ΠΩΛΗΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ

Υπάρχει ένα διαμέρισμα στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας το οποίο πωλείται , είναι μια γκαρσονιέρα 43 τ.μ., που βρίσκεται στο ισόγειο, είναι διαμπερής, είναι κατασκευή '08, έχει 1 υ/δ, έχει 1 μπάνιο, καθώς επίσης έχει κλιματισμό, πόρτα ασφαλείας, ανοικτό πάρκινγκ, συναγερμό και είναι σε άριστη κατάσταση, η τιμή του είναι 60.000 ευρώ.

Επίσης υπάρχει ένα διαμέρισμα στο ίδιο μέρος το οποίο πωλείται και αυτό και είναι ένα διαμέρισμα 85 τ.μ., είναι και αυτό στο ισόγειο, είναι διαμπερές, είναι κατασκευή '08, έχει 2 υ/δ, έχει 2 μπάνια, έχει κουζίνα, έχει μπαλκόνια, καθώς επίσης έχει κλιματισμό, πόρτα ασφαλείας, ανοικτό πάρκινγκ, συναργερμό και είναι σε άριστη κατάσταση, η τιμή του είναι 120.000 ευρώ.

Πληροφορίες στα mail : savvina.kapa@gmail.com και tasosellhn@gmail.com.

Σάββατο 20 Ιουνίου 2009

Παραλία



Πιστεύω ότι οι περισσότεροι από έσας θα πάτε το σαββατοκύριακο για μπάνιο σε κάποια παραλία, εάν βρείτε βέβαια ένα μικρό κενό άμμου ή βότσαλου για να βάλετε τα πράγματά σας.Αν βρείτε είστε τυχεροί.

Αυτό που πάντα κάνουμε πριν βουτήξουμε είναι να βάζουμε αντιηλιακό στο σώμα μας για να μην καούμε.Έτσι και τα μαλλιά μας χρειάζονται αντιηλιακό.Για να προστατευτούνε και να μην γεμίσουνε ψαλίδα από το αλάτι της θάλασσας και μετά αναγκαστικά θα χρειαστεί να τα κόψετε ή να καθαρίσετε την ψαλίδα χωρίς να κοπεί μάκρος.Επίσης για να μην ξεθωριάσει το χρώμα της βαφής που έχουμε περάσει,ίσως πρόσφατα για να πάτε στην παραλία περιποιημένες, και χρειαστεί να περάσετε μια βόλτα μεσοβδόμαδα από την κομμωτριά σας για ένα ρεφλέ ώστε να ζωντανέψει το χρώμα.Ιδιαίτερη αύξηση ξεθωριάσματος έχουν οι κόκκινες αποχρώσεις.

Όσον αφορά τις κυρίες που είναι ξανθές,είτε βαμμένες είτε με ανταύγιες,θέλετε μεγαλύτερη προστασία κάτω από τον ήλιο,γιατί τα λέπια της τρίχας σας έχουν υποστεί αρκετή ταλαιπωρία για να φτάσουν στο επιθυμητό σας αποτέλεσμα.

Πρίν αγοράσετε οποιοδήποτε προιόν θα πρέπει να ξέρετε τι τύπου μαλλιά έχετε,λεπτά,κανονικά ή χοντρά.Γιατί δεν μπορείτε να βάλετε ότι να 'ναι,για παράδειγμα εάν έχετε λεπτά μαλλιά και πάρετε ένα σαμπουαν για χοντρά μαλλιά θα σας τα βαρύνει και θα λαδώσουνε.Γι'αυτό εάν δεν μπορείτε να καταλάβετε τι τύπο έχετε ρωτήστε έναν ειδικό, αυτός ξέρει πολλά περισσότερα.

Αφού το μάθαμε αυτό,πάμε για να αγοράσουμε προιόντα.Από πού όμως? Είμαι της άποψης ότι καλό θα ήτανε να αγοράσετε επαγγελματικά προιόντα από ένα κομμωτήριο, άσχετα ότι είναι η δουλειά μου. Μα θα μου πείτε,λόγω κρίσης δεν υπάρχουν χρήματα για ακριβά πράγματα.Συμφωνώ,αλλά καλύτερα είναι να στερηθούμε κάτι άλλο δευτερεύον,παρά να αγοράσουμε από τα σούπερ μάρκετ και να μην μας προσφέρουν την ενυδάτωση και την προστασία που επιθυμούμε.Γιατί στο σούπερ μάρκετ δεν έχει επαγγελματικά προιόντα,θα με ρωτήσετε.Η απαντησή μου είναι ΟΧΙ.Όλες οι εταιρίες βγάζουν δύο ειδών γκάμες προιόντων,τα επαγγελματικά που τα δίνουν αποκλειστικά και μόνο στα κομμωτήρια και τα μη επαγγελματικά που τα δίνουν στα σούπερ μάρκετ και στα μαγαζιά με καλλυντικά είδη.

Ακούστε με και δεν θα χάσετε.Ένα προιόν από το σούπερ μάρκετ,εκτός του ότι δεν ενυδατώνει,κρατάει σε κατανάλωση λιγότερο διάστημα απ΄ότι ένα επαγγελματικό.Πρέπει όμως να μάθετε να τα χρησιμοποιήτε με τον σωστό τρόπο,μικρές ποσότητες όσο ένα φουντούκι και νέρο για να αραιώσει.Κάντε το και στα απλά προιόντα.Θα βάλετε παραπάνω ποσότητα σίγουρα για να γίνει δουλειά.

Τι θα πρέπει να αγοράσετε από καλοκαιρινά προιόντα? Ένα σαμπουάν,μία μάσκα και κάποιο λάδι ή κρέμα για προστασία κάτω από τον ήλιο σαν πρωτεύοντα.Μετά ανάλογα πώς φτιάχνετε το καλοκαιρινό σας λούκ μπορείτε να πάρετε αφρό,ζελέ ή κρέμα για ίσιωμα.Όλες οι επώνυμες μάρκες έχουνε βγάλει πολλά προιόντα,το καθένα όμως για συγκεκριμένο τύπο μαλλιών.







Για τις κυρίες που έχουνε extensions ένα καλό και πετυχημένο κολπάκι: βάλτε σε ένα μικρό μπουκαλάκι νερού μάσκα και μαζί με το νερό,αφού τα ανακατέψετε καλά,γίνεται το καλύτερο προιόν για να τα ξεμπερδέψετε όταν βγείτε από την θάλασσα.

Καλό θα ήτανε όμως πέρα από τα προιόντα να βάζουμε και κανένα καπελάκι στην παραλία γιατί οι κλιματολογικές συνθήκες έχουνε αλλάξει τελείως τα τελευταία χρόνια και ο ήλιος μας κάνει κακό και στο δέρμα μας.



Και όσον αφορά τους άντρες της παρέας μου,έχω κάτι και για εσάς.Γιατί σας άφησα μέχρι τώρα παραπονεμένους δίνοντας συμβουλές στις κυρίες.Από πέρυσι η L'OREAL έχει βγάλει ένα προιόν που ξανοίγει το φυσικό χρώμα στα μαλλιά.Είναι σε μορφή ζελέ,απλώνεται πολύ εύκολα και η θερμότητα του ήλιου το βοηθάει να ανοίξει τα μαλλιά.Αυτό είναι καλό για όσους από εσάς έχετε βαρεθεί το χρώμα στα μαλλιά σας και θέλετε μια αλλαγή χωρίς να τα ταλαιπωρήσετε.Και σε πόσο διάστημα θα φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα? Σε 4 με 5 συνεχόμενες εφαρμογές,έχει και οδηγίες στο κουτί.Δεν είναι ακριβό,τιμή πώλησης απ'ότι θυμάμαι είναι στα 15,70 ευρόπουλα.Πάρτε το,θα έχει πλάκα.




Αυτά με τις συμβουλές για την έκθεση σας στον ήλιο.Εύχομαι και ελπίζω να τις εφαρμόσετε για το δικό σας καλό.

Καλό μπανάκι........

30 σχόλια:

korinoskilo είπε...

αχ πολυ χαιρομαι που εχουμε πια την προσωπικη μας συμβουλατορα :)))))))))

εχεις απολυτο δικαιο με τα προιοντα τα επαγγελματικα και μη ..... μεγαλη διαφορα ... και στην ποσοτητα και στην ποιοτητα :)))

και χαιρομαι που ξερεις τι τραβαμε εμεις οι κοκκινες .... αχχχ ... αλλα μ αρεσουν πολυ ;)


καλημερες :)))))))

Ευρύνοος είπε...

Αυτό είναι..

χρήσιμες πληροφορίες και δωρεάν..

άμα τα λέω εγώ..

το χρήμα δεν είναι το πάν..

το πάν είναι η Δημιουργία..

εύγε..

Αγνή είπε...

Αχ Σαββίνα, έχεις απόλυτο δίκιο. Κάθε φορά που πάω θάλασσα, τα μαλλιά μου γίνονται θεόσκληρα. Είχα πάρει μια μάσκα από κομμωτήριο, που τα έκανε πολύ λαμπερά αλλά ήταν πολύ ακριβή. Τώρα, λόγω ανεργίας και αφραγκίας, πήρα μία από σούπερ μάρκετ και μου τα έκανε.. βαριά και σαν άλουστα! Μπλιαχ τελείως!!

D.Angel είπε...

Εγώ μπορώ να φορέσω και μπούργκα για να μη με ματιάζουνε με το νέο μαλλί που μου φτιαξες;;;;Εεεε φανταστική Σαββίνα;;;;
Φεύγω για να μη φάω ξύλο χα χα χα

Νηρηιδα είπε...

Μπορει πλεον να τα αφησα στο φυσικο μου και να ησυχασα(το ιδιο κι εκεινα) αλλα οπως ειπε και το korinoskilo, αυτο το κοκκινοοοοοοοοοοοο!!!!Κα8ε φορα εψαχναν να δουνε που χτυπησα και αιμορραγω, τοσο χρωμα εβγαινε!!!
Ασχετο αλλα ενα ζηλευω στον Ευρυνοο...αμα τον λουσεις! Δεν εχω καλυτερο απο το να με λουζει κομμωτρια που το κανει καλα!Γλαρωνω με ενα γελοιο λοξο χαμογελο στα χειλη!

bessy είπε...

ειμαι απο τους τυχερους που εχω αδερφη κομμωτρια!!!
σημερα παιδια με κουρεψε κ με χτενισε, απιθανα τα εκανε!
κ να μην ξεχασω μου εβαψε κ τα νυχια
κ φυσικα πηρα το λαδι-αντιηλιακο της L'Oreal που ειναι απαραιτητο τωρα με τον ηλιο(ειτε οταν πας βολτα ειτε εισαι στη θαλασσα)
γιατι εχω μια μικρη μανια με τα μαλλακια μου.
να εισαι καλα γιατι εχεις χρυσο ψαλιδι(χερι)
περιμενω και αλλες συμβουλες αδερφουλα
φιλια

ΦΟΥΛΗ είπε...

Εγώ Σαββίνα, αν κάθε φορά που πήγαινα για μπάνιο έβρεχα και τα μαλλιά μου τώρα θα ήταν σαν τζίβα.
Βέβαια δεν ευχαριστιέμαι το μπάνιο, αλλά είναι που είναι σκληρά αν τα έβρεχα και κάθε φορά...........
Ευχαριστούμε για τις συμβουλές,
καλό βράδυ

Κράμα είπε...

Καλησπέρα Σαββίνα,
εγώ πάλι όταν πάω παραλία φοράω μια καπελαδούρα, τα βάζω όλα μέσα τα μαλλιά και τέλειωσε το βάσανο.

Ωραίες οι ιδέες σου, είναι βάσανο όντως η τζίβα μετά το μπάνιο.

Φιλιά

Savvina είπε...

Καλησπέρα σας.
Συγνώμη που απαντάω αργά στα μηνύματά σας αλλά σήμερα άδραξα την μέρα μου.
Μετά την δουλειά πήγα για καφέ με τον συντροφό μου και μετά για ποτάκι με ένα φιλικό μας ζευγάρι.

korinoskilo
Για ότι θέλετε εγώ είμαι εδώ.
Χαίρομαι που καταλαβαίνεις την διαφορά μεταξύ τους.
Τόσα χρόνια στο επάγγελμα έχω μάθει πολλά.Άλλωστε υπήρξα και εγώ κοκκινομάλλα και σε περίοδο καλοκαιριού.Άστααααααααααα............
Χαιρετώ.

Savvina είπε...

Ευρύνοε
Από Δημιουργία έχουμε αρκετή.
Θα στο αποδείξω στο επόμενο κουρεμά σου.
ciao.

Savvina είπε...

Dreamer
Ωραία θα είσαι με μπούργκα....χαχαχαχα.
Και να σε ματιάσουνε θα με πάρεις τηλέφωνο και θα καλέσω τις ειδικές δυνάμεις να σε σώσουνε.Μην φοβάσαι.
Βγές παραλία να σε ρωτάνε για το μαλλί και να μου στέλνεις πελάτες.
Εγώ αυτό έκανα απόψε για σένα.
Ξύλο?????????????? JAMAIS...........
Καλό βράδυ.

Savvina είπε...

Νηρηιδα
Πολύ ωραίο το κόκκινο σε όλες του τις αποχρώσεις,από σκούρο μέχρι ανοιχτό,αλλά το κακό είναι ότι ξεθωριάζει πολύ εύκολα.
Εμένα μου χάλασε πολλές μπλούζες στον γιακά.
Και εγώ το απολαμβάνω όταν με λούζουν στην δουλειά,κλείνω τα μάτια και είμαι ένα στάδιο πριν τον ύπνο.Οι περισσότεροι αυτό παθαίνουνε.Και λέω οι περισσότεροι γιατί υπάρχουν και αυτοί που έχουν αυχενικό και δεν το αντέχουνε με τίποτα.
Είναι τυχερός αλλά δεν τον λούζω στο σπίτι,δεν βολεύει, και στο μαγαζί δεν έρχεται,του αρέσει το prive.Τον έχω καλομάθει.
Bye.......

Savvina είπε...

bessy
Είσαι και εσύ τυχερή αδερφούλα.Αλλά μερικές φορές εκμεταλλεύεσαι την αδυναμία που σου έχω,ξέρεις εσύ...
Σήμερα είχα όρεξη και έμπνευση της στιγμής και σε έκανα μια κούκλα.
Και επειδή νοιάζεσαι για τα μαλλιά σου ακούς τις συμβουλές μου.
Φιλιά.

Υ.Γ.:Απευθύνομαι σε όλους.Να ξέρετε ότι φέτος για πρώτη φορά η L'oreal έχει βγάλει προσφορά στα καλοκαιρινά της προιόντα,λόγω της κρίσης.Με αγορά ενός προιόντος έκπτωση 15% στην τιμή πώλησης, με δύο προιόντα έκπτωση 30%.Και επιπλέον με δύο προιόντα δώρο μια τσάντα θαλάσσης ή ένα νεσεσέρ.

Savvina είπε...

Φούλη
Υπάρχει λύση και σε αυτό το πρόβλημα.
Εάν τα μαλλιά σου είναι μακρυά πιάστα όλα με ένα λαστιχάκι,εάν είναι κοντά πιάστα με τσιμπιδάκια σαν στριφτά(αν ξέρεις πως γίνεται βέβαια,αν δεν ξέρεις ρώτα κάποιον που να ξέρει) όλα και θα είσαι τρέντυ στην παραλία αλλά και θα ευχαριστηθείς το μπανάκι σου.
Έγραψα πάλι σήμεραααααααα..........
ΨΩΝΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟ...........
Καλό σου βράδυ.

Savvina είπε...

Αγνή
Καταλαβαίνω την θέση στην οποία είσαι.Μόνο εάν τα περνάς από κοντά είτε εγώ ή είτε κάποιος από την οικογένειά μου μπορώ να καταλάβω και τον άλλον.
Υπάρχουν και επαγγελματικές εταιρίες που δεν είναι τόσο γνωστές στο κοινό και έχουν και φτηνά και καλά προιόντα,όπως η estelor που έχω βάλει την φωτό της μάσκας.
Απλά πρέπει να πετύχεις το κομμωτήριο που τα έχει.Εάν δεν βρείς στείλε μου μήνυμα και θα σου πώ τι να κάνεις.
Καληνύχτα.

Savvina είπε...

Εβίτα
Καλησπέρα σου.
Σωστή σε βρίσκω.Την καλύτερη λύση εφαρμόζεις.
Όσο για την τζίβα μπορείς να πάρεις ένα προιόν σε μορφή λαδιού ή κρέμας για να το βάζεις όταν βγείς από την θάλλασα ή να ακολουθήσεις την συμβουλή για τα extensions,μπουκάλι νερού με μάσκα.Ξεπλένεις με αυτό τα μαλλιά σου και είναι μαλακά μετά.
Καληνύχτα.

Αγνή είπε...

Σ' ευχαριστώ Σαββίνα, θα την ψάξω!

bessy είπε...

ειχες οντως εμπνευση εχθες γιατι μου ελεγαν ολοι τι ωραια μαλλια ειχα.
φυσικα τους ειπα η αδερφη μου μου τα εφτιαξε.
εμ να μην εκμεταλλευομαι την αδυναμια που μου εχεις?????
φιλακια πολλα

Savvina είπε...

Έκαψες καρδιές εχθές αδερφούλα??????
Εμ τι καλλιτέχνης είμαι εάν δεν σε έκανα ΘΕΑ....χαχαχαχαχαχα..
Έτσι καλά κάνεις,συνέχισε αυτόν τον δρόμο..Να μιλάς για μένα παντού..
Φιλάκια.

Νηρηιδα είπε...

Aυχενικο εχει η μαμα μου και λουζεται στο σπιτι γιατι στον λουτηρα δε κα8εται ουτε δεμενη!χαχαχαχα φιλια!

ΑΝΤΙΓΟΝΑΚΙ είπε...

Καλησπερουδια σου ζουζουνιτσα μας :)))
Οντως ειναι καλυτερα τα επαγγελματικα προιοντα εγω παιρνω ενα της κεραστας για τον ηλιο...ψεκαζομαι σαν κατσαριδουλα στην παραλια αν και ειναι και καστανα τα μαλλακια μου αλλα τα προστατευει πολυ αυτο!!!!
Και για να ερθουμε στις συμβουλες σου τωρα..αν παρω τρεσσα θα μπορω να βουταω το κεφαλακι μου στην θαλασσα????
γιατι αν δεν βουτιξω σαν παπι δεν το φχαριστιεμαι λολ
Να εχεις ενα ομορφο κυριακατικο βραδυ!!!!

ένας είπε...

Γειά σου Σαββίνα..

Καλοτάξιδο το ιστολόγιό σου σε ήρεμα νερά και όμορφα ταξίδια...
Ευπρόσδεκτες όλες οι συμβουλές σου και όλες οι ιδέες σου...

καλή αρχή και καλή συνέχεια...

Savvina είπε...

Νηρηιδα
Πολλές γυναίκες αλλά και άντρες έχουν αυχενικό και έρχονται στο κομμωτήριο λουσμένοι από το σπίτι,σαν την μαμά σου.
Δεν υπάρχει πρόβλημα γι'αυτό.Το δέχομαι,αρκεί να είναι εκείνη την μέρα λουσμένη και όχι από την προηγούμενη.Τότε δεν θα κρατήσει το χτένισμα,ούτε θα βγεί καλό το κούρεμα γιατί θα έχει ιδρώσει,θα είναι σκληρά τα μαλλιά και αναγκαστικά τους λούζω.Γιατί θέλω να φεύγουν από μένα όπως εγώ θέλω,πάντα τέλειοι.
Καλό δράδυ.

Μάτα είπε...

Σαβίνα καλως όρισες! Πολύ χρήσιμες οι συμβουλές σου και ιδιαίτερα για μένα που είμαι κοκκινομάλα (βαμένη...εννοείται!)
Φιλιά

Savvina είπε...

Ostrakoo
Έχω δουλέψει τα προιόντα της Kerastase,είναι πολύ καλά,αλλά πιο ακριβά.Να ξέρεις ότι σαν μάρκα ανήκει στην L'oreal.
Εάν πάρεις τρέσσα και την βάλεις μόνη σου με τα κλίπς εννοείς? Ή ότι θα στην βάλει κομμώτρια ραφτή πάνω στην τρίχα σου?
Στη πρώτη περίπτωση θα έχεις πρόβλημα,μπορεί σε κάποια βουτιά να την χάσεις.Και άντε να την βρείς μετά...χαχα..Και πώς θα είσαι,μπαίνεις με μαλλί μακρύ και βγαίνεις με κοντό.. Πλάκα θα έχει,αλλά δεν θα είναι ωραίο.
Στην δεύτερη περίπτωση δεν έχεις ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα.Θα είναι ραφτή στην τρίχα,σαν τα extensions για να καταλάβεις,και θα μπορείς να βουτάς για να το ευχαριστίεσαι.Ακόμη και μακροβούτι θα μπορείς να κάνεις.
Εάν βάλεις όμως να ακολουθήσεις την συμβουλή για τα exte,μπουκάλι με νερό και μάσκα για να ξεμπερδεύονται εύκολα.
Εάν πάρεις να προσέξεις να είναι καλής ποιότητας.Καλύτερα να πληρώσεις κάτι παραπάνω και να την ευχαριστηθείς.
Πές μου τι μήκος μαλλιών ακριβώς έχεις και μέχρι που θέλεις να τα φτάσεις και θα σου πώ τι θα κάνεις.
Θα περιμένω απαντησή σου.
Καληνύχτα..

Savvina είπε...

ΣΟΥΙΤΑ
Καλησπέρα..
Σε ευχαριστώ για τις ευχές που μου δίνεις.
Επειδή είμαι ήρεμος άνθρωπος(μέχρι να με πειράξεις άσχημα,μετά γίνομαι θηρίο)και το ύφος του blog θα είναι ήρεμο και ενημερωτικό πάνω στον τομέα μου.
Καλό σου βράδυ.

Savvina είπε...

Μάτα
Καλησπέρα σου.
Πολύ χρήσιμες όντως οι συμβουλές αρκεί να τις ακολουθείς.
Θα έρθουν και άλλες εξίσου καλές.
Να περνάς μια βόλτα για να ενημερώνεσαι.
Χαιρετώ.

ΑΝΤΙΓΟΝΑΚΙ είπε...

Σαββινακι μου γλυκο σε κομμωτρια θα παω δεν τα καταφερνω μονη μου τετοια...πραγματα και τα μαλλια μου ειναι ειναι καρεδακι ισα καλυπτουν τον λαιμο....
Ξεχναω τρεσα κτλ και ακουω το τραγουδακι......"Ητανε Αερας"......ειναι απο τα ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ.....με εκφραζει πολυ....μπραβο σου για τις μουσικες σου προτημησεις!!!!
ΜΠΡΑΒΟ!!!!

ΑΝΤΙΓΟΝΑΚΙ είπε...

Να το ακουσεις απο Λιζετα Καλημερη και την Kocth.....:)))))
Φιλια!!!

Savvina είπε...

Ostrakoo
Εγώ θα σου πρότεινα να μην βάλεις τίποτα για να χαρείς τα μπανάκια σου και από Σεμπτέμβρη βάζεις τρέσσα.
Όταν το πρωτοάκουσα από την Τσαλιγοπούλου το ΕΡΩΤΕΎΤΗΚΑ.
Και οι υπόλοιπες που μου συστήνεις πολύ καλές ερμηνείες,αλλά εγώ είμαι κολλημένη με Τσαλιγοπούλου.
Σε ευχαριστώ.
Καλό βράδυ.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails