ΠΩΛΗΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ

Υπάρχει ένα διαμέρισμα στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας το οποίο πωλείται , είναι μια γκαρσονιέρα 43 τ.μ., που βρίσκεται στο ισόγειο, είναι διαμπερής, είναι κατασκευή '08, έχει 1 υ/δ, έχει 1 μπάνιο, καθώς επίσης έχει κλιματισμό, πόρτα ασφαλείας, ανοικτό πάρκινγκ, συναγερμό και είναι σε άριστη κατάσταση, η τιμή του είναι 60.000 ευρώ.

Επίσης υπάρχει ένα διαμέρισμα στο ίδιο μέρος το οποίο πωλείται και αυτό και είναι ένα διαμέρισμα 85 τ.μ., είναι και αυτό στο ισόγειο, είναι διαμπερές, είναι κατασκευή '08, έχει 2 υ/δ, έχει 2 μπάνια, έχει κουζίνα, έχει μπαλκόνια, καθώς επίσης έχει κλιματισμό, πόρτα ασφαλείας, ανοικτό πάρκινγκ, συναργερμό και είναι σε άριστη κατάσταση, η τιμή του είναι 120.000 ευρώ.

Πληροφορίες στα mail : savvina.kapa@gmail.com και tasosellhn@gmail.com.

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΑΣ...


 Οι γυναίκες βάφουν τα μαλλιά τους με κύριο στόχο να ανανεώσουν το λουκ τους, να δώσουν λάμψη ή για τις πιο τολμηρές να προχωρήσουν σε ριζικές αλλαγές.
Όσες αναζητούν την ανανέωση έχοντας τη μόδα για οδηγό δε διστάζουν να προχωρήσουν σε μεγάλες και ριζικές αλλαγές στα μαλλιά τους.

Εντούτοις οι περισσότερες από εμάς επιλέγουμε να βάφουμε τα μαλλιά μας για να αλλάξουμε την εξωτερική μας εμφάνιση, να αναδείξουμε το κούρεμα αλλά και την ποιότητά τους.
Αν και εσείς θέλετε να φωτίσετε ή να σκουρύνεται το φυσικό σας χρώμα ή να το τονίσετε ή να αλλάξετε το χρώμα που ήδη έχετε, μάθετε πώς να επιλέγεται απόχρωση ή ακόμη καλύτερα εμπιστευτείτε έναν επαγγελματία που ξέρει τι σας ταιριάζει με βάση την επιδερμίδα σας.

Τονίστε τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας, δώστε άλλον αέρα στην εμφάνισή σας, τραβήξτε τα βλέμματα πάνω σας. Επέμβετε είτε εσείς είτε ένας επαγγελματίας με επιτυχία στο χρώμα των μαλλιών σας.
Έρευνες έχουν δείξει ότι η γοητεία του χρώματος, που μπορεί να βελτιώσει ή να αλλάξει την εικόνα μας, είναι κάτι στο οποίο ελάχιστες γυναίκες αντιστέκονται.

Η βαφή των μαλλιών έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία από ότι παλιότερα, αφού δεν κατέχει πια τον αποκλειστικό ρόλο της κάλυψης των λευκών μαλλιών. Μέχρι πρίν μερικά χρόνια, οι μέθοδοι που εξασφάλιζαν επιτυχία και διάρκεια στο χρώμα έβλαπταν την τρίχα, ενώ οι πιο απαλές συνθέσεις δε διατηρούνταν μετά από πολλά λουσίματα.

Σήμερα όμως μπορούμε πλέον να αλλάξουμε το χρώμα και να βελτιώσουμε την εικόνα μας χωρίς να καταστρέψουμε την τρίχα. Οι μέθοδοι έχουν βελτιωθεί, τα χρώματα και οι δυνατότητες έχουν αυξηθεί και ο σεβασμός της υγείας των μαλλιών είναι βασικής σημασίας.

Πλέον όλο και περισσότερες γυναίκες βάφουν τα μαλλιά τους. Αν κάνετε μια μικρή έρευνα στο περιβάλλον σας, θα διαπιστώσετε πόσο μικρό είναι το ποσοστό των γυναικών που δεν το κάνουν. Αν και εσείς δεν έχετε βάψει ακόμη τα μαλλιά σας, ανήκετε μόλις στο 2%, αφού το 98% των Ελληνίδων τα βάφει από την ηλικία των δεκαπέντε ετών μέχρι και τα ογδοντα πέντε!

Η υπεριώδης ακτινοβολία είναι ο κύριος παράγοντας που διασπά τις τεχνικές χρωστικές ουσίες πάνω στα μαλλιά. Με την έκθεση τους στον ήλιο, τα μαλλιά χάνουν τη ζωντάνια τους. Το χρώμα ξεθωριάζει κυριώς στις άκρες. Επιπλέον τα μαλλιά με τις κόκκινες αποχρώσεις ξεθωριάζουν ευκολότερα, επειδή οι τεχνιτές κόκκινες χρωστικές ουσίες διαφεύγουν ευκολότερα από τις ίνες της τρίχας.

Γι' αυτό λοιπόν για να κρατήσετε ζωντανό το χρώμα των μαλλιών σας καλό θα ήταν να κάνετε συχνότερα βαφή ή να περνάτε ένα ρεφλέ ώστε να ζωντανεύει το χρώμα ή να κόβετε τις άκρες σας κάθε 6 εβδομάδες, πράγμα που θα κάνει καλό όχι μόνο στο χρώμα αλλά και στην αποφυγή δημιουργίας ψαλίδας.
Να χρησιμοποιείτε αντηλιακό σπρέι κατά την έκθεσή σας στον ήλιο είτε το καλοκαίρι είτε όλο τον χρόνο.
Μιά φορά την εβδομάδα χρησιμοποιήστε μια μάσκα, την οποία μπορείτε να κρατήσετε το διπλάσιο χρόνο απ'ότι συνιστάται για να ενεργήσει σε βάθος.
Αποφύγετε να χρησιμοποιείτε συχνά θερμαντικά εργαλεία styling, όπως είναι τα σίδερα ισιώματος.
Και πολύ σημαντικό είναι να πίνετε αρκετό νερό και να φροντίζετε την διατροφή σας.

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ BLOGGERS...

Μέσα στο καλοκαίρι επισκέφτηκα μια νέα φίλη, που ενώ την διάβαζα πολύ καιρό (ο τρελός δηλαδή μου την έμαθε, και θυμάμαι όταν πρωτομπήκα είχε ένα θέμα με το κομμωτήριο που πήγαινε τότε), και ενώ συνέχεια λέγαμε ότι θα κανονίσουμε ένα ραντεβού και όλο το αναβάλαμε λόγω υποχρεώσεων που προέκυπταν.

Και όμως αυτό δεν με έβαλε καθόλου σε skepseis και άφηνα σε εκείνη το πότε θα μπορεί να ξεκλέψει λίγο χρόνο ώστε να γνωριστούμε και να κάνουμε περιποίηση.
Και έτσι έγινε...
Κανονίσαμε ραντεβού και θα κάναμε ένα γενικό ρεκτιφιέ: πόδια, χέρια και μαλλιά.

Η νέα φίλη που γνώρισα είναι η Ria με το blog skepseis...

Ξεκινήσαμε λοιπόν με τα μαλλιά, της έκανα ανταύγειες...
Δεν την τράβηξα όμως φωτογραφίες με τα αλουμινόχαρτα, γιατί αμέσως μετά ξεκίνησα το πεντικιούρ..


Και όταν τελείωσα και από τα πόδια, ξεκίνησα να της περιποιούμαι τα χέρια.
Εκεί βάλαμε gel (που ήδη είχε, απλά κάναμε συντήρηση)...


Και το αποτέλεσμα ήταν να έχει όμορφα νύχια...


Όμως πρίν τελειώσουμε την διαδικασία με το gel έπρεπε να πάει για λούσιμο, ώστε μετά να συνεχίσουμε στην περιποίηση των μαλλιών.
Ύστερα από τα νύχια λοιπόν ακολούθησαν τα μαλλιά, αλλά πρώτα έκανα την διάγνωσή μου για το χρώμα σε βρεγμένα μαλλιά...


Και αμέσως ξεκίνησα αρχικά με ένα κούρεμα σε κοντό καρέ να καλύπτει τον αυχένα με φιλάρισμα και στη συνέχεια τα χτενίσαμε...


Και ιδού το αποτέλεσμα...


σε συνδιασμό με το νύχι...



Ria μου χάρηκα πάρα πολύ που σε γνώρισα και σε ευχαριστώ που με εμπιστεύτηκες για την περιποίησή σου.
Να είσαι καλά σου εύχομαι και να απολαμβάνεις την κάθε σου μέρα όσο καλύτερα σου επιτρέπουν οι υποχρεώσεις σου.

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΕΡΑΣΕ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ...

Σαν όνειρο μου φαίνεται...
Σαν ένα παραμύθι που πλάθεται μέσα στο μυαλό μου...
Κάπως έτσι...


Μια φορά και έναν καιρό ζούσε μια μικρή νεράϊδα κρυμμένη μέσα στο δάσος , απομονωμένη από τις ομορφιές της φύσης, ζώντας μέσα σε μια γυάλα, λυπημένη που δεν μπορούσε να ξεφύγει και να ζήσει όσα είχε ονειρευτεί.

'Ωσπου μια μέρα μέσα στο δάσος άκουσε μια αντρική φωνή να τραγουδά, μια χροιά μελωδική που συγκίνησε την ψυχή της. Η μελωδική φωνή όμως όλο και πλησίαζε προς το μέρος της και εκείνη προσπαθούσε να σπάσει τη γυάλα με τόση λίσσα που ποτέ άλλωτε δεν είχε, για να ελευθερωθεί και να πετάξει προς την μελωδία που άκουγε.

Κάποια στιγμή όμως σταμάτησε να ακούει εκείνη την όμορφη φωνή, όμως η προσπάθειά της να ελευθερωθεί έγινε πιό έντονη και δεν είχε αντιληφθεί ότι εκείνος είχε βρεί και χάζευε την όμορφη νεράϊδα.

Και έτσι απλά, που για εκείνη ήταν μαρτύριο, τράβηξε την γυάλα και την ελευθέρωσε.
Εκείνος μαγεύτηκε από την ομορφιά της και εκείνη μαγεύτηκε από την μελωδική και ήρεμη φωνή του.


Και ύστερα της είπε: "Είσαι ελεύθερη πιά για να πετάξεις και να ανακαλύψεις της ομορφιές που υπάρχουν πάνω στη Γή."
Και εκείνη τον ρώτησε: "Εσύ είσαι ένας ελεύθερος περιπλανητής που θέλεις να γευτείς όλες τις ομορφίες της φύσης?"
Και εκείνος της απάντησε: "Ναι, πηγαίνω από χωριό σε χωριό για να γευτώ όσα όμορφα και περιέργα έχει αυτός ο τόπος που λέγεται Γή."
Και εκείνη μαγεμένη του λέει: "Θέλω να μείνω κοντά σου, αν το θέλεις και εσύ φυσικά, και να ανακαλύψουμε μαζί με κοινή πορεία όλες τις ομορφιές."
Εκείνος έλαμψε ολόκληρος και της απάντησε: "Και εγώ αυτό θέλω."

Και έτσι ο ένας ερωτεύτηκε τον άλλο με την πρώτη ματιά...
Κατάλαβαν και οι δυο ότι ο ένας είναι το άλλο μισό του άλλου, το πραγματικό τους ταίρι...

Η νεράϊδα ήταν ο φύλακας άγγελος εκείνου του άντρα που την μάγεψε από την πρώτη στιγμή που άκουσε την ήρεμη και μελωδική φωνή του...
Και ο άντρας ήταν ο καθοδηγητής στην περιπλάνηση του κόσμου για την όμορφη νεράϊδα που συγκίνησε την ψυχή και την καρδιά του...

Κάποια στιγμή η νεράϊδα κατάλαβε ποιός ήταν ο σκοπός της ζωής της και του τον είπε: "Ο δρόμος μου είσαι εσύ καλέ μου..."
Και ο όμορφος άντρα συγκινήθηκε και της ζήτησε να ολοκληρώσουν την αγάπη τους με έναν μαγευτικό γάμο...
Και έτσι έγινε...

Ο γάμος τους έγινε μέσα στο δάσος κάτω από την θετική αύρα τριών Ιερών Μνημείων, με έναν Ιερέα που τους συγκίνησε και τους ταξίδεψε και τους δυο με την μελωδική ψαλμωδία του..

Και κοντά τους ήταν ξωτικά και νεράϊδες που τους ράντιζαν με χρυσόσκονη, Ιέρειες να πετάνε από πάνω τους και να τους δίνουν όλες τις ευχές του κόσμου για αγάπη, ευτυχία και γαλήνη μεταξύ τους...

Και ζήσαν καλά, αρμονικά και ερωτευμένοι όσο ποτέ άλλωτε...



Αυτό είναι το δικό μας παραμύθι τρελέ μου...

Σε αγαπάω...

ο φύλακας άγγελός σου...

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΜΑΔΑ ΣΕΙΡΙΟΣ...

Ότι καινούργιο δημιουργείται γύρω από εμάς καλό είναι να το δημοσιεύουμε.
Ο τρελός μου δημιούργησε μια νέα ομάδα, την ΟΜΑΔΑ ΣΕΙΡΙΟΣ...

"Η ομάδα Σείριος, ξεκίνησε πρίν πολλά χρόνια, με την ιδιότητα του Παρατηρητή.
Δέν δημοσιοποίησε τα αποτελέσματα, παρά μόνο περιστασιακά, συμμετέχοντας σε διάφορους χώρους, ηλεκτρονικούς, ραδιοφωνικούς, τηλεοπτικούς και άλλους.
Από αυτό το ιστολόγιο, θα έχουμε την ευκαιρία να μοιραζόμαστε τις παρατηρήσεις μας μαζί σας."







Γι' αυτό λοιπόν σας προσκαλούμε στο ιστολόγιο της ομάδας μας κάνοντας κλίκ εδώ...

Η ομάδα αυτή θα ασχολείται με περίεργα, με ταξίδια, με παρουσίαση διαφόρων θεμάτων και πάνω απ'όλα, κάνουμε την τρέλα μας, το χόμπυ μας..

Καλή μας πορεία λοιπόν.
Μπείτε στην Ομάδα μας καθήστε αναπαυτικά στον καναπέ σας και ταξιδέψτε παρέα μας.
Καλά μας ταξίδια.

Να είστε καλά.

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΑΙΧΝΙΔΙ....



Ένα νέο παιχνίδι δημιουργήθηκε, έπαιξε ο τρελός και προσκάλεσε και εμένα να παίξω...

Ας παίξουμε λοιπόν....

Αλλά όπως κάθε παιχνίδι έχει όρους, θα πρέπει να γράψω 10 πράγματα που αγαπάω και ύστερα να προσκαλέσω 10 φίλους μου για να παίξουν...

1. αγαπάω τον Άντρα μου...

2. αγαπάω όσους Ανθρώπους είναι δίπλα μου...(είναι μετρημένοι στα 10 μας δάχτυλα)

3. αγαπάω την Αλήθεια, όσο σκληρή κι αν είναι μερικές φορές...

4. αγαπάω την Φύση, γιατί εκεί νοιώθω γαλήνη...

5. αγαπάω τη Θάλασσα, γιατί εκεί ονειρεύομαι χωρίς όρια...

6. αγαπάω τις Συζητήσεις, γιατί μαθαίνω να δουλεύει ο εγκέφαλός μου...

7. αγαπάω τα Ταξίδια, για πολλούς λόγους...

8. αγαπάω τη Δουλειά μου, γιατί με κάνει να δημιουργώ...

9. αγαπάω τη Μουσική, γιατί ηρεμώ με τις μελωδίες της...

και τέλος και σημαντικότερον...

10. αγαπάω την Ειλικρίνεια, που δυστυχώς λίγοι άνθρωποι την έχουν πλέον...


Οι φίλοι που θα ήθελα εγώ να παίξουν είναι:

την Εύα

τη Μαρία

τη Ria

την Καλυψώ

τη Σία

τη Zoyzoy

τη Φούλη

τη Χρωματιστή

την Anasa

και έναν άντρα

τον Σκρουτζάκο


Άντε για να παίξουμε όλοι μαζί, για να φτιάξει λίγο το κέφι μας...

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ...


Επειδή το φετινό καλοκαίρι η δουλειά αυξήθηκε, δεν προλάβαινα να βάλω ανάρτηση αλλά ούτε να κάνω βόλτα και να ενημερωθώ από τα φιλικά blogs.
Γυρίσαμε όμως και ξαναμπήκαμε στους ίδιους ρυθμούς αλλά λίγο χρόνο θα ξεκλέβω για να μπαίνω στο net.


Και επειδή η δημιουργική μου τρέλλα δεν σταματάει ποτέ, έκανα μια τρελλή αλλαγή σε ένα άτομο που μπορώ να δημιουργήσω στο κεφάλι του ότι θέλω και πάντα της αρέσει ότι και να της κάνω.
Και βέβαια αυτό το άτομο δεν μπορεί να είναι άλλο από την αδερφή μου.
Γιατί ένα μεγάλο ποσοστό των πελατισσών μου ξέρει τι θέλει να κάνει στα μαλλιά του και φοβάται τις τρελλές αλλαγές που γεννά το κεφάλι μου.
Άλλωστε και η αδερφή μου ήθελε μια αλλαγή στα μαλλιά της.


Να σας πώ το σκηνικό που έγινε.
Με παίρνει κάποια στιγμή τηλέφωνο και εγώ να καίγομαι από δουλειά και να θέλει να της κόψω τα μαλλιά, τα μαλλιά της ήταν λίγο πιο κάτω από τους ώμους και τα ήθελε κοντά.
Της είπα ότι θα μπορώ να βρώ κενό μετά από 2 μέρες, αλλά επειδή η αδερφή μου είναι ανυπόμονη και ήθελε εκείνη την ώρα που το αποφάσισε, βρήκαμε μια λύση να πάει να κουρευτεί στο κομμωτήριο που δούλευα στην Αθήνα.
Και πήγε τελικά γιατί θα έσκαγε...


Όμως μπορεί το κούρεμα να ήταν τέλειο και να της πήγαινε, όμως το χρώμα ήταν μουντό που είχε και με νέο λουκ έπρεπε να κάνω κάτι με το χρώμα.
Της εξέφρασα το γεγονός με το χρώμα και της λέω αμέσως μου ήρθε ιδέα τι χρώμα θέλω να σου κάνω και επειδή ξέρω ότι δεν θα πείς όχι θα δημιουργήσω πάνω σου.
Μου λέει κάνε ότι θέλεις.
Της λέω θα σου κάνω δίχρωμες ανταύγειες, ξανθές και κόκκινες.
Της άρεσε η ιδέα μου και ξεκινήσαμε...



Αλλά επειδή δεν ήθελα σε όλο το κεφάλι να της κάνω την διχρωμία και επειδή από το κόκκινο είχε περισσέψει αρκετό χρώμα, ξαφνικά μου γεννιέται η ιδέα να της βάψω με αυτό το υπόλοιπο κεφάλι (από το αυτί μέχρι τον αυχένα) με όσο χρώμα περίσσεψε αλλά όχι σαν κανονική βαφή ρίζα-άκρη.
Πήρα λοιπόν στα γάντι το κόκκινο και το τοποθετούσα στις άκρες διαμορφώνοντάς το όπως είχα φανταστεί...


Και το αποτέλεσμα από βρεγμένο ακόμη βγήκε όπως ακριβώς το είχα φανταστεί και της πήγαινε τρελλά....


Αλλά και όταν το στεγνώσαμε έδειχνε υπέροχο το αποτέλεσμα....


Αλλά αδερφούλα πώς να μην σου πηγαίνουν όλα τα ζεστά χρώματα, από ξανθό μέχρι κόκκινο και καστανό, αφού προικίστηκες με τα πιο όμορφα μάτια στην οικογένεια...


Άρε Μάνα γιατί δεν έδωσες και σε μένα αυτά τα μάτια....


Αδερφούλα δεν σε ευχαριστώ που κάθησες και δημιουργήσα μιά τρελλή μου ιδέα, γιατί το κάνεις πάντα και μου έχεις εμπιστοσύνη ότι θα βγεί ωραίο το αποτέλεσμα.
Σε ευχαριστώ για όσα έχεις κάνει για μένα, που όποτε σε χρειαστώ τρέχεις γρήγορα κοντά μου, που η αγάπη που έχουμε μεταξύ μας είναι τόσο δυνατή που κανένας δεν μπορεί να την διαλύσει, που πάντα στα δύσκολα γινόμαστε μια γροθιά και βγαίνουμε στον αγώνα της ζωής.
Μπορεί να είμαστε δυο τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες και να τσακωνόμαστε πολλές φορές αλλά το σημαντικότερο είναι ότι όταν πονάς πονάω και εγώ, και όταν περνάς καλά στην ζωή σου χαίρομαι διπλά. Θέλω πάντα να είσαι καλά και ευτυχισμένη.


Σε αγαπάω πολύ...

Ζητώ συγνώμη για τον παραλληλισμό μου αγαπητοί bloggers αλλά μου βγήκε το συναισθηματικό.

Καλό Φθινόπωρο λοιπόν σε όλους μας.
Να είστε πάντα καλά.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails