ανακατέψετε καλά,γίνεται το καλύτερο προιόν για να τα ξεμπερδέψετε όταν βγείτε από την θάλασσα.

Καλό θα ήτανε όμως πέρα από τα προιόντα να βάζουμε και κανένα καπελάκι στην παραλία γιατί οι κλιματολογικές συνθήκες έχουνε αλλάξει τελείως τα τελευταία χρόνια και ο ήλιος μας κάνει κακό και στο δέρμα μας.



Και όσον αφορά τους άντρες της παρέας μου,έχω κάτι και για εσάς.Γιατί σας άφησα μέχρι τώρα παραπονεμένους δίνοντας συμβουλές στις κυρίες.Από πέρυσι η L'OREAL έχει βγάλει ένα προιόν που ξανοίγει το φυσικό χρώμα στα μαλλιά.Είναι σε μορφή ζελέ,απλώνεται πολύ εύκολα και η θερμότητα του ήλιου το βοηθάει να ανοίξει τα μαλλιά.Αυτό είναι καλό για όσους από εσάς έχετε βαρεθεί το χρώμα στα μαλλιά σας και θέλετε μια αλλαγή χωρίς να τα ταλαιπωρήσετε.Και σε πόσο διάστημα θα φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα? Σε 4 με 5 συνεχόμενες εφαρμογές,έχει και οδηγίες στο κουτί.Δεν είναι ακριβό,τιμή πώλησης απ'ότι θυμάμαι είναι στα 15,70 ευρόπουλα.Πάρτε το,θα έχει πλάκα.




Αυτά με τις συμβουλές για την έκθεση σας στον ήλιο.Εύχομαι και ελπίζω να τις εφαρμόσετε για το δικό σας καλό.

Καλό μπανάκι........

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

Γνωριμία

Καλημέρα σας ή Καλησπέρα σας (ανάλογα ποιά στιγμή της ημέρας βλέπετε το blog).

Ονομάζομαι Σαββίνα (όπως θα διαπιστώσατε).

Είμαι 24 ετών, μικρή σχετικά, αλλά στον χώρο της κομμωτικής είμαι πολλά χρόνια.

Ξεκίνησα την αναζήτηση του επαγγέλματός μου από το δημοτικό, θυμάμαι μου άρεσε να χτενίζω τα μακρυά μαλλιά της αδερφής μου.

Στο γυμνάσιο κάνοντας το μάθημα του '' Προσανατολισμού'' είχα κατασταλάξει στην απόφασή μου. Δεν μου άρεσε να διαβάζω και να ακολουθήσω σπουδές σε ΤΕΙ ή ΑΕΙ. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ήμουνα καλή μαθήτρια, του 17 παρακαλώ.

Αποφάσισα μετά το γυμνάσιο να πάω σε δημόσια ΤΕΕ, γιατί το θεωρούσα και το θεωρώ ακόμη και τώρα γελοίο να πληρώσεις σε κάποια ιδιωτική σχολή για μια τέχνη που μόνο τα βασικά σε μαθαίνουνε και τα υπόλοιπα τα μαθαίνεις στην πράξη. Οι καθηγήτριές μου παρακαλάγανε την μητέρα μου να μην γίνω κομμώτρια, έχω πολλές δυνατότητες της λέγανε, αλλά αυτη τους απαντούσε ότι αυτό είναι που επέλεξα και μου αρέσει.

Οι γονείς μου ήταν θετικοί από την αρχή στην απόφασή μου, πράγμα που μου έδωσε δύναμη και μου λέγανε να μάθω μια τέχνη γιατί μόνο αυτό θα έχει μέλλον. Τους ευχαριστώ για όσα έχουν κάνει για μένα.

Παράλληλα με την σχολή δούλευα. Τα πρώτα μου βήματα ήταν με πολύ αγάπη και εκπαίδευση. Δούλευα στην κομμώτρια που μέχρι τότε πηγαίναμε οικογενειακώς. Τα χρόνια περνούσανε και από βοηθός έχω φτάσει στο σημείο να κάνω τα πάντα: από Βαφές, Ανταύγιες, Κουρέματα, Χτενίσματα, να βάζω Εxtensions, Τρέσες και να κάνω Manicure - Pedicure.

Το πιο σημαντικό σε αυτή την δουλειά είναι να την αγαπάς, να ξυπνάς το πρωί με χαρά και να πηγαίνεις για δουλειά. Επίσης πρέπει να έχεις φαντασία, δημιουργικότητα και λίγη τρέλλα.

Και επειδή με τον πρόλογο ξέφυγα λιγάκι ( μαζεύετε με ) ας μπούμε στο θέμα μας. Αυτό το blog δημιουργήθηκε για να δίνει συμβουλές, ιδέες και να λύνει οποιαδήποτε προβλήματα έχετε στα μαλλιά σας ή στα νύχια σας. Μπορεί και μερικές φορές να μπαίνουνε και άσχετα θέματα, μην το παρεξηγήσετε όμως.

ΞΕΚΙΝΑΜΕ..



Σας ευχαριστώ όλους


Υ.Γ. 1: Αιτία για να δημιουργήσω blog ήταν μια φίλη απο την μπλογκόσφαιρα, η dreamer. Την ευχαριστώ που με εμπιστεύτηκε και ευχαριστήθηκε το αποτέλεσμα και που με αναφέρει στο blog της.

Υ.Γ. 2: Ο διακοσμητής αυτού του blog ήταν ο αρραβωνιαστικός μου ευρύνοος . Είμαι άσχετη με το internet, αλλά μαθαίνω γρήγορα. Και το έχει κάνει μια κούκλα. Σε ευχαριστώ αγάπη μου....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails