ΠΩΛΗΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ

Υπάρχει ένα διαμέρισμα στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας το οποίο πωλείται , είναι μια γκαρσονιέρα 43 τ.μ., που βρίσκεται στο ισόγειο, είναι διαμπερής, είναι κατασκευή '08, έχει 1 υ/δ, έχει 1 μπάνιο, καθώς επίσης έχει κλιματισμό, πόρτα ασφαλείας, ανοικτό πάρκινγκ, συναγερμό και είναι σε άριστη κατάσταση, η τιμή του είναι 60.000 ευρώ.

Επίσης υπάρχει ένα διαμέρισμα στο ίδιο μέρος το οποίο πωλείται και αυτό και είναι ένα διαμέρισμα 85 τ.μ., είναι και αυτό στο ισόγειο, είναι διαμπερές, είναι κατασκευή '08, έχει 2 υ/δ, έχει 2 μπάνια, έχει κουζίνα, έχει μπαλκόνια, καθώς επίσης έχει κλιματισμό, πόρτα ασφαλείας, ανοικτό πάρκινγκ, συναργερμό και είναι σε άριστη κατάσταση, η τιμή του είναι 120.000 ευρώ.

Πληροφορίες στα mail : savvina.kapa@gmail.com και tasosellhn@gmail.com.

Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΓΑΛΛΙΚΗ ΚΟΤΣΙΔΑ...

Ένα διαφορετικό στυλ χτενίσματος είναι με γαλλική κοτσίδα, που μου αρέσει πάρα πολύ το αποτέλεσμα που δίνει στα μαλλιά.





Μπορούμε άνετα να κάνουμε το χτένισμα που μας αρέσει και είτε να τα πιάσουμε όλα με γαλλική κοτσίδα είτε να πιάσουμε κάποια κομμάτια...


Απολαύστε....









Οι δύο τελευταίες φωτογραφίες είναι δικιά μου δημιουργία...



Και ένα βιντεάκι για να φτιάξετε μια όμορφη γαλλική κοτσίδα μόνες σας....







Καλή επιτυχία...

Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

ΜΠΟΥΚΛΕΣ....



Ελαστικές, με νεύρο, χαριτωμένες, ατίθασες, ανάλαφρες, κυματιστές ή δαχτυλίδια, οι μπούκλες χαρίζουν όγκο και προσδίδουν ενδιαφέρον στα ίσια μαλλιά.


Αν έχετε σγουρά μαλλιά...



Θα πρέπει απλά να ζωηρέψετε και να δώσετε νεύρο στις ήδη υπάρχουσες μπούκλες.

Σε λουσμένα και καλά σκουπισμένα μαλλιά, ψεκάστε με σπρέι ειδικό για μπούκλες και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε το πιστολάκι με τη φυσούνα στη χαμηλή σκάλα ή εναλλακτικά, αφήστε τα μαλλιά να στεγνώσουν φυσικά.

Επειδή τα σγουρά μαλλιά συχνά παρουσιάζουν ξηροδερμία και έχουν την τάση να φριζάρουν, θα πρέπει τα προϊόντα για μπούκλες που θα χρησιμοποιήσετε να είναι πλούσια σε ενυδατικά στοιχεία, αφού η θερμότητα από το πιστολάκι επιβαρύνει την κατάσταση.


Αν έχετε ίσια μαλλιά...



Ξεκινήστε το φορμάρισμα σε μαλλιά που δεν είναι φρεσκολουσμένα, καθώς τότε δε στέκονται εύκολα, ώστε να μάθετε να χειρίζεστε το ψαλίδι για τις μπούκλες . Χωρίστε τα μαλλιά σας σε τρία τμήματα και στερεώστε τα με κλιπ. Πιάστε καθεμιά από τις τρεις τούφες και χωρίστε την και αυτή σε τρία τμήματα. Απλώστε λίγη λακ και, ξεκινώντας από τις άκρες, τοποθετήστε το ψαλίδι για τις μπούκλες.

Επαναλάβετε το ίδιο σε όλες τις τούφες και στο τέλος ξαναψεκάστε μα δυνατή λακ.


Επίσης μπορείτε να τα τυλίξετε σε ρόλεϊ, όχι όμως αυτά τα βραστά, τα κανονικά.



Τα μυστικά των ρόλεϊ....



Για να διαλέξετε τα σωστά ρόλεϊ πρέπει να λάβετε υπόψιν σας την ποιότητα της τρίχας σας. Συγκεκριμένα, όσο πιο λεπτή και εύθραυστη είναι η τρίχα σας τόσο πιο μεγάλα πρέπει να είναι τα ρόλεϊ. Αντίστοιχα, για πιο χοντρή τρίχα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πιο λεπτά ρόλεϊ.

Για να υπάρχει ισορροπία στην μπούκλα, βασικό ρόλο παίζει ο τρόπος που θα τα τυλίξετε τα μαλλιά σας.

Σε βρεγμένα μαλλιά, απλώστε κανονική ποσότητα, ανάλογα με το μάκρος των μαλλιών σας, αφρού για μπούκλες. Χωρίστε τα μαλλιά σε μεγάλα τμήματα και σε επιμέρους τούφες. Απομονώστε κάθε τούφα φροντίζοντας να έχει ίδιο πλάτος με το ρόλεϊ και στη συνέχεια τυλίξτε την από την μέση του μάκρους της και προς τις άκρες. Προσέξτε να μην είναι ούτε πολύ χαλαρά αλλά ούτε και πολύ σφιχτά τυλιγμένη. Βγάλτε τα ρόλεϊ και περάστε τα δάχτυλά σας μέσα από τα μαλλιά σας σαν να τα χτενίζετε. Ψεκάστε με δυνατή λακ για να κρατήσουν.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails