ΠΩΛΗΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ

Υπάρχει ένα διαμέρισμα στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας το οποίο πωλείται , είναι μια γκαρσονιέρα 43 τ.μ., που βρίσκεται στο ισόγειο, είναι διαμπερής, είναι κατασκευή '08, έχει 1 υ/δ, έχει 1 μπάνιο, καθώς επίσης έχει κλιματισμό, πόρτα ασφαλείας, ανοικτό πάρκινγκ, συναγερμό και είναι σε άριστη κατάσταση, η τιμή του είναι 60.000 ευρώ.

Επίσης υπάρχει ένα διαμέρισμα στο ίδιο μέρος το οποίο πωλείται και αυτό και είναι ένα διαμέρισμα 85 τ.μ., είναι και αυτό στο ισόγειο, είναι διαμπερές, είναι κατασκευή '08, έχει 2 υ/δ, έχει 2 μπάνια, έχει κουζίνα, έχει μπαλκόνια, καθώς επίσης έχει κλιματισμό, πόρτα ασφαλείας, ανοικτό πάρκινγκ, συναργερμό και είναι σε άριστη κατάσταση, η τιμή του είναι 120.000 ευρώ.

Πληροφορίες στα mail : savvina.kapa@gmail.com και tasosellhn@gmail.com.

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

ΝΥΦΙΚΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ...



 Και επειδή οι μέλλουσες νυφούλες πρέπει να έχουν μια ιδέα πώς να φτιάξουν τα μαλλιά τους, έχω και για σας την λύση...





Εύχομαι να σας βοήθησα αρκετά...

Πρίν αποφασίσετε όμως να δοκιμάσετε αρκετά χτενίσματα, εκτός και αν είστε σίγουρες γι'αυτό που θέλετε...

Καλή επιτυχία...

Να ξέρετε ότι χρειάζεται πολύ υπομονή...
Και αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι να διαλέξετε έναν σωστό επαγγελματία, για να βγεί πολύ ωραίο το αποτέλεσμα...


Άντε και στα δικάς σας οι ανύπαντρες...

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ BLOGGER....

Μπορεί να έχω πολύ καιρό να σας βάλω blogger περιποίηση, λόγω έλλειψης χρόνου, όμως οι συναντήσεις μου με τις φίλες bloggers για περιποίηση συνεχίζονται και αυξάνονται με την πάροδο του χρόνου.
Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ που ανοίγεται τα σπίτια σας και την καρδιά σας και με υποδέχεστε για να σας αναδείξω την ομορφιά σας.

Έτσι λοιπόν πήγα σε μια φίλη που το τοπίο ήταν θολό, αλλά κάναμε μια αλλαγή στα μαλλιά της με ξεκάθαρη ματιά ώστε να αλλάξει και η ψυχολογία της αλλά και η εικόνα της.

Μιλάω για την φίλη μου την Σία με το blog "Το θολό τοπίο με ξεκάθαρη ματιά".

Τα μαλλιά της Σίας ήταν καστανοκόκκινα...


Όμως κάναμε ανταύγειες και κάναμε την διαφορά...




Παρόλο που φοβόταν το αποτέλεσμα, αν θα της άρεσαν αν θα της πήγαινε η αλλαγή, εγώ πίστευα και ήμουν σίγουρη ότι και θα της αρέσει το αποτέλεσμα αλλά και ότι θα της πήγαινε.

Την ώρα όμως που έβγαλα τα αλουμινόχαρτα και είδε τις ανοιχτές ανταύγειες έπαθε ένα σοκ μπορώ να πώ και ήθελε να τα βάψει πάλι καστανοκόκκινα, και της λέω κάτσε να τα δείς στεγνά, τότε μόνο θα καταλάβεις ακριβώς το χρώμα.
Και η εμπειρία μου με δικαίωσε.

Όταν τα είδε στεγνά της άρεσαν πάρα πολύ.
Ναι μεν ήθελε κάποιες ώρες ή και μέρες προσαρμογής με τη νέα της αλλαγή στα μαλλιά αλλά ύστερα από μέρες που μιλήσαμε έχει τρελαθεί με τις ανταύγειες και όλοι της λένε ότι της πάνε.


Σία μου να είσαι καλά και σε ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα.
Πολλά φιλιά.

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails