ΠΩΛΗΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ

Υπάρχει ένα διαμέρισμα στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας το οποίο πωλείται , είναι μια γκαρσονιέρα 43 τ.μ., που βρίσκεται στο ισόγειο, είναι διαμπερής, είναι κατασκευή '08, έχει 1 υ/δ, έχει 1 μπάνιο, καθώς επίσης έχει κλιματισμό, πόρτα ασφαλείας, ανοικτό πάρκινγκ, συναγερμό και είναι σε άριστη κατάσταση, η τιμή του είναι 60.000 ευρώ.

Επίσης υπάρχει ένα διαμέρισμα στο ίδιο μέρος το οποίο πωλείται και αυτό και είναι ένα διαμέρισμα 85 τ.μ., είναι και αυτό στο ισόγειο, είναι διαμπερές, είναι κατασκευή '08, έχει 2 υ/δ, έχει 2 μπάνια, έχει κουζίνα, έχει μπαλκόνια, καθώς επίσης έχει κλιματισμό, πόρτα ασφαλείας, ανοικτό πάρκινγκ, συναργερμό και είναι σε άριστη κατάσταση, η τιμή του είναι 120.000 ευρώ.

Πληροφορίες στα mail : savvina.kapa@gmail.com και tasosellhn@gmail.com.

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

Το Κατάλληλο Κούρεμα


Και επειδή το καλοκαίρι για τους περισσότερους έφτασε στο τέλος του, θα πρέπει να μιλήσουμε για την ανανέωση του κουρέματός σας, όπου όλοι την έχουν ανάγκη μετά τις διακοπές.

Κάθε τύπος προσώπου έχει ένα κούρεμα που του ταιριάζει. Βρείτε το σωστό κούρεμα ανάλογα με το σχήμα προσώπου σας.

Οι βασικές κατηγορίες προσώπου είναι οβάλ, στρογγυλό, μακρύ (σχήμα καρδιάς) και τετράγωνο. Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκετε, υπάρχει το κατάλληλο κούρεμα για εσάς. Όπως και να είναι τα μαλλιά σας, ένα σωστό κούρεμα και οι κατάλληλες τεχνικές θα κολακέψουν το πρόσωπό σας και θα αναδείξουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας.


ΟΒΑΛ ΠΡΟΣΩΠΟ

Σε ένα οβάλ πρόσωπο ταιριάζουν πολλές κουπ. Τα μαλλιά μπορούν να είναι κοντά ή μακριά, αλλά όλα σε ένα μήκος. Αποφύγετε τον όγκο, ιδίως αν το πρόσωπό σας είναι μικρό. Οι μακριές και αραιές αφέλειες γενικά κολακεύουν, εάν έχετε οβάλ σχήμα προσώπου. Αν έχετε ίσια μαλλιά, ζητήστε από τον κομμωτή σας ένα καρέ στο ύψος του σαγονιού, με πολύ λίγο φιλάρισμα. Αν έχετε φράντζα, τοποθετήστε τη βούρτσα κοντά στις ρίζες και με το πιστολάκι χτενίστε προς τα κάτω και προς την αντίθετη πλευρά από την χωρίστρα. Έτσι θα δημιουργηθεί μια φράντζα που θα δίνει έμφαση στο χτένισμα.

ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Αν και πολλές γυναίκες περιγράφουν το πρόσωπό τους ως στρογγυλό, στην πραγματικότητα αυτό είναι το σπανιότερο σχήμα προσώπου. Συχνά, απλά και μόνο το κούρεμά σας κάνει το πρόσωπό σας να φαίνεται στρογγυλό. Το μυστικό για να μειώνεται η στρογγυλάδα είναι να κρατάτε τα μαλλιά μακριά από το πρόσωπο. Έτσι θα αναδειχθούν τα μήλα του προσώπου, το πιγούνι και τα μάτια. Μπορείτε να έχετε τα μαλλιά σας μακριά ή κοντά, κόψτε όμως μερικές μύτες ψηλά στο κεφάλι για να δημιουργήσετε κάποιο όγκο στην κορυφή του κεφαλιού. Αυτό θα κάνει το πρόσωπό σας να δείχνει μακρύτερο και λεπτότερο.

Χρησιμοποιήστε μια στρογγυλή βούρτσα και πιστολάκι με μέτριο αέρα σε χαμηλή ταχύτητα ώστε να δημιουργήσετε όγκο σιγά σιγά όσο τα στεγνώνετε. Το πιστολάκι με μέτριο αέρα και το κεφάλι ανάποδα είναι επίσης ένας τρόπος για να δημιουργήσετε όγκο. Βεβαιωθείτε όμως ότι τα μαλλιά σας δε φουσκώνουν στο πλάι, γιατί αυτό θα τονίσει το στρογγυλό σχήμα, που προσπαθείτε να μειώσετε. Τα χτενίσματα που σας ταιριάζουν είναι τα μακριά, ελαφρά κυματιστά μαλλιά, που στην κορυφή διατηρούνται ίσια και προς τις άκρες σχηματίζουν μεγάλες μπούκλες με απαλούς κυματισμούς. Σε βρεγμένα μαλλιά, απλώστε αφρό για όγκο, στεγνώστε τα και χωρίστε τα σε δυο τμήματα: μια μεγάλη τούφα μπροστά από τα αυτιά και μία πίσω. Ξεκινήστε με το πίσω μέρος, χρησιμοποιώντας ένα ψαλίδι για μπούκλες, το οποίο θα κρατάτε κάθετα. Μόλις ολοκληρώσετε, βάλτε αφρό στα χέρια σας και περάστε τα δάχτυλά σας μέσα από τα μαλλιά. Ψεκάστε με λακ.



ΜΑΚΡΥ ΠΡΟΣΩΠΟ

Το κούρεμα που πρέπει να αποφύγετε εάν έχετε μακρύ πρόσωπο είναι το καρέ. Ένα κοντό κούρεμα, ειδικά όταν τα μαλλιά φτάνουν ως τις γωνίες του στόματος, θα τονίσει το μήκος του προσώπου σας και ειδικά την περιοχή του πιγουνιού. Πρέπει να αποφεύγετε επίσης τις κοντές αφέλειες και τον όγκο στηνκορυφή. Το καλύτερο είναι να δημιουργήσετε όγκο στο πλάι.

Ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχετε είναι είτε στεγνώνοντας με το πιστολάκι με μέτριο αέρα σε χαμηλή ταχύτητα και χρησιμοποιώντας στρογγυλή βούρτσα είτε με μεγάλα ρόλει γύρω από το πρόσωπο. Τα ρόλει μπορούν να χρησιμοποιηθούν αφού στεγνώσετε τα μαλλιά σας. Ζεστάνετέ τα με το πιστολάκι και αφήστε τα να κρυώσουν για 15 περίπου λεπτά. Επίσης φροντίστε να έχετε τα μαλλιά σας μακριά από το πρόσωπο όσο περοσσότερο γίνεται. Έτσι θα αναδειχθούν τα χαρακτηριστικά σας και το πρόσωπό σας θα φαίνεται πιο γεμάτο.

ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Εάν έχετε τετράγωνο πρόσωπο, μην κόβετε τα μαλλιά σας πολύ κοντά. Πρέπει να αφήσετε μήκος πίσω. Μπορείτε επίσης να κόψετε μερικές αφέλειες, αλλά θα πρέπει να είναι απαλές και αραιές, όχι ίσιες και κάθετες. Για να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση ενός προσώπου με λιγότερες γωνίες, δημιουργήστε όγκο στην κορυφή και στο πλάι.

Καλύτερα να στεγνώσετε με μέτριο αέρα τα μαλλιά σας, με το κεφάλι ανάποδα, πάντα με χαμηλή ταχύτητα. Τα ρόλει είναι επίσης ένας εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος για να δημιουργήσετε ανάλαφρα, ελαστικά κύματα, που βοηθάνε να απαλύνει ένα τετράγωνο, γωνιώδες πρόσωπο. Τέλος, για να δείξει το πρόσωπό σας πιο μακρύ, το χτένισμα που χρειάζεται είναι μακριά, λεία, ίσια μαλλιά με μια μεγάλη πλάγια φράντζα.


video bonus
(γιατί σε κάποιους αφανής αναγνώστες που με παρακολουθούν, τους άρεσαν)



27 σχόλια:

Αγνή είπε...

Γεια σου Σαββινάκι,

συμπτωματικά η ανάρτησή σου είναι πολύ επίκαιρη για μένα. Κούρεψα τα μαλλιά μου σε ένα κοντό καρέ, πάνω από το σβέρκο, με μύτες μπροστά. Χωρίς να φάνω ψώνιο ελπίζω, χάρηκα τόσο πολύ γιατί μου πήγανε πολύ. (δεν το λέω εγώ, μην πεις τι βαρεμένο είναι τούτη)..
Με ξανάνιωσε, φαίνομαι μικρότερη κι επιτέλους δεν έχω εκείνο το χαζό με την κοτσίδα!!

Θεωρώ ότι ένα καλό κούρεμα μπορεί να αλλάξει τη διάθεσή σου, φτάνει να ξέρει ο/η κομμωτής/τρια αυτά τα βασικά που αναφέρεις..όχι να κουρεύει με ένα τρόπο όλα τα κεφάλια!!

Κατατοπιστικότατη η ανάρτηση και ενισχυτική για.. το ψώνιο από τη Θεσσαλονίκη (χάρηκα πολύ βρε Σαββινάκι, να το κρύψω????)
Καλημέρα!

elph είπε...

Καλημέρα Σαββίνα.

Δεύτερη παρουσία από Θεσσαλονίκη. Λοιπόν, εγώ τα δικά μου τα έκοψα μακρύ καρέ, με λίγη φραντζούλα μπροστά. Είχα καιρό να δοκιμάσω παρόμοιο κούρεμα, και ναι, με ανανέωσε αρκετά. Δεν τα ήξερα όλα αυτά που αναφέρεις, θα τα έχω στο μυαλό μου για την επόμενη φορά.
Μπράβο για τις ωραίες αναρτήσεις σου!!

D.Angel είπε...

Eχω την εντύπωση πως το πρόσωπό μου είναι τετράγωνο αλλά δεν είμαι σίγουρη!Οπως και να ναι πάντως το μακρύ δεν το αλλάζω!Τι λες κι εσύ;;;;Βοήθα λίγο!Χα χα χα
Είμαι εντελώς άσχετη;;;;

Φιλιά πολλάαααααααααααααααα

ΦΟΥΛΗ είπε...

Ωραία αυτά που λες! αλλά αν έχεις μάθει το μακρύ μαλλί,δύσκολα το κόβεις...

ΥΓ Καλέ, το φόντο σου είναι τσαλακωμένο!!!

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Aααα!!!!!! χτενιστήκαμε νοερώς, άντε να το πράξουμε και κανονικά.
Ευχαριστούμε Σαββίνα μας, διότι με τα άστρα έχουμε παραμελήσει το beaute μας.

Ελενα καπακιώτου είπε...

πολυ ωραιες οι συμβουλες σου...

korinoskilo είπε...

δεν πιανω βουρτσα στα χερια μου λεμε:Ρρρρρρ
το αφηνω σε σας:ΡΡρ

καλο βραδυ

Η τρελή είπε...

Εξπέρ μας έχεις κάνει.....! Τόσες πληροφορίες...θα σου κλέψουμε την τέχνη καλέεεε!
Φιλιά Σαββινάκι

Savvina είπε...

Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο ΣΥΓΝΩΜΗ από όλους σας.
Κάποιοι ξέρουν για ποιό λόγο δεν βρίσκομαι πολύ στον υπολογιστή (τρέχω σαν τον βέγγο για κάποιες υποχρεώσεις) και ελπίζω να με καταλαβαίνουν και να μην μου κρατάνε κακία.
Για όσους δεν ξέρουν θα μάθουν σύντομα και πιστεύω ότι θα με καταλάβουν.

Για πάμε για απαντήσεις....

Savvina είπε...

Αγνή μου
γι'αυτό έβαλα αυτή την ανάτρηση τώρα, γιατί πάντα μετά από διακοπές θέλουμε να αλλάξουμε τα μαλλιά μας, να ανανεωθούμε.
Έτσι όπως νοιώθουμε στις διακοπές χαρούμενοι και πολύ καλή διάθεση.
Πιστεύω ότι σου πάει πάρα πολύ και δεν είσαι καθόλου ψώνιο.
Θα μπορείς να τα χτενίσεις με πολλούς τρόπους και μόνη σου.
Όταν δεν είμαστε καλά ή θέλουμε να κάνουμε μια αλλαγή κάνουμε πάντα κάτι στα μαλλιά μας, είτε από κούρεμα είτε από χρώμα.
Το πιο σημαντικό το είπες μόνη σου, αρκεί ο κομμωτής να ξέρεις καλά την δουλειά του και να έχει φαντασία ώστε να μην βλέπεις σε όλες τις πελάτισσες του το ίδιο κεφάλι.
Να μην κρύβεις τίποτα.
Και εγώ χάρηκα που σας άρεσε τόσο πολύ αυτή η ανάρτηση.
Την πρώτη μέρα που την έβαλα είδα κάτι τρελλά νούμερα, 99 σελίδες διαβάστηκαν και περίπου 80 την είδαν.
Εγώ τι να πώ? Να μην πετάξω από την χαρά μου που άρεσε τόσο πολύ....
Καλή σου μέρα Θεσσαλονικιά.

Uid είπε...

Πιο κούρεμα;;; :)))

Βρίσκομαι σε πειρατικές διακοπές...
Δεν θέλω κουβέντα. :)
Πέρασα για μια καλημέρα.

Φιλιά

...έφυγααα ...>

Savvina είπε...

Φιλενάδα
το πρόσωπό σου είναι οβάλ και πιστεύω ότι σου πηγαίνει το μακρύ και όταν νοιώσεις την ανάγκη για αλλαγή θα κάτσουμε να σκεφτούμε τι σου πηγαίνει.
Αν και δεν θα ήθελα να αλλάξεις, ίσως λίγο πιο έντονο φιλάρισμα για να έχει μια τσακπινιά περισσότερη ίσως χρειαστεί.
Σκέψου το...
Φιλιά πολλά...

Savvina είπε...

Φούλη μου
εδώ και δύο χρόνια μακραίνω τα μαλλιά μου, ποτέ δεν τα είχα αφήσει τόσο πολύ καιρό χωρίς αλλαγή και τώρα δεν σκέφτομαι να το αλλάξω ακόμη σε κάποιο κοντό.
Αλλά κάποιες παραλλαγές θα κάνω όταν γυρίσω από τις διακοπές μου.

ΥΓ: Είδες??? δεν φταίω εγώ!!!! αυτό βρήκα να μου αρέσει πολύ και δεν μπορούσα να του βάλω σίδερο για να ισιώσει. χαχα

Savvina είπε...

Αστρο-Συμμορίτες
για όταν θελήσετε beaute να με φωνάξετε για να σας περιποιηθώ.
Μην μάθω ότι φων'αξατε άλλη κομμώτρια από την blogoσφαιρα....
Θα σας μαλώσω...
Καλή κυριακή να έχετε.

Savvina είπε...

elph
δεν σε ξέχασα, κάτι έπαθε το χαζοκούτι μου και ενω σου είχα γράψει απάντηση δεν την δημοσίευσε.
Χαίρομαι που σου άρεσε η ανάτρησή μου.
Βρίσκομαι εδώ για να σας δίνω συμβουλές για να γίνεστε πιο όμορφες.
Το καρέ ήταν για όλο το καλοκαίρι πολύ στη μόδα και επίσης είναι πολύ βολικό.
Από αρχές του επόμενου μήνα θα σας ενημερώσω για την μόδα που θα επικρατήσει για τον χειμώνα από χρώματα μέχρι κουρέματα.
Καλή σου μέρα.

Savvina είπε...

zinaa kapa
καλώς ήρθες στο φτωχικό μου.
Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.
Να'σαι καλά.
Καλή σου κυριακή.

Savvina είπε...

korinoskilo
το ξέρω το ξέρω... ;)))
καλά κάνεις, άστο στους ειδικούς...
αυτοί ξέρουν τι σου πηγαίνει περισσότερο...
καλή σου μέρα.
φιλιά πολλά.

Savvina είπε...

Τρελή μου
αν μπορείς κλέψτην μου...
χαχαχαχαχαχα
Αυτή η τέχνη θέλει να έχεις ταλέντο, φαντασία και να την αγαπάς.

υγ:εχθές δούλευα από τις 8 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ, και παρόλο την κούραση μου μου άρεσε αυτό που έκανα.

ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ...
ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΝΤΟ...
χαχαχαχαχαχαχα
είμαι τρελλή και εγώ......
χαχαχαχαχαχαχαχα

Savvina είπε...

Osiri
Καλά να περνάς στις διακοπές σου...
Εγώ μετράω αντίστροφα τις μέρες για να φύγω για διακοπές...
Σε μια βδομάδα περίπου...
Με τους τελευταίους και τους καλύτερους...
χαχαχαχα

Καλή σου μέρα Πειρατή...

Matriga είπε...

Σαββίνα μου, τι κάνεις; Mετράς μέρες μάλλον!
Φιλάκια πολλά xx

Y.Γ. Οβάλ είναι το πρόσωπό μου, αλλά δεν τα κόβω τώρα. Θέλω να τα μακρύνω πολύ! Το beaute όμως δεν το γλυτώνεις. Θα σε καλέσω για τα υπόλοιπα ;)

xristina είπε...

irtha gia kourema/xtenisma/ap ola. kalispera, erxome sixna , mou aresei na diavazo gia omorfies!!! kai na grapso kai kati pou eixe fonaksei ena pitsiriki -mia fora pou me xtenizan- "kantin omorfiiiii". tha ksanaperaso.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΘΑ ΕΡΘΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΟΥΡΕΜΑ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΦΙΛΗ ΜΟΥ.

Savvina είπε...

matriga
Καλησπέρα κοριτσάκι.
Σσσσσσσσσστττττττττττττττ!!!!!!!!
Μην μιλάς....

Όποτε θέλεις σφύρα μου και θα έρθω.
Φιλιά πολλά.

Savvina είπε...

Theogr ο κηπουρός
Καλώς ήρθατε...
Θα σας επισκευτώ από τέλη του μήνα που θα γυρίσω από τις διακοπές μου.
Καλό βράδυ.

Savvina είπε...

xristina
Καλησπέρα.
Χαίρομαι που σου αρέσει το blog μου.
Θα προσπαθώ να σας κάνω όλους όμορφους.
Θα σε περιμένω.
Καλό βράδυ.

Savvina είπε...

Σκρουτζάκο
Λόγω πολλών υποχρεώσεων δεν είχα πολύ χρόνο για να κάνω βόλτα στην blogoσφαιρα.
Μην με παρεξηγήσεις.
Θα καταλάβεις σύντομα για ποιό λόγο απήχα από τον υπολογιστή.
Θα σε περιμένω.
Καλό βράδυ.

Μαριαννα είπε...

Γεια σου Σαββινα, "επεσα" τυχαια στην αναρτηση σου και αν και καθυστερημενα εχω την εξης απορια.... Ψαχνω να βρω το σχημα προσωπου μου και βαση του βιντεο με τις μετρησεις εχω τα εξης: ζυγωματικα: 26, πηγουνι: 26, μετωπο 21 και μηκος: 21. Αρα εχω οβαλ, τετραγωνο η σχημα καρδιας; Εχω μπερδευτει!!! Ηelp plz! A, και θελω να κοψω τα μαλλια μου μακρυ καρε, λες να μου πηγαινει; Να πω πως τα μαλλια μου ειναι παρα-παρα πολυ λεπτα χωρις καθολου ογκο και πολυ λιπαρα.....! Λες να το επιχειρησω η μπα;

Φιλακια πολλα! Περιμςνω συντομα νεα σου!

Μαριαννα

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails