ΠΩΛΗΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ

Υπάρχει ένα διαμέρισμα στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας το οποίο πωλείται , είναι μια γκαρσονιέρα 43 τ.μ., που βρίσκεται στο ισόγειο, είναι διαμπερής, είναι κατασκευή '08, έχει 1 υ/δ, έχει 1 μπάνιο, καθώς επίσης έχει κλιματισμό, πόρτα ασφαλείας, ανοικτό πάρκινγκ, συναγερμό και είναι σε άριστη κατάσταση, η τιμή του είναι 60.000 ευρώ.

Επίσης υπάρχει ένα διαμέρισμα στο ίδιο μέρος το οποίο πωλείται και αυτό και είναι ένα διαμέρισμα 85 τ.μ., είναι και αυτό στο ισόγειο, είναι διαμπερές, είναι κατασκευή '08, έχει 2 υ/δ, έχει 2 μπάνια, έχει κουζίνα, έχει μπαλκόνια, καθώς επίσης έχει κλιματισμό, πόρτα ασφαλείας, ανοικτό πάρκινγκ, συναργερμό και είναι σε άριστη κατάσταση, η τιμή του είναι 120.000 ευρώ.

Πληροφορίες στα mail : savvina.kapa@gmail.com και tasosellhn@gmail.com.

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ....

Μελετήστε γεωμετρία. Σχήμα προσώπου, κούρεμα και χτένισμα είναι οι συντελεστές που δίνουν στον άξονα συμμετρίας και το ακριβές στίγμα της επιτυχίας. Ας δούμε λοιπόν πώς θα τονίσετε τα ζυγωματικά, θα σβήσετε τις γωνίες, θα αδυνατίσετε τα μάγουλα και θα στρογγυλέψετε το πηγούνι.


ΟΒΑΛ ΠΡΟΣΩΠΟ

Ανήκετε στις τυχερές. Το οβάλ θεωρείται το πλέον ιδανικό και εξισορροπημένο σχήμα προσώπου, με μέτωπο και πιγούνι στο ίδιο πλάτος. Αναδείξτε την υπέροχη κατανομή σας πλαισιώνοντας το πρόσωπό σας με μερικές τούφες να πέφτουν απαλά πάνω του. Αποφύγετε τις έντονα κουρέματα με όγκο και τα πολύ αυστηρά χτενίσματα.

Σας ταιριάζει:
  • Οποιοδήποτε στυλ: ίσιο, κυματιστό, σγουρό, κοντό, μεσαίο ή μακρύ.
  • Το χαμηλό σινιόν και η αλογοουρά, γιατί αναδεικνύουν καλύτερα τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας.
  • Ένα χτένισμα με φράντζα για να τονιστούν τα μάτια σας.


ΜΑΚΡΥ ΠΡΟΣΩΠΟ

Αδύνατο, με ψηλό μέτωπο και τονισμένο πιγούνι. Επιδιώξτε τα μαλλιά σας να έχουν όγκο ή κόψτε φραντζα για να δώσετε την αίσθηση των καμπύλων στο πρόσωπο. Αποφύγετε τα απλά κουρέματα σε ένα μήκος, γιατί με αυτό τον τρόπο θα επιτείνετε το μάκρος.

Σας ταιριάζει:
  • Η φράντζα που μόλις αγγίζει τα φρύδια, γιατί κονταίνει το πρόσωπο. Εναλλακτικά, δοκιμάστε μια μακρύτερη ριγμένη στο πλάι, που τραβάει το πρόσωπο στο πλάι.
  • Ένα κούρεμα που προσθέτει πλάτος και όγκο. Μακριά μαλλιά, γεμάτα και ανάλαφρα ή κοντά με αρκετές φράντζες.
  • Ένα χτενισμα με ίσιες φράντζες που καλύπτουν το μέτωπο.
  • Ένα χτένισμα με απαλές, κυματιστές τούφες σε επίπεδα, που φέρνουν ισορροπία, αμβλύνουν την αίσθηση του μάκρους και γεμίζουν την όψη στα πλάγια.


ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Αυτό που το χαρακτηρίζει είναι το επίθετο, δυναμικό μέτωπο, ενώ και η γραμμή της γνάθου είναι έντονη. Σκοπός είναι να ανασηκώσετε τα χαρακτηριστικά του προσώπου ώστε να δημιουργήσετε την εντύπωση του οβάλ. Προτιμήστε τις μακριές φράντζες που πέφτουν στο πλάι. Αντίθετα, θα πρέπει να αποφεύγετε τη χωρίστρα και τις κοντές φράντζες.

Σας ταιριάζει:
  • Για τα μακριά μαλλιά, ένα χτένισμα σε επίπεδα (φιλαριστά) και μακριά φράντζα που πέφτει γύρω από τους κροτάφους. Όταν τα μαζεύετε προς τα πίσω, αφήστε κάποια τουφάκια να πέφτουν γύρω από το πρόσωπο. Κολακεύουν το πρόσωπο και του δίνουν πιο οβάλ εντύπωση.
  • Για τα κοντά μαλλιά, ένα κούρεμα με ύψος στην κορυφή και μια απλή στρογγυλάδα. Το μήκος επιβάλλεται να είναι ή πιο πάνω ή πιο κάτω από το σαγόνι και σε καμιά περίπτωση στην ίδια ευθεία με αυτό.
  • Οι μακριές μύτες στο πλάι αναδεικνύουν το επάνω μέρος του προσώπου και το κάνει να δείχνει πιο τετράγωνο.
  • Ένα στυλ που αφήνει τα μαλλιά μακρύτερα στο πίσω μέρος και πιο κοντά στο μπροστινό, έτσι ώστε να απαλύνονται οι έντονες γωνίες.
  • Ο όγκος στα πλάγια αλλά και κάτω από το σαγόνι καθώς και οι μύτες.


ΚΑΡΔΙΟΣΧΗΜΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Έχετε λεπτό, καλοσχηματισμένο πιγούνι και τονισμένα ζυγωματικά. Το πρόσωπο είναι πιο πλατύ στους κροτάφους και το μέτωπο, ενώ στενεύει προς το σαγόνι. Σκοπός λοιπόν είναι να πετύχετε πλάτος γύρω από αυτό για να δείχνει πιο οβάλ.

Σας ταιριάζει:
  • Μαλλιά στο ύψος των ώμων, με γέμισμα και όγκο από το σαγόνι και κάτω, απαλά κύματα και επίπεδα.
  • Χτενίσματα που μειώνουν την ένταση σε μέτωπο και κροτάφους, μια πλαϊνή φράντζα που θα καλύπτει το μεγάλο μέτωπο.
  • Μύτες που ξεκινούν από το σημείο όπου τελειώνουν οι γραμμές του προσώπου, γιατί κολακεύουν το λεπτό πιγούνι.
  • Μακριά μαλλιά με φυσικές μπούκλες.
  • Κοντά πλαϊνά και ύψος στην κορυφή. Ανάλογα με το πλάτος του μετώπου, μπορείτε να κρατήσετε αφέλειες ή όχι.
  • Μαλλιά πίσω από τα αυτιά, γιατί βοηθούν να καδράρετε το πιγούνι.

ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Έχετε μικρό μέτωπο, στρογγυλό πιγούνι και ολοστρόγγυλα μάγουλα. Το πιο πλατύ σημείο εντοπίζεται στα μάγουλα και τα αυτιά. Ο σ΄τοχος είναι να αδυνατίσετε το πρόσωπο στα πλάγια δίνοντας πιο λεπτή όψη. Σχηματίστε γωνίες και καθαρές γραμμές αφήνοντας φράντζες και μακριές μύτες να πλαισιώνουν το πρόσωπο. Αποφύγετε τα κοντά μαλλιά, τα οποία τονίζουν το στρογγυλό σχήμα.

Σας ταιριάζει:
  • Ασύμμετρες μύτες, που θα κρύψουν τα γεμάτα μάγουλα και θα κάνουν το πρόσωπο να δείχνει πιο στενόμακρο. Πλάγιες τούφες κοντά στο πρόσωπο και ύψος στην κορυφή. Τα απαλά τουφάκια που πέφτουν μπροστά στο πρόσωπο είναι ιδιαίτερα κολακευτικά για τα κοντά μαλλιά.
  • Χτενίσματα πάνω από το σαγόνι με μικρότερα επίπεδα στο μπροστινό μέρος.
  • Τα κοντά και νεανικά, παιχνιδιάρικα χτενίσματα, που κάνουν το πρόσωπο να δείχνει πιο λεπτό.
  • Οι πλάγιες τούφες που δεν είναι κοντά στο κέντρο.
  • Τα επίπεδα στην κορυφή για γέμισμα και όγκο. Κρατήστε τα υπόλοιπα μαλλιά σχετικά κοντά στο πρόσωπο και το σχήμα θα δείχνει μακρύτερο και πιο στενό.
  • Τα απαλά, αφράτα, ανάλαφρα κουρέματα.

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

Το Φενγκ Σουι Των Μαλλιών...


Μάθετε τι δείχνουν τα πολύ κοντά ή ίσια μαλλιά, τι αποκαλύπτει ο τρόπος που τα χτενίζετε και πώς να δείχνετε δυναμική, με αυτοπεποίθηση, σεμνή ή σοφιστικέ....

  1. Η κλασσική αλογουρά χαρίζει άνεση. Σας κάνει να δείχνετε χαλαρές, δραστήριες και γεμάτες ζωντάνια.
  2. Τα μακριά, περιποιημένα μαλλιά δείχνουν αυτοπεποίθηση και άτομο που ενδιαφέρεται για την εικόνα του.
  3. Το κοντό κούρεμα θεωρείται συνώνυμο της σπιρτάδας, της ειλικρίνειας και της ευθύτητας. Αποκαλύπτει την πρακτικότητα του ατόμου.
  4. Τα σπαστά μαλλιά, που δημιουργούν κυματισμούς, δίνουν την αίσθηση της ανεμελιάς. Χαρίζουν έναν παιχνιδιάρικο αέρα στην εμφάνιση.
  5. Τα απόλυτα ίσια μαλλιά υποδηλώνουν κυριαρχία, φινέτσα και δυναμική.

Ακόμα και τα μαλλιά έχουν το φενγκ σουι τους.....



Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

ΤΕΧΝΗΤΑ ΝΥΧΙΑ...


Υπάρχουν πολλά είδη τεχνητών νυχιών. Αυτό που θα πρέπει να προσέχετε είναι στην επιλογή ενός σωστού επαγγελματία για αποφυγή κινδύνων μετά την εφαρμογή τους. Αν δεν βρεθεί κάποια μανικιουρίστα που να ξέρει να βάζει σωστά τα τεχνητά νύχια, υπάρχει ο κίνδυνος να νύχια σας να μολυνθούν από μύκητες, αν έχει μείνει ένα κενό από φυσαλίδα αέρα και εισχωρήσει μέσα της νερό.

Υπάρχουν 3 διαφορετικοί τύποι τεχνητών νυχιών: με gel, τα ακρυλικά και το μετάξι.


Τί είναι το Gel?

Το gel είναι ένας ακίνδυνος για μένα τρόπος για να μακρύνεις τα νύχια σου. Θα πρέπει να αφαιρεθεί όλο το νύχι για να κολληθεί απάνω του το tip (ψεύτικο νύχι), μετά αφού λιμάρουμε το tip για να γίνει ένα με το νύχι και να μην ξεχωρίζει και φαίνεται άσχημο και αφού έχουμε καθορίσει το μέγεθος των νυχιών σε μάκρος ρωτώντας την πελάτισσα, συνεχίζουμε την εφαρμογή του gel. Βάζουμε απλώνοντας ομοιόμορφα το υλικό και μετά τοποθετούμε τα νύχια στο ειδικό φουρνάκι ώστε να σταθεροποιηθεί και να στεγνώσει το υλικό. Μπορεί να αισθανθείτε ένα κάψιμο, γι' αυτό ευθύνεται η μανικιουρίστα που θα έχει λιμάρει αρκέτα και έντονα την ένωση για την σβήσει. Μην πανικοβληθείτε, δεν θα κρατήσει πάνω από 4-5 δευτερόλεπτα και ούτε θα έχει επιπτώσεις στα νύχια σας. Και όταν περάσει ο χρόνος παραμονής μέσα στο ειδικό φουρνάκι, θα έχετε όμορφα μακριά νύχια.

Gel επίσης μπορούμε να τοποθετήσουμε και στα ήδη μακριά φυσικά μας νύχια σε περίπτωση που σπάνε όταν φτάνουν σε κάποιο σημείο και έπειτα. Η εφαρμογή είναι το ίδιο με μόνη διαφορά ότι δεν κόβουμε τα νύχια και δεν βάζουμε tips.


Τι είναι το Ακρυλικό?

Το ακρυλικό κατά την γνώμη μου είναι επιβλαβές για την υγεία όχι μόνο της πελάτισσας που το μυρίζει μία στις τόσες που πάει για συντήρηση, αλλά και για την μανικιουρίστα που καθημερινά έρχεται σε επαφή με χημικές ουσίες έντονες σε μυρωδιά.

Το ακρυλικό αποτελείται από δύο συστατικά: ένα σε υγρή μορφή και ένα σε μορφή σκόνης. Αν δεν έχουμε καθόλου μάκρος στα νύχια μας τοποθετούμε ένα ειδικό χαρτί για να μας βοηθήσει στο να καθιερώσουμε το επιθυμητό μάκρος που θέλει η πελάτισσα. Ύστερα βάζουμε στο πινέλο μας λίγο από την υγρή μορφή και λίγο από την σκόνη και το τοποθετούμε πάνω στο χαρτί. Με αυτόν τον τρόπο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα αυτό στεγνώνει από μόνο του πάνω στο νύχι μας και στο χαρτί και γίνεται σκληρό σαν πέτρα, όπως και το gel. Όταν τελειώσουμε με όλα τα νύχια το μόνο που κάνουμε είναι να βγάζουμε τα χαρτάκια και να διαμορφώνουμε το σχήμα που θέλουμε.


Τί είναι το Μετάξι?

Το μετάξι είναι ένα υλικό που είναι φτιαχμένο από αληθινό μετάξι και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τα τεχνητά νύχια. Ο τρόπος του είναι ένας συνδιασμός από την διαδικασία του gel και του ακρυλικού. Τοποθετούμε τα ειδικά χαρτάκια στα νύχια μας, βάζουμε πάνω το μετάξι και μετά μια μικρή στρώση gel ίσα για να καλυφθούν όλα τα σημεία και μετά το βάζουμε στο φουρνάκι ώστε να σταθεροποιηθεί και να γίνει σκληρό. Η διαφορά με όλα τα υπόλοιπα είναι ότι με το μετάξι η όψη του νυχιού μας είναι θαμπή και άμα δεν τα βάφουμε συνέχεια θα φαίνονται άσχημα.


Η Συντήρηση των Τεχνητών Νυχιών.

Από την στιγμή που αποφασίζουμε να βάλουμε τεχνητά νύχια μπαίνουμε στην διαδικασία να συντηρούμε το όμορφο αποτέλεσμα. Η συντήρηση κανονικά γίνεται κάθε 15-20 μέρες καθώς τα νύχια μας μακραίνουν πολύ γρήγορα. Υπάρχουν όμως και οι εξαιρέσεις που τα νύχια δεν μεγαλώνουν τόσο γρήγορα. Γι' αυτό καλό θα ήταν πρίν κλείσεται ραντεβού για συντήρηση να πηγαίνεται μια βόλτα από την μανικιουρίστα σας και να την ρωτάτε πότε εκείνη κρίνει ότι θα πρέπει να κάνετε την συντήρηση, εκείνη ξέρει.


Mερικά βιντεάκια για να ξέρετε....

Με gel...








Και με ακρυλικό....

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

Διατροφή Για Γερά Μαλλιά


Η κάθε τρίχα διατηρείται στις γυναίκες 4-6 χρόνια και στους άνδρες 2-4.

Η πυκνότητα των μαλλιών μας κατά τη γέννησή μας είναι 500-700 τρίχες, ενώ ως ενήλικες η πυκνότητά τους μειώνεται στο μισό.

Ανάλογα με την ηλικία, το φύλο, τη φυλή, την υγεία και την κληρονομικότητα κάθε ανθρώπου, οι τρίχες στο κεφάλι φτάνουν τις 100.00-150.000, από τις οποίες χάνουμε 50-100 καθημερινά.

Τα μαλλιά μας μεγαλώνουν 0,35-0,45 χιλιοστά την ημέρα και μεγαλώνουν από τη ρίζα και όχι από τις άκρες.

Τρώγοντας κάποιες τροφές πλούσιες σε βιταμίνες και πρωτείνες βοηθάμε τα μαλλιά μας να γίνονται πιό δυνατά και πιο λαμπερά. Η σωστή διατροφή μας δίνει μια ισορροπία στον οργανισμό μας. Καιρός είναι να σκεφτούμε τι πρέπει να τρώμε για να είμαστε και να νοιώθουμε υγιής, αλλά και τα μαλλιά μας να είναι υγιή.


Πρωτεϊνες: Είναι απαραίτητες για τη σύνθεση της κερατίνης.

Που τις βρίσκουμε:

Κρέας, πουλερικά, ψάρια, γαλακτοκομικά, όσπρια και ξηρούς καρπούς.


Η Βιταμίνη
Α: Βοηθά στην σωστή ανάπτυξη των ιστών και των κυττάρων.

Πού την βρίσκουμε:

Χρωματιστά λαχανικά π.χ κόκκινες πιπεριές, πράσινα σκουρόχρωμα λαχανικά (π.χ σπανάκι), συκώτι, αυγά.


Η Βιταμίνη Β12: Η έλλειψή της έχει ως συνέπεια πρόωρα γκρίζα μαλλιά.

Πού την βρίσκουμε:

Καλαμάρια, χταπόδι, αβγά.


Η Βιοτίνη : Βελτιώνει τον μεταβολισμό του λίπους στην περιοχή του τριχωτού.

Πού την βρίσκουμε:

Αυγά, συκώτι, δημητριακά.


Ο Σίδηρος
: Η έλλειψη σιδήρου προκαλεί αυξημένη τριχόπτωση.

Πού τον βρίσκουμε:

Κοκκινο κρέας, πουλερικά, ψάρι, αυγό και κάποιες φυτικές πηγές οπως σπανάκι και όσπρια.


Ο Χαλκός
: Απαραίτητο στοιχείο για την σωστή οξυγόνωση του τριχωτού της κεφαλής.

Πού τον βρίσκουμε:

Συκώτι, θαλασσινά, σπόροι.


Ο Ψευδάργυρος
: Υπεύθυνος για την παραγωγή κερατίνης που είναι η βασική δομική πρωτείνη των μαλλιών.

Πού τον βρίσκουμε:

Κρέας, συκώτι, θαλασσινά, αυγά, σόγια.



Φροντίστε την διατροφή σας για να έχετε όχι μόνο σωστή ποιότητα ζωής αλλά και σωστό κύκλο ζωής στα μαλλιά σας...

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ...

Μερικά χτενίσματα, για να έχετε να επιλέξετε για την έξοδό σας....







Καλά να περάσετε...

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΩ..............

Σήμερα έχω γενέθλια και θα σας κεράσω τουρτίτσα...

Σοκολατίνα βέβαια....

Μην με ρωτήσετε τα πόσα κλείνω.....
Θα σας το μαρτυρίσω από μόνη μου.......

Κλείνω τα 25 χρόνια της ζωής μου.....

Παρόλο την ηλικία μου έχω ζήσει πάρα πολλά.....
Και δυσάρεστα, που με κάναν πιο δυνατή, αλλά και ευχάριστα που μου χαρίσαν πολλές σταγόνες ευτυχίας στην ψυχή μου....
Είμαι ευτυχισμένη που έχω έναν άντρα δίπλα μου που με φροντίζει, που με αγαπάει, που νοιάζεται για μένα, που με σκέφτεται, που πάντα είναι δίπλα μου όποτε τον χρειάζομαι....
Και εγώ βέβαια για εκείνον αισθάνομαι τα ίδια συναισθήματα και όποτε με χρειάζεται είμαι και θα είμαι πάντα εκεί δίπλα του....


Να πώ και ένα μεγάλο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όσους γιορτάζουν: Άγγελος - Αγγελική - Μιχάλης κ.ά.
Φιλενάδα ( dreamer angel ) ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, να σε χαιρόμαστε όσοι σε αγαπάμε (αληθινά).
Ότι επιθυμείς κοπελιά να το βρείς στον δρόμο σου...



Να ακούσουμε και κανα τραγουδάκι έτσι για να το γλεντήσουμε....

Θα ξεκινήσω με απαλά...



Και το γλέντι ξεκινά....



Έλα πάμε.....



Kαι ένας ακόμη τρελός στην παρέα....



Συνεχίζουμε..............





Και κάτι διαφορετικό....



Και ξένα....





Και ένα τραγούδι που όταν κυκλοφόρησε ήμουν 1ος ετών......



Αυτό για την πάρτη μου.....



Και θα κλείσω με τραγούδια που θα τα αφιερώσω στον αντρούλη μου....

Σε αγαπάω πολύ.......





Και αυτό στο είχα διαβάσει πρίν 3 χρόνια περίπου...





Να είστε όλοι πάντα καλά.....

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΥΣΙΜΟ...


Βοηθήστε τα μαλλιά σας να διατηρήσουν τα καλά στοιχεία τους, να βελτιώσουν την υφή τους και να γίνουν πιο απαλά, λαμπερά και γενικότερα υγιή επιλέγοντας τα σωστά προϊόντα.


Το Σωστό Σαμπουάν

Είναι η σύνθεση στην οποία εμπιστευόμαστε την καθαριότητα των μαλλιών. Η επιλογή του σωστού σαμπουάν είναι πολύ σημαντική για την υγεία και τη σωστή περιποίηση των μαλλιών μας. Αρχικά θα πρέπει να καταλάβετε τι τύπο μαλλιών έχετε και μετά να σκεφτείτε άλλους παράγοντες, όπως το πόσο συχνά λούζεστε ή αν τα μαλλιά σας έχουν ιδαίτερες ανάγκες, για παράδειγμα, είναι αδύναμα ή βαμμένα ή αν έχουν ξηροδερμία ή πιτυρίδα κ.ά. Στο εμπόριο κυκλοφορούν πολλά διαφορετικά σαμπουάν, εσείς βρείτε αυτό που ταιριάζει στον τύπο και στις ανάγκες σας.


Τα Μυστικά του
  1. Εάν λούζεστε συχνά ή έχετε ευαίσθητη επιδερμίδα, χρησιμοποιήστε ένα απαλό σαμπουάν που περιέχει ήπια συστατικά. Η λεπτή του σύνθεση θα βελτιώσει την υφή των μαλλιών σας και θα τα δυναμώσει.
  2. Αν τα μαλλιά σας είναι ξηρά, βαμμένα ή έχετε κάνει περμανάντ και οι άκρες είναι ταλαιπωρημένες, τότε ένα ενυδατικό σαμπουάν θα τους δώσει έξτρα δύναμη και λαμπερή εμφάνιση. Για τα βαμμένα μαλλιά, αν θέλετε να κάνετε το χρώμα να διαρκέσει, χρησιμοποιήστε σαμπουάν που θα ενυδατώνει επαρκώς τα μαλλιά σας και αποφεύγετε να λούζεστε πολύ συχνά για να βοηθήσετε το χρώμα να διατηρηθεί.
  3. Τα λιπαρά μαλλιά χρειάζονται μια δυνατή σύνθεση, που θα αφαιρεί τη σκόνη και τους ρύπους και θα ενεργεί πάνω στις ρίζες χωρίς να τα ξηραίνει ή να τα ταλαιπωρεί, ειδικά αν είναι μακριά. Ένα τέτοιο σαμπουάν βοηθάει το δέρμα να παράγει ουσίες που μειώνουν την έκκριση λιπαρότητας στο κεφάλι.
  4. Όσοι υποφέρουν από ξηροδερμία χρειάζονται σαμπουάν κατάλληλα για να καταπραύνουν το τριχωτό του κεφαλιού. Όσοι έχουν πιτυρίδα χρειάζονται μια αντιπιτυριδική φόρμουλα που θα λειτουργεί κατά των βακτηρίων και των μυκήτων.


Το Ιδανικό Κοντίσιονερ

Το σαμπουάν σε συνδιασμό με ένα καλό κοντίσιονερ βελτιώνει αισθητά την ποιότητα των μαλλιών, καθώς τα ενυδατώνει αποτελεσματικά, χαρίζοντάς τους ζωντάνια, λάμψη και απαλότητα. Παράλληλα τα ξεμπερδεύει και τα κάνει ευκολοχτένιστα.

Στο εμπόριο θα βρείτε πολλά είδη κοντίσιονερ που χαρίζουν δύναμη και ενυδάτωση. Τα "ενδυναμωτικά" κοντίσιονερ κάνουν τα μαλλιά να φαίνονται πιο δυνατά και υγιή, χαρίζοντάς τους λάμψη.

Υπάρχουν επίσης κοντίσιονερ που περιέχουν στοιχεία τα οποία προστατεύουν τα μαλλιά από τις υψηλές θερμοκρασίες που δέχονται από το πιστολάκι και τις υπόλοιπες εργασίες με ζεστά εργαλεία, όπως σίδερο, ψαλίδι ή ρόλεϊ ατμού.

Επίσης χρήσιμα είναι και τα κοντίσιονερ που δεν χρειάζονται ξέβγαλμα. Θα περιποιηθούν τα μαλλιά σας περισσότερες ώρες και θα τα προστατεύσουν από τους αρνητικούς παράγοντες του περιβάλλοντος.


Μάσκα Εντατικής Θεραπείας

Τα εύθραστα και ξηρά μαλλιά με σπασμένες άκρες χρειάζονται εντατική θεραπεία τουλάχιστον δύο φορές το μήνα. Τα ταλαιπωρημένα μαλλιά πρέπει να εμπλουτίζονται με ενυδατικά στοιχεία και πρωτείνες. Απλώστε τη μάσκα στις άκρες και αφήστε τη να δράσει περίπου 15 λεπτά.

Υπάρχουν και οι μάσκες νυχτός, που τις αφήνεις όλο το βράδυ και τις ξεπλένεις το πρωί, αλλά δεν τις συστήνω γιατί πιστεύω ότι βαραίνει την τρίχα και ρίχνει τον όγκο. Η επιλογή δική σας....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails