ΠΩΛΗΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ

Υπάρχει ένα διαμέρισμα στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας το οποίο πωλείται , είναι μια γκαρσονιέρα 43 τ.μ., που βρίσκεται στο ισόγειο, είναι διαμπερής, είναι κατασκευή '08, έχει 1 υ/δ, έχει 1 μπάνιο, καθώς επίσης έχει κλιματισμό, πόρτα ασφαλείας, ανοικτό πάρκινγκ, συναγερμό και είναι σε άριστη κατάσταση, η τιμή του είναι 60.000 ευρώ.

Επίσης υπάρχει ένα διαμέρισμα στο ίδιο μέρος το οποίο πωλείται και αυτό και είναι ένα διαμέρισμα 85 τ.μ., είναι και αυτό στο ισόγειο, είναι διαμπερές, είναι κατασκευή '08, έχει 2 υ/δ, έχει 2 μπάνια, έχει κουζίνα, έχει μπαλκόνια, καθώς επίσης έχει κλιματισμό, πόρτα ασφαλείας, ανοικτό πάρκινγκ, συναργερμό και είναι σε άριστη κατάσταση, η τιμή του είναι 120.000 ευρώ.

Πληροφορίες στα mail : savvina.kapa@gmail.com και tasosellhn@gmail.com.

Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΡΑΒΕΙΟ


Είπα και εγώ να ξεκινήσω, ύστερα από 3 μήνες περίπου δημιουργίας αυτού του blog, να δέχομαι βραβεία και μου αρέσει που είπα ότι "μην το παρακάνετε όμως, αρχή είναι ακόμη". Δεν πέρασαν λίγες μέρες και δέχτηκα άλλα 3 βραβεία από 3 πολύ καλούς μου φίλους. Τα 2 βραβεία είναι από τους ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ αλλά και από τον ΚΥΚΕΩΝΙΣΤΑ και αφορούν το βραβείο που τους έδωσα, το smart blogger. Θέλω να τους ευχαριστήσω και από εδώ για την τιμή που μου έκαναν και με σκέφτηκαν. Να είστε πάντα καλά και πάντα τέτοιες επιτυχίες να έχετε.

Το 3ο βραβείο μου το έδωσε η καλή μου Νεράϊδα που με προσέχει, με αγαπάει και με θεωρεί φίλη της. Πολύ σημαντικό στις μέρες μας να ξέρεις ότι λες κάποιον φίλο σου, έστω και μέσα από αυτόν τον χώρο. Αλλά δεν είναι όμως η μοναδική μου φίλη (για να μην παρεξηγηθώ από κάποιους άλλους καλούς μου φίλους).
Νηρηίδα σε ευχαριστώ πολύ για το βραβείο που μου προσφέρεις και να ξέρεις ότι και εγώ σε αγαπάω πολύ, γιατί μου αρέσεις πολύ σαν άνθρωπος. Να είσαι πάντα καλά και να ξεκολλήσεις (αυτό δεν θα πάψω να στο λέω μέχρι να γίνει πραγματικότητα) . Σε φιλώ γλυκά και πάντα να έχεις επιτυχία στο blog σου κοριτσάκι.

Λοιπόν θα πρέπει να δώσω και εγώ με την σειρά μου αυτό το βραβείο κάπου.

Πρίν το δώσω όμως θα πρέπει να τονίσω κάτι που είπε ένας καλός μου φίλος, ο Χρόνος: "Είμαι της άποψης λοιπόν ότι όταν κάποιος μπλόγκερ έχει διάθεση για την δημιουργία ενός βραβείου αυτό να μην γίνεται αλυσίδα ώστε να πρέπει αυτός που το δέχεται να το δώσει σε άλλους 7 πχ και οι άλλοι 7 σε άλλους 49 και πάει λέγοντας. Γιατί με αυτόν τον τρόπο χάνεται η έννοια του βραβείου και η χαρά της απόδοσης του!Σε λίγο καιρό τα περισσότερα μπλογκ θα έχουν από 5-6 βραβεία ίδια το καθένα.
Όποτε προτείνω κάθε φορά που έρχεται ένα βραβείο στα χέρια σας να έχετε την δυνατότητα της μιας επιλογής."
Από το blog της Ομάδας Παυσανίας.

Και θέλω να πώ ότι συμφωνώ με αυτό που είπε, έχει απόλυτο δίκαιο και να ξέρετε ότι από εδώ και πέρα τα βραβεία που τυχόν θα λάβω, θα τα δίνω μόνο σε έναν blogger. Και ελπίζω να μην παρεξηγηθώ με αυτή μου την απόφαση, πιστεύω ότι είναι το πιο σωστό.

Στο θέμα μας όμως: πού να το δώσω οεοοο...
Αφού σε όσους φίλους έχω, έδωσα βραβείο...

Αααα...
Το βρήκα...

Θα το δώσω σε ένα καινούργιο blog, που παρόλο που έχει λίγες μέρες που βλέπει τα φλάς της δημοσιότητας έχει τραβήξει πολύ τα βλέματα πολλών bloggers.
Είναι αρκετά τολμηρός αυτός που το έχει και του αρέσει να παίζει με τη φωτιά, αλλά με ένα μαγικό τρόπο πάντα βγαίνει ΝΙΚΗΤΗΣ.
Είναι θαρραλέος και τολμά να λέει την αλήθεια όσο πικρή και να είναι μερικές φορές και χωρίς να κολλώσει ποτέ για να εκφράσει αυτό που σκέφτεται.
Και αυτό είναι που με έχει μαγέψει και εμένα και θα δώσω αυτό το βραβείο στον Ρομπέν των Χαζών.
Αν και ξέρω ότι ο ιδιοκτήτης του δεν θα το δεχτεί, αλλά εγώ του το δίνω μέσα από την καρδιά μου για να παραλάβει και το καινούργιο του blog ένα δεύτερο βραβείο γιατί για τον Τρελό του Χωριού έχει δεχτεί πολλά...

Καλή αρχή σου εύχομαι Ευρύνοε στα καινούργια σου μονοπάτια...
Να ξέρεις ότι θα είμαι πάντα εδώ και θα σε στηρίζω σε κάθε σου απόφαση...
Γιατί εσύ γνωρίζεις περισσότερα από εμένα...
Σε φιλώ...
Και αυτό για σένα... τρελέ... μου...

Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

ΒΡΑΒΕΙΑ



Σήμερα παρέλαβα το πρώτο μου βραβείο.
Γιουπίιιιιιιιιιιιιι.... :)))))))))))))))))))))))))))))))
Πιστεύω ότι πλέον έχω κάνει μια μικρή πορεία στην blogoσφαιρα και έχω δείξει την δουλειά μου και είμαι έτοιμη για αποδοχή βραβείων (μην το παρακάνετε όμως, αρχή είναι ακόμη).

Μου το πρόσφερε μια καλή φίλη η matriga- παλαβιάρα, η οποία αρχικά το είχε προσφέρει στον Ευρύνοο.
Αλλά όπως όλοι ξέρουμε δεν δέχεται βραβεία, γιατί πιστεύει ότι η αγάπη που λαμβάνει από τους αναγνώστες του δεν μπορεί να παρουσιαστεί από ένα απλό βραβείο, αλλά από τα σχόλια που του αφήνουν αλλά και από τις συζητήσεις που κάνει μαζί τους.

Και έτσι μου το πρόσφερε για έναν ιδιαίτερο λόγο (άμα διαβάσετε το σχόλιό της θα καταλάβετε).
Θέλω να την ευχαριστήσω για την προσφορά αυτού του βραβείου για τον πιο έξυπνο φίλο blogger.
Μαράκι να είσαι πάντα καλά.

Και τώρα θα πρέπει να απονείμω και εγώ αυτό το βραβείο σε 7 έξυπνους bloggers που το αξίζουν.
χαχαχαχαχα
Παιδιά θα πέσει πολύ γέλιο...

Λοιπόν:

1ος και καλύτερος (κατα την γνώμη μου) πιστεύω ότι αξίζει αυτό το βραβείο ο τρελός του χωριού, αλλά ξέρω ότι δεν θα το αποδεχτεί και ούτε θα το παραλάβει ποτέ του, αλλά το αξίζει...(για πολλούς λόγους)

θα πρέπει να παραλάβει αυτό το βραβείο ένα τρελό αγγελάκι, που είναι έξυπνη αλλά και κουζουλή κρητικιά ταυτόχρονα... φιλενάδα σου αξίζει...

3ο θα στείλω αυτό το βραβείο σε ένα καραβάκι που με ταξιδεύει τον τελευταίο καιρό με τις όμορφες ιστορίες του και με μαθαίνει να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος, στην Γλυκ-(ι)-α Aza που είναι πανέξυπνη και της αξίζει...

θα πρέπει να το παραλάβει μια τρελή Βορειοελλαδίτισσα που κάθε φορά με έναν τρόπο μαγικό μας ταξιδεύει στην τρελή καθημερινότητάς της... και που το korinoskilo της είναι όλα τα λεφτά... αξίζει και στις δυό σας...

μετά από τόσες γυναίκες να βάλουμε στη μέση και έναν άντρα...

5ος θα πρέπει, αφού ξυπνήσει από το όνειρο να γίνει Ιππότης, να περάσει από το φτωχικό μου σ' έναν από τους λιγοστούς Δον Κιχώτες και να παραλάβει το βραβείο του... φίλε Palale σου αξίζει πραγματικά...

αυτό το βραβείο θα το παραλάβει με ένα λευκό περιστέρι σε μιά όμορφη Νεράϊδα, που κάθε μέρα γίνεται ακόμη πιο όμορφη και πιο έξυπνη με τις συζητήσεις που κάνουμε... κοριτσάκι σου αξίζει μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου...

και

7ο θα το στείλω σε έναν τρελό αλλά και έξυπνο Κυκεωνίστα, που με μαθαίνει για τα πιο απίστευτα πράγματα που υπάρχουν στη Γη μας αλλά και επειδή τον πάω πολύ σαν άνθρωπο... φίλε Λούξ σου αξίζει με χίλια...

Σας αφήνω αυτά τά βραβεία με την υποχρέωση να τα δωρίσετε και σεις με τη σειρά σας σε άλλους 7 bloggers που εσείς θεωρείτε πως το αξίζουν.
Να είστε όλοι σας καλά.
Και να συνεχίσετε να είστε τόσο τρελοί και ταυτόχρονα τόσο ΕΞΥΠΝΟΙ (εκτός του ύπνου)...

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

Γιατί η Κομμωτική θέλει να έχεις Τέχνη






Στα κομμωτήρια μέσα - τα νέα ιερά -
ιέρειες χτενίζουν και βάφουν τα μαλλιά.
Στο τέλος τα κομμένα, τα λόγια κι οι χρησμοί
σκουπίζονται και πέφτουν στου χρόνου τη σχισμή.

- Κι ένα κομμωτριάκι με βλέμμα απλανές θέλει να
κατακτήσει του κόσμου τις χαρές.

Κρατάει το πιστολάκι σαν να 'ναι τρίαινα,
στη θάλασσα της κόμης σηκώνει κύματα.
Κι ο νους της ταξιδεύει, απλώνει τα πανιά.
Άγιε Νικόλα βόηθα να πέσει μαλακά.

- Κι ένα κομμωτριάκι με βλέμμα απλανές θέλει να
κατακτήσει του κόσμου τις χαρές.


ΥΓ: Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον αγαπητό φίλο Palalo για το αφιέρωμα που μου έκανε.
Να είσαι πάντα καλά Δον Κιχώτη.
Και να παραμείνεις έτσι όπως είσαι.

πηγή

Τρίτη 18 Αυγούστου 2009

Αλογοουρά


Είναι άνετη, ανάλαφρη, νεανική, και μας ακολουθεί από το γυμναστήριο μέχρι την πιο σημαντική εκδήλωση. Είναι πρακτική τώρα για το καλοκαίρι και προσθέτει στίλ.

Ανακαλύψτε τα μυστικά για την τέλεια αλογοουρά και πώς η κλασική, "παιδική" εκδοχή της μπορεί να μεταμορφωθεί σε απόλυτη κομψή!



Η ΚΟΜΨΗ

Κατάλληλη για το γραφείο ή ακόμη και για μια έξοδο για δείπνο. Απαιτεί τέλειο ίσιωμα, λαμπερά και λεία μαλλιά.

Πώς να την πετύχετε:
Απλώστε στα μαλλιά σας ισιωτική κρέμα για να πετύχετε το απόλυτο ίσιωμα. Ισιώστε τα μαλλιά σας με μια στρογγυλή βούρτσα. Κάντε μια πλάγια χωρίστρα και μαζέψτε τα στο κέντρο. Ισιώστε την αλογοουρά με ένα ψαλίδι. Συμπληρωματικά, τραβήξτε μια τούφα από το κάτω μέρος των μαλλιών σας και τυλίξτε τη γύρω από το λάστιχο. Τέλος, ψεκάστε με λίγη λακ τις παλάμες σας και στρώστε τις ατίθασες τρίχες.




Η ΑΤΙΘΑΣΗ

Έχει στοιχεία από τα 60's αλλά και από τα 80's. Είναι κατάλληλη για τις απογευματινές βόλτες.

Πώς να την πετύχετε:

Απλώστε στα λουσμένα μαλλιά ένα προϊόν για όγκο. Στεγνώστε χωρίς να ισιώσετε και κρεπάρετε τις ρίζες στην κορυφή του κεφαλιού. Μαζέψτε τα όλα χαμηλά και στο πλάι και πιάστε την αλογοουρά χαμηλά κάτω από το αυτί. Ψεκάστε με λακ για κράτημα.




Η ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΗ

Κατάλληλη για τις απογευματινές σας εξόδους. Ιδανικό μήκος μαλλιών για να την πετύχετε είναι αυτό που μόλις που ακουμπάει τους ώμους, αλλά μπορεί να γίνει με όλα τα μήκη μαλλιών. Είναι χαριτωμένη, ανάλαφρη και επιμελώς ατημέλητη.

Πώς να την πετύχετε:

Δε χρειάζεται ίσιωμα. Αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν φυσικά και περάστε τα δάχτυλα ανάμεσά τους για να τους δώσετε τη φόρμα που θέλετε. Αν πάλι, τα στεγνώσετε με πιστολάκι, μη χρησιμοποιήσετε βούρτσα. Μαζέψτε τα και πιάστε τα σε μεσαίο ύψος. Αν έχετε ατίθασες τούφες, χρησιμοποιήστε τσιμπιδάκια για να τις μαζέψετε.



Η ΧΑΜΗΛΗ

Είναι η επιμελώς ατημέλητη αλογοουρά, που ταιριάζει με τα περισσότερα στιλ και είναι κατάλληλη για κάθε εμφάνιση από το πρωί εώς το βράδυ.

Πώς να την πετύχετε:
Λούστε τα μαλλιά σας και μην τα στεγνώσετε. Βουρτσίστε, απλώστε λίγο τζελ και πιάστε τα σε χαμηλή αλογοουρά. Ξεχωρίστε μια τούφα και τυλίξτε τη γύρω από το λαστιχάκι. Στερεώστε καλά με φουρκέτες και αφήστε την αλογοουρά να πέφτει στον έναν ώμο. Ψεκάστε με ένα προϊόν για λάμψη.



Η ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ

Μια σφιχτή και ψηλή αλογοουρά είναι glamourous και ταιριάζει με κάθε ντύσιμο και όλες τις ώρες. Με ένα ιδιαίτερο κοκαλάκι μεταμορφώνεται σε βραδινό χτένισμα.

Πώς να την πετύχετε:

Περάστε τα μαλλιά σας με μια ισιωτική κρέμα και ισιώστε τα. Πάρτε μια τούφα από το επάνω μέρος και χτενίστε τη σε αντίθετη φορά για να δώσετε όγκο. Μαζέψτε όλα τα μαλλιά λίγο πάνω από το ύψος των αυτιών και πιάστε την αλογοουρά με ένα εντυπωσιακό κοκαλάκι. Ψεκάστε στις παλάμες σας αρκετή λακ και περάστε με αυτή τα μαλλιά σας.





Υ.Γ. : επέστρεψα μετά από ένα 3μερο γεμάτο εικόνες και αρώματα που μου άλλαξαν την διάθεση, δεν ήθελα να επιστρέψω, αλλά οι υποχρεώσεις το απαιτούσαν, η άδεια δεν έχει έρθει ακόμη και έτσι αρκέστηκα σε λίγες μέρες ηρεμίας.

ΕΠΑΝΗΛΘΑ

Πιο δυνατή και πιο αναζωογονημένη...

ΞΕΚΙΝΑΜΕ...

τραγουδάκια bonus

έτσι γιατί έχει φτιάξει η διάθεσή μου






Σάββατο 8 Αυγούστου 2009

Απουσία συνέχεια



Έμπνευση δεν υπάρχει...
Διάθεση δεν υπάρχει...
Τραγούδια όμως υπάρχουν για κάτι τέτοιες στιγμές, για να σας κρατάνε συντροφιά...
Καλή σας ακρόαση...
Θα τα ξαναπούμε...
Κάποια στιγμή...


Ελένη Τσαλιγοπούλου


Αγαπημένη τραγουδίστρια












Αλκίνοος Ιωαννίδης


Απίστευτος ερμηνευτής












Αφιερωμένο σε έναν τρελλό







Και κάτι από τα παλιά






Καλά να περνάτε...
Σύντομα θα είμαι ξανά κοντά σας...
Η πανσέληνος βοήθησε πολύ...

Σάββατο 1 Αυγούστου 2009

Απουσία



Η διάθεσή μου τον τελευταίο καιρό δεν με τραβάει να ανοίξω τον υπολογιστή μου, να μιλήσω με φίλους, να διαβάσω blog γνωστών και καινούργιων ανθρώπων.
Δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί μου συμβαίνει αυτό..

Και ενώ μετά από ένα απολογισμό, που έκανα πρόσφατα, έχω ξεκινήσει να βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια και να συμπεριφέρομαι στους ανθρώπους δίνοντάς τους τον χώρο και τον χρόνο τους και χωρίς καταπίεση, εγώ να αισθάνομαι έτσι..

Ίσως φταίει η πολύ δουλειά λόγω καλοκαιριού..
Ίσως φταίει ότι τον τελευταίο καιρό πιέζομαι πολύ στον επαγγελματικό τομέα λόγω απουσίας ενός βασικού ατόμου στην εργασία μου..
Ίσως φταίει το ότι είμαι περίεργη και όλα μου φταίνε..
Ίσως φταίει η τελειομανία που με καταβάλει και θέλω να είναι όλα έτσι όπως εγώ τα έχω φανταστεί και όταν αποτυγχάνω απογοητεύομαι και κλείνομαι στον εαυτό μου..
Ίσως φταίει ότι τον τελευταίο καιρό έχω αναλάβει να τελειοποιήσω πολλά πράγματα ταυτόχρονα και αυτό με έχει εξαντλήσει και σωματικά και ψυχικά..
Ίσως φταίει η οικονομική κρίση που περνάμε τις σημερινές μέρες και η αβεβαιότητα για το τι θα μας ξημερώσει αύριο..

Όλα αυτά μου συμβαίνουν σε καθημερινή βάση.
Λόγω της πίεσης που αισθάνομαι τον τελευταίο καιρό δεν έχω σκεφτεί κάποιο θέμα για ανάρτηση.
Αισθάνομαι ότι άμα βάλω κάτι δεν θα μπορέσω να το υποστηρήξω και δεν θα μου βγεί καλό και κατανοητό.
Σας ζητάω συγνώμη.

Θέλω να πάω διακοπές αλλά ξέρω ότι υπάρχει μιά πιθανότητα να μην καταφέρω να πάω πουθενά για φέτος.
Θέλω να ξαναβρώ την ενέργειά μου αλλά ξέρω ότι μέχρι να γίνει αυτό θα ταλαιπωρηθώ αρκετά.
Θέλω να ξυπνήσω το πρωί και να είμαι ένα 10 χρονο παιδί, που αυτή την περίοδο η μόνη του έγνοια είναι ποιό παιχνίδι να παίξει για να σκοτώσει την ώρα του.
Θέλω την κατανόησή σας στην απουσία μου από αυτό τον χώρο.
Θέλω να πιστεύω ότι σύντομα όλα θα λυθούν και θα γίνουν όλα όπως πρίν.


Πρός το παρόν θα λείπω..





Αλλά όταν θα μαζέψω τα κομμάτια του πάζλ θα επανέλθω δυναμικά.
Να είστε όλοι καλά.
Και να περνάτε όμορφα.
Καλό μήνα σας εύχομαι.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails