ΠΩΛΗΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ

Υπάρχει ένα διαμέρισμα στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας το οποίο πωλείται , είναι μια γκαρσονιέρα 43 τ.μ., που βρίσκεται στο ισόγειο, είναι διαμπερής, είναι κατασκευή '08, έχει 1 υ/δ, έχει 1 μπάνιο, καθώς επίσης έχει κλιματισμό, πόρτα ασφαλείας, ανοικτό πάρκινγκ, συναγερμό και είναι σε άριστη κατάσταση, η τιμή του είναι 60.000 ευρώ.

Επίσης υπάρχει ένα διαμέρισμα στο ίδιο μέρος το οποίο πωλείται και αυτό και είναι ένα διαμέρισμα 85 τ.μ., είναι και αυτό στο ισόγειο, είναι διαμπερές, είναι κατασκευή '08, έχει 2 υ/δ, έχει 2 μπάνια, έχει κουζίνα, έχει μπαλκόνια, καθώς επίσης έχει κλιματισμό, πόρτα ασφαλείας, ανοικτό πάρκινγκ, συναργερμό και είναι σε άριστη κατάσταση, η τιμή του είναι 120.000 ευρώ.

Πληροφορίες στα mail : savvina.kapa@gmail.com και tasosellhn@gmail.com.

Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

ΕΚΘΕΣΗ BEAUTY ΣΤΟ MEC...

Το Σαβ/κο που μας πέρασε έγινε η 1η έκθεση ομορφιάς μέσα στον χρόνο για τους επαγγελματίες κομμωτές -μανικιουρίστες -αισθητικούς, και δεν γινόταν να μην βρώ λίγες ώρες κενού από δουλειάς και να μην πάω για να ρίξω μια ματιά στα καινούργια προϊόντα για την καλοκαιρινή κολεξιόν αλλά και για να κάνω τα ψώνια μου.
Σε αυτή την έκθεση σου δίνεται η δυνατότητα να γνωρίσεις εταιρίες που δεν ήξερες, να συναντήσεις γνωστές εταιρίες που όλοι στον χώρο και όχι μόνο ξέρουμε και να κάνεις τα ψώνια σου από τις εταιρίες που συνεργάζεσαι.
Γίνεται σε ένα μεγάλο εκθεσιακό κτίριο, στο MEC που βρίσκεται στην Παιανία, που μόνο να το γυρίσεις και να χαζεύεις σε κάθε περίπτερο θέλεις κανα 3ωρο, άρα χρειάζεται υπομονή και επιμονή γιατί αυτή την έκθεση την επισκέπτονται πολλοί επαγγελματίες.

Στο δρόμο συνάντησα την YELLOW ROSE...

γνωστή για τις κρέμες, τα πίλινγκ, τον άργυλο και τα καθαριστικά προσώπου...

Στη συνέχεια έπεσα πάνω σε γνώριμες φιγούρες που κάθε βδομάδα περίπου συναντάω...
Η εταιρία βαφών και προϊόντων περιποίησης που συνεργάζομαι...



Η IMEL, μια ελληνική εταιρία που παρασκευάζει 

όχι μόνο βαφές

αλλά και ισιωτικές κρέμες, ντεκαπάζ,

αντηλιακά μαλλιών-σώματος-προσώπου, οξυζενέ,


scrub, κρέμες για το σώμα, αφρούς,

σαμπουάν, μάσκες, αφρόλουτρα, λακ,

αλλά και προϊόντα μακιγιάζ...

Επιτέλους και μια ελληνική εταιρία που να παρασκευάζει όσα προϊόντα έχουμε ανάγκη εμείς οι κομμωτές, και να σας πώ και την αλήθεια έχω μείνει πάρα πολύ ικανοποιημένη με την ποιότητα όλων των προϊόντων.
Για 8 χρόνια χρησιμοποιούσα μια άλλη εταιρία αλλά με την IMEL έχω δεί φοβερή κάλυψη, όσον αφορά τις βαφές, στα λευκά μαλλιά αλλά και στην γκάμα χρωμάτων που μένουν λαμπερά τα χρώματα μέχρι την επόμενη βαφή και δεν γίνονται καθόλου μουντά με τα λουσίματα.

Συνεχίζω τα ψώνια μου και λίγο πιο πέρα συναντάω την εταιρεία που συνεργάζομαι για νύχια.
Η CREATIVE GROUP, σας έχω αναφέρει γι'αυτή σε παλαιότερη μου ανάρτηση.

 που διαθέτει αρκετά προϊόντα όσον αφορά τα νύχια

κρέμες χεριών, λίμες, προϊόντα για τεχνητά νύχια,

αλλά και τα μανό που τόσο μου αρέσουν...

Σας έχω και νέα...
Τα χρώματα στα νύχια για την καλοκαιρινή κολεξιόν εκτός από τα κοραλί, τα ρόζ και τα φούξια θα είναι τα μπέζ αλλά και τα γκρί, μπορεί να ακούγεται λίγο τρελό το γκρί αλλά μην παραξενευτείτε αν δείτε γκρί νύχια για φέτος το καλοκαίρι.

Και επειδή είχα κανονίσει και τα ραντεβού μου με πελάτισσες και τα πόδια μου από το περπάτημα δεν άντεχαν άλλο πέρασα στα γρήγορα τα υπόλοιπα περίπτερα και έτσι δεν έβγαλα άλλες φωτογραφίες.
Μια μικρή ιδέα σας έδωσα όμως.
Να είστε καλά και να προσέχετε.

Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

ΦΡΑΝΤΖΑ Ή ΑΦΕΛΕΙΕΣ....


Ταιριάζουν σε όλους τους τύπους, κολακεύουν και τονίζουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου.


Είναι κατάλληλες εάν:


  • Έχετε μεγάλο μέτωπο και θέλετε να το καλύψετε.
  • Θέλετε να κάνετε τα μάτια σας να δείχνουν μεγαλύτερα.
  • Έχετε τη διάθεση να φροντίζετε το μήκος της φράντζας σας ταχτικά.






Ανάλογα με το σχήμα του προσώπου:


  • Σε στρογγυλό πρόσωπο ταιριάζει μια μακριά, ανάλαφρη φράντζα, που δημιουργεί γωνίες και τονίζει τα χαρακτηριστικά.
  • Ένα μακρύ πρόσωπο μπορεί να ισορροπήσει, αν προτιμήσει αραιές αφέλειες μέχρι το ύψος των φρυδιών για να καλύψετε το μεγάλο μέρος του μετώπου και έτσι να μετριάσετε την εντύπωση του μάκρους.
  • Στο τετράγωνο πρόσωπο ταιριάζει μια μακριά φράντζα που καλύπτει τις έντονες γωνίες. Προσέξτε όμως να μην σταματά πρίν το ύψος του πιγουνιού.



LinkWithin

Related Posts with Thumbnails