ΠΩΛΗΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ

Υπάρχει ένα διαμέρισμα στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας το οποίο πωλείται , είναι μια γκαρσονιέρα 43 τ.μ., που βρίσκεται στο ισόγειο, είναι διαμπερής, είναι κατασκευή '08, έχει 1 υ/δ, έχει 1 μπάνιο, καθώς επίσης έχει κλιματισμό, πόρτα ασφαλείας, ανοικτό πάρκινγκ, συναγερμό και είναι σε άριστη κατάσταση, η τιμή του είναι 60.000 ευρώ.

Επίσης υπάρχει ένα διαμέρισμα στο ίδιο μέρος το οποίο πωλείται και αυτό και είναι ένα διαμέρισμα 85 τ.μ., είναι και αυτό στο ισόγειο, είναι διαμπερές, είναι κατασκευή '08, έχει 2 υ/δ, έχει 2 μπάνια, έχει κουζίνα, έχει μπαλκόνια, καθώς επίσης έχει κλιματισμό, πόρτα ασφαλείας, ανοικτό πάρκινγκ, συναργερμό και είναι σε άριστη κατάσταση, η τιμή του είναι 120.000 ευρώ.

Πληροφορίες στα mail : savvina.kapa@gmail.com και tasosellhn@gmail.com.

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

ΣΥΡΙΑΝΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ...

Προ πολλών ημερών είχα την χαρά να γνωρίσω αλλά και να περιποιηθώ τα μαλλιά στις αδερφές από το όμορφο νησί της Σύρου...
Μην φανταστείτε ότι εγώ πήγα...
Έτυχε για κάποιες υποχρεώσεις να ανέβουν εκείνες με μια διαφορά μεταξύ τους μιας εβδομάδας, και δεν γινόταν να μην κάναμε γνωριμία σε συνδυασμό με περιποίηση μαλλιών.

Πρώτη ανέβηκε η zoyzoy...
Στην οποία έκανα μερικά φλασάκια...

Πρώτη φορά βλέπετε φωτογραφίες βήμα βήμα την εργασία μου...

Να είναι καλά ο άντρα της zoyzoy που τράβηξε πολλές φωτογραφίες...

Γιώργο σε ευχαριστώ...


Και αφού πέρασε η ώρα λούστηκε...

και της έκανα ένα χτένισμα γεμάτο αέρα...





Να σας πώ και ένα ευχαριστώ όχι μόνο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξες zoyzoy, αλλά και για όσα καλούδια μας φέρατε από το όμορφο νησί σας (χαλβαδόπιτες και λουκούμια).
Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα και τους δυο σας, πέρασα πολύ καλά με την παρέα σας.
Να είστε καλά.



Και συνεχίζουμε...
Ύστερα από μια εβδομάδα ακριβώς έφτασε στην Αθήνα και η Φούλη από το νησί...
Και σε εκείνη έκανα μερικά φλασάκια για να ανοίξει το χρώμα της...

Σε αυτές τις φωτογραφίες φαίνεται ότι πήγα μόνη μου...


Και ύστερα της έκανα ένα χτένισμα γεμάτο νάζι, σαν γάτα που είναι...



Οι πόζες το μαρτυρούν άλλωστε...




Φούλη, σε ευχαριστώ πολύ που με εμπιστεύτηκες για τα μαλλιά σου.
Χάρηκα πολύ που σε γνώρισα, πέρασα πολύ ωραία.
Να είσαι καλά.
Θα τα ξαναπούμε...

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ....

Ήθελα από καιρό να κάνω γνωστό, για όσους δεν το ξέρουν, ένα καινούργιο blog.

Μια ιδέα του τρελού μου και της Αγνής από τις Αριστο-Τέλειες Γυναίκες.

Ένα blog που απευθύνεται σε άνεργους bloggers.

Ένα blog που μπορείς να προσφέρεις δουλειά, να βρείς δουλειά, μάθεις για διάφορα προγράμματα που δικαιούνται οι άνεργοι.


Το Ανθρώπινο Δυναμικό...



Το Ανθρώπινο Δυναμικό για όσους bloggers είναι άνεργοι.

Και δυστυχώς είναι ένας μεγάλος αριθμός.

Επισκεφτείτε το...

Και δεν θα χάσετε...

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ....



Πρόσφατα επισκέφτηκα την εταιρεία που συνεργάζομαι για τα προϊόντα που χρησιμοποιώ στα νύχια, την Creative Nail Design, και βλέποντας τα νέα προϊόντα και στη διαδικασία να αγοράσω τα πράγματα που μου έλειπαν, έπιασα την κουβέντα με τον ιδιοκτήτη.

Είχα μια απορία για τα μανό και για τα συστατικά που έχουν, γιατί πολλές πελάτισσές μου δεν γνωρίζουν την εταιρεία που χρησιμοποιώ και με ρωτάνε γιατί δεν χρησιμοποιείς την τάδε ή την άλλη τάδε εταιρεία.
Τον ρώτησα και μπορώ να πώ ότι μου άνοιξε τα μάτια σε πολλά θέματα.
Συζητάγαμε περίπου 1 ώρα και από την πρώτη στιγμή σκέφτηκα ότι είναι ένα ωραίο θέμα για το blog, για να σας βοηθήσω να διαλέξετε μανό από μια εταιρεία που δεν έχει φορμαλδεΰδη.

Θα μου πείτε τώρα τι είναι η φορμαλδεΰδη? Θα σας εξηγήσω...

Πολλές εταιρείες χρησιμοποιούν πολλές χημικές ουσίες που δεν τις γνωρίζουμε και που δεν ξέρουμε πόσο κακό κάνουν στην υγεία μας και που έχουν συνδεθεί με ασθένειες όπως ο καρκίνος και η αναπαραγωγική βλάβη.
Κάποιες από αυτές τις χημικές ουσίες είναι το τολουόλιο, η φορμαλδεΰδη, το βενζόλιο, και το μεθυλενίου χλωριούχο, οι οποίες είναι γνωστές και ύποπτες καρκινογόνες.

Το τολουόλιο και η φορμαλδεΰδη που είναι τα δύο πιο κορυφαία συστατικά που χρησιμοποιούν πολλές εταιρείες στα μανό τους.

Η φορμαλδεΰδη βοηθάει για να στεγνώσει το μανό πολύ γρήγορα.



Το τολουόλιο είναι ένα διαυγές άχρωμο υγρό που ενεργεί ως διαλύτης.
Επειδή το τολουόλιο εξατμίζεται στον αέρα όπως στεγνώνει το μανό, η έκθεσή του μπορεί να επηρεάσει το κεντρικό νευρικό σύστημα σε χαμηλό επίπεδο με συμπτώματα όπως κεφαλαλγία, ζάλη, και κόπωση. Σε πολύ υψηλά επίπεδα έκθεσης, το τολουόλιο έχει βρεθεί να είναι τοξική ουσία για τα νεφρά και το συκώτι, και είναι πιθανή αναπαραγωγής ή αναπτυξιακές τοξίνη.

Η φορμαλδεΰδη είναι μια χημική ουσία που συνήθως χρησιμοποιείται στα μανό. Μέσα από αυτά η φορμαλδεΰδη λειτουργεί ως χημική και ως σκληρυντική για τα νύχια και συμβάλλει στη δημιουργία μιας λείας επιφάνειας. Γνωστή ως καρκινογόνο για τον άνθρωπο, η φορμαλδεΰδη είναι ερεθιστική για τα μάτια, τη μύτη και το λαιμό, και επαναλαμβανόμενη
έκθεση του δέρματος μπορεί να οδηγήσει σε ερεθισμό του δέρματος, αλλεργική δερματίτιδα ή εξανθήματα, όπως επίσης βήχα και δύσπνοια.

Όσα σας αναφέρω θέλω να σας προβληματίσουν και να προσέχετε περισσότερο ποιές εταιρίες χρησιμοποιείται είτε εσείς είτε η μανικιουρίστα σας.
Να διαβάζετε πάντα τα συστατικά τους.

Έχω διαπιστώσει ότι τα μανό της εταιρείας που χρησιμοποιώ δεν στεγνώνουν γρήγορα και πολλοί μου λέγανε πάρε την τάδε εταιρεία που τα μανό της στεγνώνουν πολύ πιο γρήγορα.
Ευχαριστώ όσους με πληροφορούν για άλλες εταιρείες, αλλά δεν θα πάρω...
Προτιμώ οι πελάτισσες μου να περιμένουν κάποια ώρα όπως και εγώ όταν βάφω τα δικά μου νύχια για να στεγνώσει το μανό παρά να είμαι η αιτία να τους/μου προκαλέσω καρκίνο.

Αισθάνομαι τυχερή που χρησιμοποιώ μια εταιρεία που μπορεί να είναι ακριβή αλλά έχει βεβαιώσεις ότι τα προϊόντα που έχει, έχουν τα συστατικά που δεν θα βλάψουν κανέναν.

Να προσέχετε περισσότερο από εδώ και πέρα.
Να είστε καλά....

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ...




Πάρτε την εφημερίδα VETO.....

Έχει παρουσίαση της ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ....

ΟΜΑΔΑ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ.....


Καλή Κυριακή σε όλους....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails