ΠΩΛΗΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ

Υπάρχει ένα διαμέρισμα στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας το οποίο πωλείται , είναι μια γκαρσονιέρα 43 τ.μ., που βρίσκεται στο ισόγειο, είναι διαμπερής, είναι κατασκευή '08, έχει 1 υ/δ, έχει 1 μπάνιο, καθώς επίσης έχει κλιματισμό, πόρτα ασφαλείας, ανοικτό πάρκινγκ, συναγερμό και είναι σε άριστη κατάσταση, η τιμή του είναι 60.000 ευρώ.

Επίσης υπάρχει ένα διαμέρισμα στο ίδιο μέρος το οποίο πωλείται και αυτό και είναι ένα διαμέρισμα 85 τ.μ., είναι και αυτό στο ισόγειο, είναι διαμπερές, είναι κατασκευή '08, έχει 2 υ/δ, έχει 2 μπάνια, έχει κουζίνα, έχει μπαλκόνια, καθώς επίσης έχει κλιματισμό, πόρτα ασφαλείας, ανοικτό πάρκινγκ, συναργερμό και είναι σε άριστη κατάσταση, η τιμή του είναι 120.000 ευρώ.

Πληροφορίες στα mail : savvina.kapa@gmail.com και tasosellhn@gmail.com.

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

ΠΕΡΜΑΝΑΝΤ


Η περμανάντ είναι η χημική ή θερμική επεξεργασία των μαλλιών έτσι ώστε να εμφανίζονται ως κύματα ή μπούκλες. Η χρήση της λέξης «permanent» (μόνιμη) είναι δικαιολογημένη από τη στιγμή που όταν γίνεται η περμανάντ το μαλλί παραμένει έτσι. Πάντως, τα νέα μαλλιά που μεγαλώνουν δεν έχουν υποστεί την επεξεργασία αυτή και η κοπή των μαλλιών από το τέλος καταργεί τις μπούκλες, δίνοντας έτσι την εντύπωση ότι η μπούκλα εξαφανίζεται σταδιακά.

Ιστορικά, οι καυκάσιες γυναίκες επιθυμούσαν να έχουν κυματιστά ή σγουρά μαλλιά γιατί φαίνοναν πιο ελκυστικές από ότι με ίσια μαλλιά. Οι προσπάθειες για κατσάρωμα με βρέξιμο και τύλιγμα ή δεσίματος με χαρτί παρήγαγαν μόνο επιφανειακά αποτελέσματα.

Ο πρώτος άνθρωπος που δημιούργησε μια πρακτική θερμική μέθοδο ήταν ο Marcel Grateau το 1872. Επινόησε ένα ζευγάρι ειδικών λαβίδων. Μία από τις λαβίδες είχε κυκλική διατομή και η άλλη κοίλη, ούτως ώστε να τοποθετούνται η μία μέσα στην άλλη, όταν οι λαβές έκλειναν. Οι λαβίδες γενικά θερμαίνονταν πάνω από φλόγα αερίου ή οινοπνεύματος και η κατάλληλη θερμοκρασία θεωρούνταν αυτή στην οποία χαρτί εφημερίδας άλλαζε χρώμα ελαφρώς προς το σκούρο. Ο κυματισμός ήταν ασφαλής εάν λαμβάνονταν μέριμνα ώστε να διατηρηθεί μακριά η τσιμπίδα από το τριχωτό της κεφαλής.





Στην σημερινή εποχή η περμανάντ γίνεται στα λεπτά μαλλιά για να έχουν όγκο στη ρίζα, στα σπαστά μαλλιά για να σχηματιστεί πιο όμορφη η μπούκλα και στα ίσια μαλλιά για να αποκτήσουν το σγουρό που πάντα επιθυμούν να έχουν.

Συνήθως η περμανάντ γίνεται όλο το χρόνο για να έχουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε αλλά ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων επιθυμεί να κάνει περμανάντ στα μαλλιά του το καλοκαίρι για να ξενοιάσει από το χτένισμα στις διακοπές του.Γιατί απλά κάνοντας περμανάντ και εφαρμόζοντας λίγο gel στα μαλλιά έχουμε ένα wet look, είναι ένα απλό αλλά εντυπωσιακό χτένισμα.























Τα προιόντα που χρησιμοποιούμε για την περμανάντ, μετά το τύλιγμα με τα ανάλογα μπικουτί που χρησιμοποιούμε για το πόσο σγουρά ή κυματιστά θέλουμε τα μαλλιά μας, χωρίζονται σε 4 κατηγορίες : σε φυσικά δύσκολα μαλλιά, σε φυσικά μαλλιά, σε βαμμένα μαλλιά και σε πολύ ευαίσθητα μαλλιά. Και υπάρχουν αυτές οι κατηγορίες για να επιλεγεί το κατάλληλο ανάλογα με τον τύπο μαλλιών του κάθε άνθρωπου που θέλει να κάνει περμανάντ.Και τα 4 προιόντα περιέχουν Αμινοξέα Κολλαγόνου που εισχωρούν βαθιά στην τρίχα κατά τη διάρκεια της περμανάντ, κάνοντας τη δράση του προϊόντος ασφαλέστερη, χωρίς να μειώνουν την κύρια λειτουργία του. Το αποτέλεσμα είναι ελαστικές μπούκλες με φυσική κίνηση και ταυτόχρονα υγιή μαλλιά με απαλότητα και λάμψη.Και να γνωρίζετε ότι μετά το τέλος του χρόνου παραμονής γίνεται φιξάρισμα για να κλείνει τα λέπια της τρίχας και να κλειδώνει το αποτέλεσμα που έχουμε δώσει.













Καλές μπούκλες λοιπόν και με προσοχή στην επιλογή κομμωτηρίου. Το πρώτο πράγμα που θα ρωτάτε είναι ποιάς εταιρίας προιόντα χρησιμοποιεί το κομμωτήριο που πηγαίνετε και αν σας πούν κάποια που δεν γνωρίζετε γνώμη μου είναι να μην κάνετε περμανάντ. Ακούγοντας τις ακόλουθες μάρκες μπορείτε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο : L'oreal, Wella, Rilken, Fama, Estelor. Οι υπόλοιπες μάρκες είναι σε δεύτερη κλίμακα και δεν πετυχαίνουν την μπούκλα που θέλουμε 100%.

Και μην ξεχνάτε μετά την περμανάντ χρειάζονται τα μαλλιά μας τα σωστά προιόντα για την ενυδάτωση τους και την περιποιήση τους(μάσκες, σαμπουάν για περμαναντέ μαλλιά κτλ. )

70 σχόλια:

Δέσποινα είπε...

πολύ χρήσιμο ποστ,πραγματικά.

Savvina είπε...

Σε ευχαριστώ πολύ Δέσποινα για τα καλά σου λόγια.
Καλώς ήρθες στο σπιτικό μου.
Καλό σου βράδυ.

korinoskilo είπε...

καλημερα
ωραια αναφορα ....
εδω μπουκλου... δεν χρειαστικα ποτε :))

Unknown είπε...

καλημέρα...πολύ ωραία ανάρτηση ενημερωτική....δεν ήξερα κάτι για τα μαλλιά.....παρότι αντρας έχει ενδιαφέρον ότι μαθαίνουμε.....νάσαι καλά...χάρηκα και ευχαριστώ για την επικοινωνία

Νικόλας Παπανικολόπουλος είπε...

Δεν ξέρω, ούτε με ενδιαφέρουν πολύ τα περί της περμανάντ.. Ωστόσο πρέπει να παραδεχτώ πως είναι μία άρτια παρουσιάση, με αρκετά όμορφο τρόπο δοσμένη!

Αυτό που σα μαγνήτης δε με άφηνε να φύγω από τη σελίδα σου, το πολύ όμορφο τραγούδι που ακούγεται! :))

Καλημέρα!

Savvina είπε...

korinoskilo
Καλησπέρα.
Σε ευχαριστώ που πέρασες από τα μέρη μου και άφησες σχόλιο.
Εδώ ίσια....την χρειάζομαι:))))))
Να 'σαι καλά.
Καλό απόγευμα.

Savvina είπε...

homemade
Καλησπέρα και σε σένα.
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και καλώς ήρθες στο σπιτικό μου.
Δεν είναι απαραίτητο να ξέρουν μόνο οι γυναίκες διάφορα πράγματα για τα μαλλιά.
Καλό είναι να τα μαθαίνουν και οι άντρες ώστε όταν βρεθούν σε μια συζήτηση κυριών για τρίχες να μπορούν να συμμετέχουν και αυτοί.Ή για να μπορούν να αναγνωρίσουν την αλλαγή στα μαλλιά της αγαπημένης τους και με αυτό τον τρόπο της δείχνετε το ενδιαφέρον σας γι'αυτήν.
Να 'σαι καλά και εσύ.
Και εγώ χάρηκα.
Καλό απόγευμα να έχεις.

Savvina είπε...

ΑΝΕΜΟΣΚΟΡΠΙΣΜΑΤΑ
Καλησπέρα Ποιητή του Προβληματισμού.
Καθότι άντρας μου φαίνεται ότι δεν θα θέλεις να μάθεις για γυναικεία πράγματα παρα μόνο να γράφεις όμορφα ποιήματα που αρέσουν πολύ στο γυναικείο φύλο.
Να περνάς όμως μια βόλτα και από τα μέρη μου για να με κρίνεις για την παρουσίαση των θεμάτων μου.Μου αρέσει να ακούω τις γνώμες των αναγνωστών μου.
Όντως είναι ένα πολύ ωραίο τραγούδι που αγγίζει την ψυχή σου.Υπόσχομαι ότι θα βάζω συχνά όμορφα τραγούδια για να μην φεύγει κανείς από την σελίδα μου,να κολλάει σα μαγνήτης.
Στο επανιδείν λοιπόν.
Καλό απόγευμα να έχεις.

D.Angel είπε...

Καλησπέρα Σαββινάκι!Πολύ καλή ανάρτηση!Μπράβο κοπελιά!Αν και δεν συμπαθώ την περμανάντ μιας και προτιμώ το ίσιο μαλλί -άσχετα που δεν έχω χα χα χα-συγχαρητήρια για το ποστ!Φιλιά πολλά φιλενάδα!

ΖΕΡΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ είπε...

Και εμένα μου αρέσουν τα μαλλιά σγουρά πάρα πολύ. Την πρώτη φορά που έκανα περμαναντ ήταν τέλεια, αυτή τη φορά όμως δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Μπορεί να φταίει το προιόν που χρησιμοποιεί η κομμώτρια? Και αν ναι, υπάρχει κάτι για να διωρθωθεί ή πρέπει να περιμένω να φύγει αυτή με το κούρεμα? Και πόσο καιρό πρέπει να περιμένεις για να ξανακάνεις? Σε ζάλησα συγγνώμη, αλλά είναι καυτό το θέμα! Καταλαβαίνεις! Φιλιά!

Savvina είπε...

Καλησπέρα Αγγελάκι.
Σε ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια.
Όσες γυναίκες έχουν σγουρά μαλλιά τα έχουν βαρεθεί και τους αρέσουν τα ίσια, γι'αυτό κάνουν συνέχεια μπιστολάκι.
Στην περίπτωσή σου που να κάνεις μπιστολάκι κάθε πρωί με τέτοια ζέστη ώστε να έχεις έναν περιποιημένο κότσο για την δουλειά σου.χαχαχαχαχαχαχαχαχ
Φιλιά φιλενάδα.

Savvina είπε...

Καλησπέρα stavroula.
Μην ξαναπείς ότι με ζαλίζεις, η δουλειά μου είναι να απαντάω στα προβλήματα που σας απασχολούν.
Μια μια στις ερωτήσεις και οι απαντήσεις.
Λοιπόν μπορεί να φταίει το προιόν ανάλογα τι μάρκα χρησιμοποίησε η κομμώτριά σου.Δες παραπάνω στην ανάρτηση αναφέρω κάποιες αξιόπιστες μάρκες.
Μια περμανάντ μπορεί να μην πετύχει όταν βρισκόμαστε σε "περίεργες" μέρες.Γι'αυτό θα πρέπει να είναι χρέος από κάθε κομμωτή σε κάθε πελάτισσα αυτή η ερώτηση.
Ερώτηση που παίζει σημαντικό ρόλο: πρίν πόσο καιρό έκανες περμανάντ? Και τι ζήτησες να έχει ένα ελαφρύ κύμα το μαλλί σου ή να είναι πολύ σγουρό?
Απάντησέ μου και θα συνεχίσω μετά στις απορίες σου.Γιατί από την απάντησή σου θα βγάλω συμπέρασμα στο τι πρέπει να κάνεις.
Θα περιμένω.

elph είπε...

Μου αρέσει πολύ το σγουρό μαλλί. Πριν χρόνια έκανα περμανάντ, αλλά .....με άγνωστα προϊόντα. Ευτυχώς δεν έπαθα καμιά ζημιά.
Τώρα με τις ανταύγειες, δεν μπορώ πια να κάνω τίποτα.

Από χημικό σε χημικό το πηγαίνω όπως βλέπεις Σαββίνα.

Καταντάω βαρετή; Άλλη μια φορά συγχαρητήρια για το άρθρο σου!

Καλή συνέχεια!

Savvina είπε...

elph
Καθόλου βαρετή αγαπητή μου.
Θα είχες τύχη φαίνεται την συγκεκριμένη μέρα για να μην πάθει τίποτα το μαλλί.
Όντως με ανταύγιες δεν συνιστάτε να κάνεις και περμανάντ.
Άσε και εγώ θέλω να κάνω περμανάντ αλλά με τις ανταύγιες δεν μπορώ γιατί θα τα καταστρέψω και θα πρέπει να τα κόψω και τρελλένομαι για τα σγουρά μαλλιά.Και έχω κάνει τόσο κόπο για να τα μακρύνω...για να κάνω ένα φανταστικό χτένισμα σε λίγο καιρό...;)))))))))))))).
Καλό βραδάκι.
Σε ευχαριστώ πολύ για τις επιβραβεύσεις.

e-ioannis είπε...

EΓΩ ΕΝΑ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΝΩ ΣΤΟ ΦΤΕΡΟ !!!
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥΝ !!!
ΦΡΙΚΗ !
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΜΟΛΙΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΟΥΡΕΜΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ,
ΑΦΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΠΡΩΤΑ ΕΠΛΑΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ !!!

Κράμα είπε...

Σαββίνα εξαιρετική η ανάρτηση σου για την περμανάντ!
Εγω έχω μαλλί πράσο το λεγόμενο και νομίζω πως η περμανάντ δεν θα μου πήγαινε. Δεν έχω σκεφτεί ποτέ να κάνω!
Ηθελα να σε ρωτήσω κάτι μιας και το έφερε η κουβέντα! Άκουγα τις προάλλες να λένε πως υπάρχει ισιωτική περμανάντ! Ισχύει;
Επιπλέον ήθελα να ρωτήσω γιατί να είναι τόσο ακριβά τα κομμωτήρια.
Ρε παιδιά είχα πληρώσει για λουσιμο βαφη και χτένισμα 100 ευρώ! Αυτά τα χρήματα δεν τα παίρνει ένας υπάλληλος δουελυοντας και 3 μέρες! Είναι απίστευτο αυτο που συμβαίνει!
Αυτά!
Σαββίνα φιλιά πολλά και περιμένω απάντηση για την ισιωτική. Το άλλο θέμα άστο!
:)


e-ioanniς, πάρτο αλλιώς γιατί θα βρείς!

ΖΕΡΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ είπε...

Κοριτσάκι, καλημέρα!
Τα μαλλιά μου τα έκανα μιά εβδομάδα πριν από το Πάσχα. Δηλαδή στα μέσα Απριλίου και ναι τις είπα να είναι πολύ σγουρό, αλλά τα τύλιξε διαφορετικά για μην στέκονται οι μπούκλες όρθιες.... καλά να ήξερα και πως να σου το εξηγήσω για να το καταλάβεις..... δεν ξέρω την ορολογία του. Πάντως τα ήθελα πιο σγουρά. Κατάλαβες ή σε μπέρδεψα περισσότερο; Και ήμουν και μια δυό μέρες πριν τις "περίεργες".
Φιλιά πολλά, γλυκιά μου!!!!

ΦΟΥΛΗ είπε...

Σαββίνα μου, είχα και έχω μακριά μαλλιά,είμαι εύκολη στις αλλαγές.....
Άκου τι έπαθα. Όταν έκανα στα μαλλιά μου γαλλική κοτσίδα ,μετά την άλλη μέρα, που τα έλυνα μου άρεσαν οι σκάλες που είχα.
Λέω λοιπόν στην κομμώτρια ,{εχω μια ιδέα,εσείς σαν ιδικός θα μου πείτε αν γίνεται};να κάναμε τα μαλλιά κοτσίδα, και πάνω να βάλουμε το φάρμακο της περμανάντ!!!;;;
Και με βάζει κάτω,ρίχνει στο κεφάλι 5 μπουκαλάκια και αρχίζει να τα χτενίζει, για να κάνει μετά την κοτσίδα!!! αποτέλεσμα ,τα μαλλιά σαν λάστιχο, στο τσακ να μαδήσω,μου τα έκαψε, έδωσα ένα σορό λεφτά και τζίφος. Η απάντηση της [ααα δεν πέτυχε, να έρχεσαι να σου κάνω τσάμπα κοτσίδα].......
Δε λέω φταίω και εγώ, άλλα εσύ είσαι ο ιδικός κυρα μου.....

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ENΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.ΧΕ ΧΕ!!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ.

Uid είπε...

Μπήκα για να πω ότι είμαι κατά της περμανάντος. :)))

Επίσης θέλω να πω... ζήτω οι ξανθιές!!!

Την κοπελίτσα πάνω από την Τάμτα αν την γνωρίζεις, πες της ότι πέρασε ο Osiris. ;)

Έφυγααα...>>>

Savvina είπε...

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες μου.
Συγνώμη για την καθυστέρηση απαντήσεων αλλά το πρόγραμμά μου τις τελευταίες μέρες ήταν πολύ φορτωμένο με δουλειά.

Savvina είπε...

e-ioanni
χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Τι ωραία που τα λές?????
Γιατί αγαπητέ μου πρώτα να εξυπηρετούνται οι άντρες??
Επειδή σε μισή ώρα είναι έτοιμοι??
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Ισότητα δεν έχουμε???
Άμα θέλεις όταν μπαίνεις σε ένα κομμωτήριο να σε πιάνουν αμέσως να πηγαίνεις σε αντρικά αποκλειστικά κουρεία.
χαχαχαχαχχαχαχαχαχα
Ο Θεός μπορεί να έπλασε πρώτα τον άντρα αλλά η γυναίκα κάνει περισσότερα πράγματα από τον άντρα και δικαιούται περισσότερη περιποίηση.
Καλή κυριακή να έχεις.

Savvina είπε...

Εβίτα μου
Καλή σου μέρα.
Σε ευχαριστώ πολύ.
Έχω αντίθετη γνώμη,πιστεύω ότι θα σου πήγαινε μια περμανάντ,θα σου έδινε όγκο όπως είπα στο θέμα.
Για σκέψου το καλύτερα.
Όπως το θέτεις ισιωτική περμανάντ δεν έχω ξανακούσει,θα το ψάξω όμως. Εγώ ξέρω για την απλή ισιωτική, που με αυτή ισιώνεις τα σγουρά ή σπαστά μαλλιά.
Θα το βάλω θεματάκι προσεχώς, το είχα στο μυαλό μου.
Όσο γιατί τα κομμωτήρια είναι ακριβά ένα θα σου πώ, ότι επιλέγεις πληρώνεις.Αυτό στο λέω γιατί εάν θέλεις να πάς σε ένα επώνυμο κομμωτήριο αυτό στοιχίζει ακριβά στην τσέπη σου.Σε ένα συνοικειακό όμως όπως αυτό που δουλεύω,επειδή ξέρω το μήκος των μαλλιών σου,θα πλήρωνες 54 ευρώ για βαφή-λούσιμο-χτένισμα.
Και με αυτά τα λεφτά που θα δώσεις πληρώνεις πολλά πράγματα:εμένα,τα ένσημά μου,την πετσέτα που θα σου βάλω,τα προιόντα που θα βάλω στα μαλλιά σου(από τη βαφή μέχρι τη λάκ),το ενοίκιο,το ρεύμα.
Ο καθένας επιλέγει που θα πάει για να περιποιηθεί τον εαυτό του ανάλογα με τα λεφτά που διαθέτει και ανάλογα με το "ψώνιο" του.
Εάν θέλει να λέει παντού ότι πάει σε ένα επώνυμο κομμωτήριο τότε θα πρέπει να έχει και την τσέπη πάντα γεμάτη.
Καλή κυριακή να έχεις.

Υ.Γ.: Μπορεί να μην σχολιάζω στο blog σου αλλά σε παρακολουθώ όταν έχω χρόνο.
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ.ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΡΩΣΗ.

Φιλιά πολλά.

Savvina είπε...

stavroula
Καλημερούδια.
Δύσκολα τα πράγματα.
1ον)Ήσουν σε περίεργη φάση και δεν θα έπρεπε να την κάνεις κατά την γνώμη μου, γι'αυτό δεν πέτυχε.
2ον)Ο τρόπος που τυλίγεις παίζει το σημαντικότερο ρόλο για το αποτέλεσμα.Υπάρχουν πολύ τρόποι τυλίγματος και ανάλογα το πώς θέλει η κάθε πελάτισσα να είναι τα μαλλιά της επιλέγεις και πώς θα τα τυλίξεις.
3ον)Τι να σε συμβουλέψω τώρα???
Για να ξανακάνεις θέλει να περάσει ένα διάστημα 4-5 μήνες.Εάν όμως δεν αντέχεις να τα βλέπεις έτσι κάν'την πάλι αλλά να γίνει σωστή αυτή την φορά και να είσαι προετοιμασμένη ότι θα πρέπει να περιποιηθείς από εδώ και πέρα τα μαλλιά σου με μάσκες.
4ον)Να τα κόψεις είναι μια καλή ιδέα αλλά εάν δεν θέλεις πάρα πολύ θα έχει μείνει η παλιά περμανάντ και θα φριζάρουν οι άκρες σου στην επόμενη περμανάντ.

Σου βρήκα λύση όμως!!!!!!!
Εάν μένεις εντός αττικής έρχομαι να στην κάνω εγώ, να γνωριστούμε κι όλας και για να μην στεναχωρίεσαι και από τιμές χαμηλές...

Σκέψου το..
χαχαχαχαχαχαχαχα
Καλή κυριακή να έχεις.
Φιλιά.

Savvina είπε...

Φούλη μου
Πολλές φορές οι άνθρωποι έχουν κάποιες ιδέες για τα μαλλιά τους, δεν τους κρίνω, δεν ξέρουν και πιστεύουν ότι μπορούν να πραγματοποιήθουν.
Αυτοί όμως που ξέρουν κάποια πράγματα παραπάνω από τους πελάτες τους γιατί μερικές φορές κάνουν ότι τους έρθει στο κεφάλι????????????
Αχ, είναι να τραβάς τα μαλλιά σου...
Συμβουλή μου είναι να προσέχεις που πηγαίνεις,να επιλέξεις να περιποιήσαι σε ανθρώπους που ξέρουν πολύ καλά την δουλειά τους και δεν κάνουν ότι θέλουν οι πελάτες.
Καλή κυριακή.
Φιλιά.

Savvina είπε...

Σκρουτζάκο
Καλή σου μέρα.
Σε ευχαριστώ που πέρασες και ας μην σε ενδιαφέρει το θέμα.
Να μελετάς και θέματα που δεν σε ενδιαφέρουν άμμεσα γιατί μπορεί κάποια γνωστή σου κάποια στιγμή να ρωτήσει την γνώμη σου γι'αυτό που έχει κάνει στα μαλλιά της.
Να μην ξέρεις για να της πείς την γνώμη σου???
Καλή κυριακή σου εύχομαι φίλε μου.

Savvina είπε...

Πειρατή μου
Σε ευχαριστώ για τους πανηγυρισμούς....
Ζήτω οι ξανθές.......
Καθότι είμαι με πολλές ξανθές ανταύγιες....
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Την κοπελίτσα όταν την πετύχω στο τηλέφωνο(είναι λίγο δύσκολη) θα της πώ να συντονιστεί στο blog σου για να γνωριστείτε καλύτερα πονηρούλη.....
;)))))))))))))))))))
χαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχχα
Ciao

ΖΕΡΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ είπε...

Δυστυχώς μένω πολύ μακριά! Δράμα μεριά.... Πάντως σε ευχαριστώ. Κρατάω την συμβουλή με το κόψιμο, γιατί δεν θέλω να τα ταλαιπωρήσω άλλο τα μαλλιά μου. Αν αποφασίσω να τα ξανακάνω, τότε θα κανονίσω σε ένα ταξίδι μου στο πατρικό μου, στην Αθήνα και θα σε ειδοποιήσω.

ένας είπε...

μια όμορφη καλησπέρα θα πω και εγώ.

δεν με αφορά το θέμα , όμως βλέπω ότι λειτουργείς επαγγελματικά ,οπότε πρέπει να είσαι καλή στη δουλειά σου.

καλές δουλειές
..και καλή ξεκούραση για το καλοκαίρι.

Savvina είπε...

ΣΟΥΙΤΑ
Καλό μεσημέρι να έχεις.
Το αν είμαι καλή στη δουλειά μου το αφήνω στην κρίση των άλλων.
Η πορεία θα δείξει.
Πιστεύω ότι είμαι σε καλό δρόμο και ότι κάθε μέρα μαθαίνω καινούργια πράγματα.
Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου.
Η ξεκούρασή μου όμως θα έρθει όταν περάσει το καλοκαίρι, τον Σεπτέμβριο.
Καλά να περνάς.

Unknown είπε...

Εχω ανταύγεις στα μαλλιά μου. Τις ανανέωσα πριν από δυο μήνες περίπου. Και χθες έκανα περμανάντ στον ίδιο κομμωτή. Αλλά δεν μου αρέσει. Δεν είναι ομοιόμορφη και τα μαλλιά έχουν αγριέψει στις άκρες. Γιατί ο κομμωτής μου δεν μου είπε ότι δεν πρέπει να κάνεις περμανάντ όταν έχεις ανταύγειες;

Savvina είπε...

Aggeliki
Ο κάθε κομμωτής λειτουργεί με τον δικό του τρόπο.
Το γιατί δεν στο είπε δεν μπορώ να στο εξηγήσω γιατί δεν ξέρω τα κίνητρα του καθένα.
Επειδή έχεις ανταύγιες δεν έγινε η περμανάντ όπως την ήθελες.
Η συμβουλή μου είναι αν μπορείς να τα κουρέψεις λίγο ώστε να καθαρίσουν οι άκρες.
Και επίσης να χρεισιμοποιείς μάσκα σε κάθε σου λούσιμο για να μαλακώσουν και να μπορέσουν με κάποια προϊόντα να γίνει ομοιόμορφη.
Για να γίνει ομοιόμορφη μετά το λούσιμο βάλε αφρό ή ζελέ και στέγνωσέ τα με φισούνα.
Θα σε βοηθήσει πολύ ώστε να νοιώθεις ότι έχεις όμορφο και περιποιημένο κεφάλι.
Ελπίζω με τις συμβουλές μου να σε βοηθήσω αρκετά.
Αν όμως δεν δείς βελτίωση γράψε μου για να ξέρω.
Καλό σου απόγευμα.

Unknown είπε...

geiaaaa
endiaferomai na kanw permanant alla oloi lene pws tha kaei to malli m..!!
thelw th gnwmh mias eidikou
giauto pes m.....ti na kanw??
k giati m lene pws tha to kapsw??

Savvina είπε...

Καλώς όρισες στο φτωχικό μου Nana.
Δεν μπορώ να σου πώ αν θα καούν ή όχι τα μαλλιά σου, αν δεν ξέρω τι χρώμα έχουν ή αν έχεις ανταύγειες.
Αν τα μαλλιά σου είναι ταλαιπωρημένα από ντεκαπάζ και ανοιχτές βαφές καλό θα ήταν να μην κάνεις περμανάντ.
Υπάρχουν πολλοί τρόποι χτενίσματος για να έχεις σγουρά μαλλιά.
Είτε να τα κάνεις με σίδερο, είτε να τα τυλίγεις με ρόλλει, είτε να τα κάνεις όλα μικρά κοτσιδάκια να τα αφήνεις να στεγνώσουν μόνα τους και να τα ξετυλίγεις μετά από ώρες, και θα έχεις σπαστά μαλλιά.
Ελπίζω να σε βοήθησα αρκετά.
Αν όχι στείλε μου κάθε σου απορία.
Καλή σου μέρα.

Unknown είπε...

thanks.... den exw kanei pote ntekapaz oute antaugies.. teleutaia fora pou ta evapsa htan ton oktwbrh...den to sunithizw...
oson afora to xrwma einai kastana kai h trixa den einai oute polu adunamh alla oute kai "sklhrh-akampth"
kati allo pou thelw na rwthsw, exeis kapoio diko s xwro pou ergazesai??
kalhmera!!!

Savvina είπε...

Δεν κάνει τίποτα.
Δεν έχω κομμωτήριο, μένω Αθήνα και δουλεύω στα σπίτια.
Όποτε θέλεις και για ότι θέλεις μπορείς να μου στείλεις προσωπικό mail.
Καλή σου μέρα.

Ανώνυμος είπε...

Savinara sose me!!!! loipon to fusiko mou malli einai portokali k einai kati anamesa se entelos isio kai poli sgouro:P analogos tis meres mou!!! thelo na kano permanant alla 8elo merikes plirofories katarxas to malli mou to vafo mauro.katadeyteron i trixa m einai skliri k dunati pukni k leia mporei to oti exo skliri trixa na epireasei ti permanant ?? kai kurios poso kontainei to malli??? 8elo na to kano toso sgouro oso to xe i solomou sta teleutaia episodia t singles 3... SOSE ME!!!

Savvina είπε...

oneiro3is*
καλώς όρισες.
Από την περμανάντ μόνο οι αδύνατες και λεπτές τρίχες έχουν κάποιες επιπτώσεις.
Το παν για να μην δημιουργηθεί πρόβλημα είναι η κομμώτρια που θα σου κάνει περμανάντ να ξέρει καλά τη δουλειά της.
Τα μαλλιά κονταίνουν ανάλογα σε ποιο μήκος είναι τώρα.
Να σε σώσω, με ποιόν τρόπο θέλεις?
Αν μείνεις εντός Αττικής μπορώ από κοντά, διαφορετικά από επικοινωνία.
Να είσαι καλά.
Θα περιμένω απάντησή σου.
Καλό βράδυ.

katerinoulini_love;) είπε...

savvinaki geia cu....e3eretika endiaferwn post...akou na deic twra ti akrivwc mu chnvenei....9elw polu na kanw permanant gt ta mallakia mu einai karfiii:'(...oloicia....eimai 15 xronwn k fovamai mn ta kayw ta kaimena.....alla 9elw plu na ta kanw.....eci ti proteineic.?

Savvina είπε...

katerinoulini_love;)
καλώς όρισες στο φτωχικό μου.
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Σου απαντάω αρκετά καθυστερημένα αλλά δεν είχα υπολογιστή τόσες μέρες.
Θα σου πώ την άποψή μου, επειδή είσαι αρκετά μικρή για να βάζεις χημικά στο κεφάλι σου, θα σου πρότεινα να έκανες σγουρά τα μαλλιά σου είτε με ρόλει είτε με ψαλίδι.
Με το ψαλίδι όμως προσοχή, όχι συνέχεια για να μην τα καταστρέψεις.
Είναι ένας φυσικός τρόπο για να έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις.
Έχεις ακόμη χρόνια για να πειραματιστείς με τα μαλλιά σου.
Αυτή είναι η δική μου άποψη, από εκεί και πέρα αν θέλεις και σε αφήνουν οι γονείς σου μπορείς να κάνεις περμανάντ.
Ελπίζω να σε βοήθησα για την απόφασή σου.
Να είσαι καλά.
Καλό μήνα να έχεις.

Unknown είπε...

kalhspera!uperoxo to blog sugxarhthria!!loipon to fusiko mou mallaki einai sxetika sgouro kai makru...8elw na kanw permanant to skeftomai edw kai polu kairo alla dustazw giati akouw sunexws 8a ta kapseis 8a meineis xwris malli kai h alh8eia einai oti den 8elw na meinw xwris mallaki kai oute na to kapsw!!8elw to katsaro ths foureiras an katalabaineis toso mikrh mpoukla san elathrio kai na einai fountwto...ginetai me permanant?ginetai me permanant xwris na ta kapsw ta mallia mou?an ginetai an kai eimai apo bolo petagomai a8hna!gia to malli mou opoudhpote 8a phgaina :)

giasas είπε...

Καλησπέρα!!
Χτες έκανα περμαναντ..ο Θεος να την πει δηλαδή..Έχω πολύ μαλλί κ χοντρή τρίχα..το μήκος ίσα ίσα που φτάνει μέχρι τους ώμους...λοιπόν,τα πίσω μαλλιά είναι σχεδόν ίσια οι αφέλειες ουτε κατα διάνια έχουν σγουρίνει κ τα υπόλοιπα έχουν ήδη πέσει..(εννοω δεν εχουν νεύρο)..ούτε περίεργες μέρες έχω ούτε τπτ..στεναχωριέμαι γιατί έδωσα τζάμπα λεφτά...να σε ρωτήσω,πόσο χρόνο εφερμόζεις το φάρμακο για την περμαναντ???Εμένα μου το κράτησε ακριβώς 5 λεπτά κάτι που μου φαίνεται πολύ περίεργο...Σε 10 μέρες θα πάω να κάνω άλλη σε άλλο κομμωτήριο βέβαια..κ θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου να τα ενυδατώνω πολύ καλα....

Savvina είπε...

Καλημέρα giasas.
το κάθε φάρμακο της περμανάντ έχει συγκεκριμένο χρόνο παραμονής, μόνο στα λεπτά μαλλιά το αφήνουμε λιγότερο γιατί είναι ευαίσθητα.
Τα δικά σου μαλλιά από την στιγμή που λες ότι είναι χοντρή τρίχα το αφήνουμε 10-15 λεπτά, ανάλογα αν είναι βαμμένα (10) ή όχι (15).
Θα σου πώ τι να κάνεις και θα πρέπει να το κάνεις αυτό, να πάς στο κομμωτήριο που έκανες την περμανάντ και να πείς στην κοπέλα να στο διορθώσει χωρίς βέβαια να πληρώσεις ξανά.
Εγώ στην θέση σου αυτό θα έκανα, και σαν επαγγελματίας θα χαιρόμουν να έβλεπα την πελάτισσα που έχει μείνει δυσαρεστημένη από το αποτέλεσμα που της έχω δώσει και να το διορθώσω, παρά να πάς σε άλλο κομμωτήριο και μιλάς αρνητικά για μένα.
Λάθη όλοι κάνουμε στα επαγγέλματά μας, πές λόγο φόρτου εργασίας πές λόγο απροσεξίας, πάντως καλό θα ήταν να μην χάνουμε πελάτες τέτοιες εποχές.
Μου έχει τύχει και μένα να κάνω κάποιο λάθος και να μην βγάλω το αποτέλεσμα που ήθελε η πελάτισσα μου και το διόρθωσα χωρίς να την χρεώσω.
Το να τα ενυδατώσεις καλό θα κάνει στα μαλλιά σου.
Να είσαι καλά.
Καλή σαρακοστή να έχεις.

Savvina είπε...

pitzza καλημέρα
ποιός σου είπε ότι θα κάψεις τα μαλλιά σου με την περμανάντ?
Επαγγελματίας κομμωτής δεν νομίζω να σου είπε κάτι τέτοιο γιατί θα τρελαθώ.
Για να καούν τα μαλλιά σου από την περμανάντ και να μείνεις καραφλή θα πρέπει να μείνεις με το φάρμακο πάνω από μισή ώρα.
Αν πάς όμως σε κάποιον επαγγελματία που ξέρει τι πρέπει να κάνει και πόση ώρα να σου αφήσει το φάρμακο δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.
Το μαλλί της Φουρέιρας γίνεται με περμανάντ με πολύ μικρά μπικουτί και επειδή το μαλλί σου είναι μακρύ θα πρέπει να γίνει με διπλό μπικουτί.
Δεν χρειάζεται να κατέβεις Αθήνα για να στα φτιάξω εγώ, να κάνεις τόσα χιλιόμετρα, αν βρείς κανά επαγγελματία κομμωτή που να έχεις ακούσει ότι κάνει καλή δουλειά να πάς σε εκείνον να σου κάνει την περμανάντ όμως να του εξηγήσεις τι θέλεις να κάνεις και να του πείς ότι μια γνωστή μου μου είπε ότι καλύτερο θα ήταν να μου βάλεις διπλά μπικουτί για να βγεί ποιό όμορφο το αποτέλεσμα.
Όταν την κάνεις στείλε μου να μου πείς αν όλα πήγαν καλά.
Να είσαι καλά.
Καλή σαρακοστή να έχεις.

Unknown είπε...

αχ δεν εχω ακουσει για κανενα κομμωτηριο τιποτα οσον αφορα την περμαναντ και η αληθεια ειναι οτι κομμωτρια μου ειπε πως θα καουν αν το κανω...πως η περμαναντ θα μου κανει το μαλλι σε ποιοτητα οπως θα ηταν μετα απο 100 φορες ισιωμα...και τρομαξα...εννοειται πως δεν θα το κανω εκει...μια αλλη κομμωτρια που ρωτησα μου ειπε πως το μαλλι δεν ταλαιπωρειται οσο παλια με την περμαναντ...αλλα και παλι δεν μου αρεσε η απαντηση της...δυστυχως δεν εχω γνωστες που εχουν κανει περμαναντ για να ζητησω συστασεις...και απο το να μεινω με το μαλλι στο χερι προτιμω να ταξιδεψω...εχω κομμωτρια που με κουρευει πολυ καλα οπως ακριβως θελω αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα μου κανει καλη περμαναντ...εξαλου σε εκεινο το κομμωτηριο βιαζονται τοσο πολυ να κανουν τα παντα που δεν θα εχουν την υπομονη να μου τυλιξουν το μαλλι λιγο λιγο και θα μου πεταξουν καμια χοντρη μπουκλα και φοβαμαι...γιατι χοντρες μουκλες εχω ηδη...δηλαδη με τι κριτηρια θα καταλαβω αν πρεπει να κανω περμαναντ σε ενα συγκεκριμενο κομμωτηριο?τι ερωτησεις να κανω και τι απαντησεις θα πρεπει να λαβω για να τους εμπιστευτω?

Unknown είπε...

η pitzza ειμαι απλα μπερδευτηκα και συνδεθηκα με αλλο λογαριασμο συγνωμη :(

cyb είπε...

Καλημέρα,
Τι διαφορά έχει η φόρμα από την περμαναντ?
Έχω σπαστά μαλλιά και έκανα φόρμα πριν ένα χρόνο.. Αλλά δεν μ´αρεσει το αποτέλεσμα. Ήθελα πιο μεγάλη μπουκλα. Τι να κανω? η κομμωτρια μου λέει ότι δεν γίνεται.. Αλλά νομίζω ότι απλά δεν έχει τα αντίστοιχα ρολει.
Πόσο κοστίζει πάνω κάτω μια καλή φόρμα ή περμαναντ??

tonya είπε...

γεια σου...έχω μια απορία και θα το εκτιμούσα αν μου απαντούσες όσο πιο γρήγορα μπορείς επδ σε 3 μέρες έχω ραντεβού με την κομμώτρια!πέρυσι τον ιούνιο(2010) έκανα περμανάντ και μπορώ να πω ότι βγήκε πολύ καλή.τώρα καθώς μάκρυναν τ μαλλιά μου,η περμανάντ έχει φτάσει σχεδόν μέχρι τη μέση,μπορεί και λιγότερο.έχω κλείσει όπως είπα ραντεβού για να την ξανακάνω, αλλά φοβάμαι ότι αφού δεν έχει φύγει εντελώς η προηγούμενη ακόμα, τώρα δεν θα βγει καλή και η μπουκλα αφου το τυλιγμα δεν μπορει να ειναι το ιδιο θα χαλασει.υπάρχει τετοια περίπτωση...να περιμενω να φυγει εντελως η πρωτη πριν κανω τη 2η?ή να παω κανονικά και να τη ξανακάνω??
(να διευκρινισω οτι τ μαλλιά μου μπούκλες μου πάνε πολύ, αλλά αν περιμένω να φυγει τελιεως η περμαναντ δεν θα καθονται καθολου)

Savvina είπε...

pitzza
πιστεύω πώς τώρα που σου απαντάω είναι πολύ αργά και ίσως έχεις κάνει περμανάντ.
Έχω χαθεί από το ίντερνετ για αρκετό καιρό.
Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να βρείς έναν σωστό επαγγελματία που η απάντησή του δεν θα σε γεμίσει με αμφιβολίες.

Savvina είπε...

cyb
η διαφορά μεταξύ φόρμας και περμανάντ έχει να κάνει με το μέγεθος των μπικουτί.
Στην φόρμα βάζουμε τα πιο μεγάλα ενώ στην περμανάντ μπαίνουν τα πιο μικρά.
Το κόστος είναι διαμορφωμένο από τον κάθε κομμωτή ανάλογα, δεν υπάρχει κάποιο στάνταρ, ξεκινάει από 30 ευρώ και μερικοί το έχουν και 50 ευρώ.
Τώρα βέβαια με την οικονομική κρίση που περνάμε έχουν πέσει οι τιμές αλλά πέρα από αυτό θα πρέπει να διαλέγεις για ότι θέλεις να κάνεις έναν σωστό επαγγελματία κομμωτή, για να είσαι σίγουρη ότι θα βγεί το αποτέλεσμα που θέλεις.

Savvina είπε...

tonya
άνετα μπορείς να ξανακάνεις περμανάντ και μην φοβάσαι ότι θα χαλάσει αν πάς στην ίδια κομμώτρια που είχες πάει και είχες μείνει ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα που σου έδωσε.
Δεν υπάρχει χρονικό όριο που πρέπει να ξανακάνεις την επόμενη περμανάντ.
Υπάρχουν και πελάτισσες που την επαναλαμβάνουν την περμανάντ τους μέσα σε 3 μήνες που έχει αρχίσει να χαλαρώνει και βγήκε το ίδιο αποτέλεσμα και τα μαλλιά τους δεν έπαθαν τίποτα.
Άρα δεν θα πρέπει να φοβάσαι για κάτι.
Πήγαινε στο ραντεβού σου κανονικά και όλα θα πάνε καλά.

elero είπε...

εχω μια απορια εαν μπορειτε να με βοηθησετε!εχς πολυ μακρια μαλλια πιο κατω απο την μεση και σκεφτομουν να κανω περμαναντ και οπως καταλαβαινεται θελω κατι παρομοιο με το μαλλι της Φουρέιρα!τι ακριβως πρεπει να ζητησω και να ρωτησω επισης αν η περμαναντ μπορει να φυγει με τον καιρο η πρεπει να κοψω τα μαλλια μου οταν αρχισει να μακραινει και να χαλαρωνει η μπουκλα?

Savvina είπε...

elero
για να πετύχει η κομμώτριά σου το σγουρό της Φουρέιρα θα πρέπει να έχει πολύ υπομονή διότι θα πρέπει να κάνει την τεχνική του διπλού μπικουτί σε κάθε τούφα και σε μακρύ μαλλί θα της πάρει πάνω από 1 ωρίτσα για να στο τυλίξει.
Εννοείται ότι η περμανάντ χαλαρώνει λίγο με τον καιρό και καθώς μεγαλώνουν τα μαλλιά κατεβαίνει και από την ρίζα αλλά μετά από κανα 3μηνο μπορείς να την ξανακάνεις.
Δεν χρειάζεται να κόψεις τα μαλλιά σου για να φύγει.
Ή την ξανακάνεις ή τα αφήνεις να μακρύνουν και κάποια στιγμή θα φύγει.
Γιατί να τα κόψεις αν σου αρέσει το μακρύ μαλλί?
Ελπίζω να σε βοήθησα.

elero είπε...

σε ευχαριστω πολυ εννοειται οτι με βοηθησες παρα πολυ!τουλαχιστον τωρα ξερω τι να ζητησω!οταν λες καποια στιγμη θα φυγει για ποσο καιρο μιλαμε?

Savvina είπε...

με το μάκρος που μου ανέφερες στα μαλλιά σου? μετά από 1 1/2 χρόνο πιστεύω ότι θα φύγει τελείως ίσως και περισσότερο, ανάλογα πόσο σου μακραίνουν τα μαλλιά κάθε μήνα.

pikatsou είπε...

γεια σασ κ απο εμενα:) βασικα θελω να σασ κανω μια ερτωηση...κ θελω να μο απαντησεται..αν φυσικα γνωριζεται..πριν 6 μηνεσ...ειχα κανει περμανταν...κ εκεινη που μου το εκανε μου ειπε πωσ μετα θα φυγει..κ θα μπορω να ξανα κανω..ετσι κ εγινε..εχω πολυ λιγη μπουκλα...ισα που κανει την διαφορα..σημερα πηγα σε ενα κομμωτηριο για να μου κανουν ισιωτικη και δεν γινοταν γτ μου ελεγεαν πωσ θα μου πεσουν τα μαλλια..κ πωσ πρεπει να τα κουρεψω καρε για να φυγει το φαρμακο...σασ παρακαλω βοηθηστε με:/ γτ δεν ξερω ουτε τι να πιστεψω ουτε τι να κανω..το μαλλι που φτανει εωσ την μεση κ δεν θελω να το κοψω ουτε να μου καεει..ξερεισ καποιοσ κατι?

pikatsou είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...

Κι εγώ θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι περί του θέματος! Πριν 5 χρόνια είχα κάνει περμανάντ σε μακρύ μαλλί. Την επόμενη μέρα ήταν ολόισιο και μου είπε η κομμώτρια να περάσω σε λίγες μέρες να την ξανά κάνω. Την δεύτερη φορά πέτυχε τέλεια! Σήμερα πήγα σε κομμωτήριο για να κάνω πάλι περμανάντ και μου είπαν ότι δεν γίνεται με τίποτα γιατί έχω βαριά τρίχα! Στην δεύτερη κομμώτρια που πήγα πάλι μου είπε οτι θα γίνει απλά σπαστό!
Ηθελα λοιπόν να ρωτήσω, καμία πιθανότητα να μου γίνει κανονική μπούκλα δεν υπάρχει? Τα μαλλιά μου είναι βαμμένα και μακριά!

Ευχαριστώ πολύ!

Unknown είπε...

Γεια σου Σαββίνα! Θα ήθελα να σου πω το πρόβλημα που αντιμετωπίζω με τα μαλλιά μου και να μου πεις αν αυτό που σκέφτομαι μπορεί να γίνει... Έχω ίσια-ψιλοσπαστά μαλλιά, όχι πάρα πολλά σε πυκνότητα κ πολύ λεπτή τρίχα. Το αποτέλεσμα είναι τα μαλλιά μου να είναι τέλειως φλατ, καθόλου όγκος και στην ουσία ότι μα ότι κα να κάνω είναι κολλημένα στο κεφάλι μου..... :( .....Επίσης είναι πολύ λιπαρά κα αυτό κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα... Θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να κάνω περνανάντ μόνο στις ρίζες στα από κάτω μαλλιά (δηλαδή σ' αυτά που δεν φαίνονται) ώστε με λίγο πιστοολάκι να ηρεμεί λίγο η μπούκλα αλλά να μένει το "φριζάρισμα" ώστε να φαίνονται πιο πλούσια κ με περισσότερο όγκο. Έχω ακούσει ότι υπάρχει κάτι τέτοιο αλλά κυρίως στο εξωτερικό.. Το να μην φαίνονται τέλεια ισιωμένα τα μαλλιά μου δε με πειράζει... Αρκεί να ξεφορτωθώ αυτό το τραγικό πράγμα που είναι σα να μην έχω μαλλιά..!!! Κουλή η ιδέα μου αλλά θα ήθελα τη γνώμη σου.. Σ' ευχαριστώ εκ των προτέρων! Φιλιά!! :)

Unknown είπε...

Καλησπερα Σαββινα!!
Ενδιαφερομαι να κανω ντεκαπαζ στα μαλλια μου και θα ηθελα να σε ρωτησω εαν υπαρχει δυνατοτητα να ερθεις σε σπιτι, μενω εντος Αττικης
Ευχαριστω πολυ :) xxx

Narine είπε...

θελω να κανω μια ερωτηση! είχα κανει περμαναντ ισιωτικη(χημικο ισιωμα) μετα απο ποσο καιρο θα φυγει και θα ξαναγηνει το φυσικο μου?
μιλαω για τα σημεια που περαστικε το φαρμακο, θα ξανασγουρηνει?

katy είπε...

Καλησπέρα θα ήθελα να κάνω περμανάντ πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας?

Unknown είπε...

Θα ηθελα να ρωτησω τα σαμπουαν κ τις μασκες χρησιπομοιουμαι οποιες θελουμε τις κανονικες η πρεπει να παρουμε ειδικες και τα μαλλια βγαινουν σγουρα δηλαδη λεπτη μπουκλα σε ισα μαλλια ευχαρισω

Unknown είπε...

Σαββινα είσαι εδωωω;;; σε χρειάζομαι

Antonia είπε...

Χαχαχα, είσαι καταπληκτικός. Όντως δίκιο έχεις. Όταν πήγαινα στα κομμωτήρια αν και γυναίκα τα ίδια προβλήματα είχα. Τώρα πλέον ως κομμώτρια τα κάνω μόνη μου συνήθως

Unknown είπε...

Καλημερα! Εκανα περμαναντ και η κομμωτρια μου εκανε τα μαλλια παρα παρα πολυ σγουρα! Ζητησα κυματιστα αλλα μαλλον εκανε λαθος στα ρολα...τι μπορω να κανω;;; δεν μου αρεσαν καθολου!

Unknown είπε...

Σαββινα!! Καλησπερα ως ειδικη πλεον απο τις συμβουλες κ τα σχολια μονο εσενα θα αφηνα να μ κανει μια τετοια αλλαγη οπως περμαναντ που σκεφτομαι σε μεσαιου μηκους μαλλι μπουκλα αλα Φουρειρα.. Το μονο ειναι πως πρεπει να συναντηθουμε εντος Αττικης!!

Unknown είπε...

Καλημέρα σας! Έχω κάνει περμαναντ στα μαλλιά μου,αν κάποια στιγμή θελήσω να ισιωσω τα μαλλιά μου με πιστολάκι υπάρχει περίπτωση να την καταστρέψω?

Σιουλα96 είπε...

Καλησπερα σας.. μια ερωτηση.. εκανα περμανάντ στην γιαγια μου.. με χοντρο μπικουντι και δν πέτυχε.. ποτε μπορω να της ξανακάνω;; επισης ηταν κοντο το μαλλι και απλα πηρε όγκο..πιστευω αν της ξανακάνω με πιο λεπτο μπικουντι ισως βγει πιο καλο! πειτε σας παρακαλω τν γνωμη σας

Amit είπε...

Female anchor in goa for wedding

Corporate event anchor in Delhi


Hosting a party can be a daunting task, but with Party Hostess by your side, you'll never have to worry about a thing! Our expert team of party planners will help you throw the bash of the year with ease, leaving you free to relax and enjoy the festivities.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails