ΠΩΛΗΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ

Υπάρχει ένα διαμέρισμα στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας το οποίο πωλείται , είναι μια γκαρσονιέρα 43 τ.μ., που βρίσκεται στο ισόγειο, είναι διαμπερής, είναι κατασκευή '08, έχει 1 υ/δ, έχει 1 μπάνιο, καθώς επίσης έχει κλιματισμό, πόρτα ασφαλείας, ανοικτό πάρκινγκ, συναγερμό και είναι σε άριστη κατάσταση, η τιμή του είναι 60.000 ευρώ.

Επίσης υπάρχει ένα διαμέρισμα στο ίδιο μέρος το οποίο πωλείται και αυτό και είναι ένα διαμέρισμα 85 τ.μ., είναι και αυτό στο ισόγειο, είναι διαμπερές, είναι κατασκευή '08, έχει 2 υ/δ, έχει 2 μπάνια, έχει κουζίνα, έχει μπαλκόνια, καθώς επίσης έχει κλιματισμό, πόρτα ασφαλείας, ανοικτό πάρκινγκ, συναργερμό και είναι σε άριστη κατάσταση, η τιμή του είναι 120.000 ευρώ.

Πληροφορίες στα mail : savvina.kapa@gmail.com και tasosellhn@gmail.com.

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΠΟΛΥΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ.....

Θα σας πώ μια ιστορία, την δική μου ιστορία.

Δούλευα σε ένα κομμωτήριο για περίπου 6 χρόνια στην Αθήνα, έμαθα πολλά σε αυτό το μαγαζί, ήταν το δεύτερο μαγαζί που δούλευα όταν τελείωσα την σχολή. Πέρασα πολύ όμορφα εκεί. Η τότε αφεντικίνα μου μου ξηγήθηκε πολύ ωραία. Πέρσι το καλοκαίρι της είχα πεί ότι:" θα σταματήσω από την δουλειά γιατί θα μετακομίσω αρκετά μακρυά γιατί θα παντρευτώ σε κανα χρόνο και θέλω να συζήσω με αυτόν τον άνθρωπο που έχω σχέση". Το δέχτηκε. Την είχα ενημερώσει 1 μιση μήνα πριν φύγω για να βρεί κοπέλα να με αντικαταστήσει. Τελικά δεν είχε βρεί, αλλά έφυγα ήσυχη γιατί πίσω άφηνα άλλα 2 κορίτσια που ξέραν την δουλειά.

Και έρχομαι Ανατολική Αττική. Μετακόμισα από το πατρικό μου. Φτιάξαμε το δικό μας σπίτι με τον σύντροφό μου και παράλληλα έψαχνα για δουλειά. Βρήκα πολύ εύκολα. Η οικομική κρίση δεν είχε χτυπήσει ακόμη την πορτα στο δικό μου επάγγελμα. Ήταν ένα μικρό σχετικά κομμωτήριο που δούλευε με την γειτονιά περισσότερο. Πήγα, με δοκίμασε η κοπέλα και μετά μιλήσαμε, της είπα ότι ασχολούμαι και με το μανικιούρ-πεντικιούρ και ενθουσιάστηκε. Ήμουν το τέλειο πακέτο 2 σε 1. (Και εγώ αισθάνομαι πολύ τυχερή γι'αυτό το πλεονέκτημα που έχω.) Συζητάμε για το οικονομικό, εντάξει τα λεφτά που μου πρόσφερε ήταν τα ίδια που έπαιρνα Αθήνα (δεν ήθελα κάτι τέτοιο, άξιζα παραπάνω πιστεύω μετά από τόσα χρόνια δουλειάς τα 600 ευρω είναι λίγα) αλλά μου είχε πεί αυτά θα είναι για αρχή μέχρι να σε μάθει ο κόσμος και να δούμε πώς θα τα πάς γενικά. Της είχα πεί θα το σκεφτώ και θα σου απαντήσω σε λίγες μέρες. Το συζήτησα με τον αρραβωνιαστικό μου και τελικά αποφάσισαμε από κοινού να πάω σε αυτό το κομμωτήριο. Άλλωστε είχα ψάξει και αλλού αλλά απάντηση δεν πήρα ποτέ και τα λεφτά που δίναν ήταν πολύ πιο λίγα. Άλλωστε αργότερα θα μου έδινε παραπάνω, όπως μου είχε πεί.

Ξεκίνησα τον περασμένο Σεπτέμβρη με πολύ όρεξη για δουλειά, να γνωριστώ με τα άτομα που θα δούλευα, να γνωριστώ με τον καινούργιο κόσμο στην καινούργια πόλη που μετακόμισα, να μάθω καινούργια πράγματα. Τον επόμενο μήνα μου ανακοινώνει η κοπέλα ότι είναι "έγκυος". Χάρηκα πολύ γιατί το ήθελε και προσπαθούσε αρκετό καιρό. Έλα όμως που είχε δύσκολη εγκυμοσύνη και έλειπε αρκετές μέρες από το μαγαζί και όλη η δουλειά έπεφτε σε μένα γιατί το άλλο παιδί που είχε (ο κουνιάδος της) μόνο αντρικά κουρέματα έκανε. Δεν μπορώ να πώ αυτό με βοήθησε πολύ, με έκανε να καταλάβω ότι μπορώ και έχω την δύναμη να ανοίξω και ένα δικό μου κομμωτήριο. Περίμενα όμως και μια κίνηση από αυτήν. Να μου έδινε αυτό το παραπάνω που μου είχε υποσχεθεί. Τίποτα όμως δεν πήρα.

Περάσαν οι μέρες, οι μήνες και γέννησε. Έκατσε 40 μέρες για να ευχαριστηθεί και να φροντίσει το μωρό της (και καλά έκανε). Όλο το καλοκαίρι πάλι μόνη να προσπαθώ να βγάλω την δουλειά και να παλεύω με το καθημερινό άγχος μην γίνει καμιά στραβή και φύγει καμιά πελάτισσα δυσαρεστημένη. Παράλληλα να κάνω και τις ετοιμασίες για τον γάμο. Ένα συνεχές τρέξιμο, αρκετή κούραση και ανταβοιμή για όλα αυτά καμιά. Ούτε καν σαν σκέψη. Ούτε ένα "ευχαριστώ" για την προσπάθεια σου. Ούτε καν αυτό. Είχα χαθεί από όλους και από όλα. Δεν είχα κουράγια. Ήθελα επειγόντως να φύγω διακοπές. Να έρθει η μέρα του γάμου και μετά να φύγω... Να ξεκουραστώ... Και σωματικά και ψυχικά. Να αφιερώσω λίγο χρόνο σε μένα, στον άντρα μου...

'Ηρθε εκείνη η μέρα. Τελειώσαν οι ετοιμασίες. Τελειώσαν όλα τα δύσκολα που είχα φορτωθεί τον τελευταίο καιρό. Όλα ήταν πάνω από τις δυνάμεις μου και τα κατάφερα. Βγήκα ΝΙΚΗΤΡΙΑ. Παντρευτήκαμε και φύγαμε για λίγες μέρες στην όμορφη Κοζάνη, μας φιλοξένησε στο σπίτι της μια καλή φίλη γιατί από οικονομική άποψη είμασταν αλλά και είμαστε πολύ χάλια. Να είναι καλά. Για 15 μέρες είχα άδεια. Στην Κοζάνη καθήσαμε πολύ λίγο γιατί ο άντρας μου επιτέλους μετά από πολύ καιρό θα έπιανε δουλειά. Γιατί όλο το καλοκαίρι ήταν πολύ δύσκολα, κάτι μεροκάματα έκανε μόνο, πώς τα βγάζαμε πέρα είναι ένα άλλο θέμα. Όλοι ξέρουμε ότι με την κρίση η Οικοδομή χτυπήθηκε πρώτη. Άστα να πάνε.

Και χθές τελείωσε η άδειά μου. Να σας πώ την αλήθεια δεν μου άρεσε που θα πήγαινα στην δουλειά. Είχα συνηθήσει να κάθομαι, να ξεκουράζομαι, να μαγειρεύω για τον άντρα μου, να τρώμε μαζί και να μπαίνω στα blog φίλων και γνωστών και να ενημερώνομαι, να σχολιάζω και να βάζω θέματα στο δικό μου πολύ καλά και ενημερωτικά. Αλλά τα όνειρα και η καλοπέραση τελειώνουν πολύ γρήγορα. Τελειώσε η άδεια και τα κεφάλια μέσα. Επιστροφή στην ίδια καθημερινότητα, δουλειά-σπίτι-σπίτι-δουλειά.

ΟΚ μέχρι εκεί θα δυσκολευόμουν λίγο στην αρχή να προσαρμοστώ αλλά θα επανερχόμουν στην πραγματικότητα. Πήγα για δουλειά σήμερα. Πήρα τον καφέ μου και όταν έφτασα στην δουλειά είπαμε τα τυπικά: "τι κάνεις? πως πέρασες? όλα καλά?". Μετά ξεκινήσαμε το καθιερομένο εβδομαδιαίο γενικό καθάρισμα και όταν τελειώσαμε με πιάνει η κοπέλα και μου λέει: "Σαββίνα ξέρεις δεν έχει πολύ δουλειά και δεν μπορώ να τα βγάλω οικονομικά για να πληρώνω 2 άτομα, λίγα λεφτά μένουν για μένα κτλ.". Της λέω: "οκ, καταλαβαίνω, αλλά γιατί δεν μου το είπες νωρίτερα? το προηγούμενο αφεντικό μου έψαχνε για υπάλληλο. ΓΙΑΤΙ?". Μου λέει:"δεν ήθελα να σε στεναχωρήσω μέσα στην περίοδο του γάμου σου, πάρε την υπόλοιπη άδειά σου (2 ακόμη βδομάδες) για να βρείς κάτι και αν δεν βρείς για να σε βοηθήσω οικονομικά έλα για καμιά βδομάδα ακόμη. Και αν βρείς κάτι και έχεις χρόνο και θέλεις να έρχεσαι να κάνεις τα μανικιουρ". Δεν μπορώ να πώ είπε το ποιήματάκι της με το γάντι.Αααα σε αυτό της βγάζω το καπέλο...

Για να αλλάξει όμως την διακόσμηση του μαγαζιού έχει λεφτά...
Δεν το συνεχίζω γιατί θα βρίσω και δεν μπορώ από εδώ μέσα...
Το μόνο που νοιώθω τώρα είναι ένα τρέμουλο στον οργανισμό μου και ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΓΧΟΣ για το τι θα κάνω, πώς θα επιβιώσουμε ΓΑΜΩΤΟ? ΓΑΜΩΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

Η πρώτη λύση που σκέφτηκα είναι να πάρω το παλιό μου αφεντικό μήπως έχει ακόμη ανάγκη για άτομο. Το έκανα αλλά η τύχη δεν ήταν με το μέρος μου, είχε βρεί την προηγούμενη βδομάδα κοπέλα. ΓΑΜΩΤΟΟΟΟΟΟΟ. Τι ώραία που είναι η ζωή??? Πόσο δίκαιη σε ανθρώπους καλόψυχους??? Αλλά δεν μπορώ να πώ η γυναίκα μου είπε:"να δώ πώς θα τα πάει με την καινούργια κοπέλα κανα 2-3 μήνες και αν δεν μείνει ικανοποιημένη θα με πάρει τηλέφωνο". Μια ελπίδα είναι και αυτή αλλά εγώ χρειάζομαι άμεσα δουλειά, λεφτά. Τα έξοδα τρέχουν, σε λίγο καιρό μπορεί ο άντρας μου να μην ξαναέχει δουλειά και τότε τι θα κάνουμε?? Θα μας φέρνεται τσιγάρα στη φυλακή....

Έχω τρελλαθεί. Το κεφάλι μου θα σπάσει. Τι όμορφη που είναι η ζωή??? Δεν συμφωνήτε???

Ξεκινάω από το μηδέν και δεν έχω κανένα πρόβλημα, νέα είμαι, δυνατή είμαι, θα παλέψω και θα ξανανικήσω (θέλω να πιστεύω) γιατί η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία...

Ψάχνω τώρα για δουλειά. Οτιδήποτε. Δεν θα κάνω διακρίσεις. Θέλω μια τίμια δουλειά, σε σούπερ μάρκετ, σαν καθαρίστρια, σε κομμωτήριο οτιδήποτε. Δεν με νοιάζει τι θα κάνω. Θέλω ένα 8ωρο με καλές αμοιβές εντός Αττικής βέβαια και να έχω χρόνο να εξασκώ και το επάγγελμά μου στα σπίτια για παραπάνω χρήματα.

ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ??????

Με το καλημέρα σας, απολύεστε λόγω κρίσης........

Συγνώμη για το μεγάλο ποστ.
Συγνώμη για το χρόνο που αφιερώσατε για μένα.
Συγνώμη που είμαι εκτός εαυτού.
Ξέρω και λέω τις λέξεις "ΣΥΓΝΩΜΗ" και "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ".
Μου τις μάθαν οι γονείς μου.
Να είστε καλά σας εύχομαι.

57 σχόλια:

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΕΙΧΕΣ ΠΟΛΛΑ ΟΝΕΙΡΑ.ΚΑΝΕ ΟΜΩΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ.ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΣ ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΑΛΛΟΥ.ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΤΗΛ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ.ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΑΙ.ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΛΑ.

Savvina είπε...

Σκρουτζάκο
να είσαι καλά.
Η εποχή είναι πολύ δύσκολη και δύσκολα ο άλλος κάνει ανοίγματα.
Έχω πίστη.
Αρχίζω να ηρεμώ σιγά σιγά.
Μια κρίση πανικού την παθαίνεις, δεν μπορώ να πώ ψέμματα.
Το ξέρω ο καλός μου είναι δίπλα μου και στεναχωριέται και εκείνος.
Καλό σου απόγευμα.

υγ: την επόμενη δευτέρα να βάλεις πιο ανεβασιάρικα ανέκδοτα για να μου φτιάξεις το κέφι, στο ζητώ σαν χάρη.

zoyzoy είπε...

Ο ρε Σαβινάκι θα σου'πεσε ο ουρανός κατακέφαλα μόλις στο'πε!!
Μην απελπίζεσαι άν έχεις εμπιστοσύνη στα χέρια σου μη φοβάσαι τίποτα και την τέχνη την ξέρεις.Η κρίση αυτή την εποχή είναι φοβερή κάνε αυτό που σου'πε ο Σκρουτσάκος δίνε τηλέφωνα στις πελάτισσες που είχες να πηγαίνεις σε σπίτια πιο οικονομικά γιαυτές και για σένα καθαρό εισόδημα.Και θα εκδικηθείς και την αφεντικίνα σου έτσι.Σιγά σιγά θα κάνεις το κύκλο σου και θ'ανοιχτείς μην αλλάξεις εργασία όταν είσαι καλή.
Σε καταλαβαίνω γιατί τα ίδια τραβάω με τον γιό μου ολόκληρος άντρας και να μη βρίσκει ένα μεροκάματο να βγάλει τα έξοδά του τον φραπέ του ρε γαμώ την εποχή μας.
Ξέρεις τι είναι να κάθεται μέσα για μη ζητήσει χαρτζιλίκι.!
Δεν τον αποθαρρύνω όμως τον προτρέπω να βγεί και περιορίζομαι εγώ.
Σε κούρασα εύχομαι τα καλύτερα και σύντομα.
Καλό βράδυ με φιλιά θαλασσινά!

Savvina είπε...

zoyzoy
σε ευχαριστώ και εσένα πολύ.
Μόνο ο ουρανός...
Ήθελα να φύγω αμέσως από εκείνον τον χώρο αλλά σαν καλόψυχη που είμαι έμεινα μέχρι τις 13.30 που σχόλαγα.
Τώρα κανονικά θα έπρεπε να ήμουν στην δουλειά αλλά της είπα ότι το απόγευμα δεν θα πήγαινα για να ψάξω για δουλειά.
Όσο ανάγκη και να έχω δεν είναι σωστό να πάρω τις πελάτισσες του μαγαζιού. Εδώ είναι μικρή κοινωνία και θα κακοχαρακτηριστώ αν κάνω κάτι τέτοιο.
Εμπιστοσύνη έχω στα χέρια μου, στα αφεντικά πλέον δεν έχω.
Το καλό είναι ότι έκανα κάποια τηλεφωνήματα και δεν μπορώ να πώ μου είπαν για κανα δυο δουλειές, μία σε ένα καινούργιο κομμωτήριο που θα ανοίξει σε λίγες μέρες κοντά στην περιοχή μου και μια άλλη σε ένα άλλο μαγαζί ζαχαροπλαστικής. Αύριο πρωί πρωί θα τρέξω και για τα δύο και για ότι άλλο προκύψει. Έχω μεγάλη ανάγκη για δουλειά γι'αυτό λέω ότι αν προκύψει και σε άλλο είδος δουλειάς καλοδεχούμενο.
Άλλωστε το επάγγελμά μου θα το συνεχίσω ελεύθερο.
Ο καιρός θα δείξει.
Αύριο.

υγ: σου είχα αφήσει ένα σχόλιο στην προηγούμνη ανάρτησή μου, δες το σε παρακαλώ.

Καλό σου βράδυ.
Φιλιά.

zoyzoy είπε...

Σ'ευχαριστώ που μ'ενημέρωσες δεν ξέρω τι έχει συμβεί θα το κοιτάξω!

Καλή επιτυχία για αύριο!

D.Angel είπε...

Ωχ βρε Σαββινάκι το διάβασα κι εμεινα μαλακας που λένε! ρε συ κοριτσάκι αποζημίωση; Ταμείο ανεργίας; Δεν παίζει τίποτα;
δεν έχω ακούσει και τίποτα γμτ τελευταία!Κανείς δεν κάνει προσλήψεις! Ολοι έχουν παγώσει αυτή την εποχή! αν ακούσω τίποτα θα σου πω! Πω πω ρε συ φιλενάδα!
Τώρα τι να πω; Υπομονή; Τι να την κάνω την υπομονή θα μου πεις και θα χεις δικιο! Ομως τα χω χαμένα!
Ειλικρινά πολύ στεναχωρήθκα!
Φιλιά ρε κοριτσάκι! Μην απελπίζεσαι! Δεν μπορεί κάτι θα γίνει!

Savvina είπε...

zoyzoy
θα ξαναπροσπαθήσω αύριο μεθαύριο.
Πάντως και ο τρελός μου είπε ότι η σελίδα σου είναι πολύ φορτομένη.

Σε ευχαριστώ πολύ.
Φιλιά βουνίσια.

Savvina είπε...

Φιλενάδα
εγώ να δείς πόσο μαλάκας αισθάνομαι από εκείνη την ώρα.
Ρε φιλαράκι γαμώτο έμεινα χωρίς δουλειά. Δεν το έχω χωνέψει ακόμη.
Πονάει το κεφάλι μου, θα σπάσει.
Να σου πώ την αλήθεια αισθανόμουν ότι κάποια στιγμή θα με διώξει γιατί είχε πέσει η δουλειά πολύ τον τελευταίο καιρό αλλά δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι θα γινόταν τώρα, μετά τον γάμο.
Νόμιζα θα γινόταν με το νέο έτος, θα με λυπόταν για τα χριστούγεννα αλλά φάνηκε η ανθρωπιά...
Όχι δεν μπορώ να πώ με πλήρωσε κανονικά. Όλα εντάξει.
Έχε το στο μυαλό σου.
Όχι υπομονή έχω, αφού δεν έχω τρελαθεί ακόμη και βρίσκομαι στο internet, καλά είμαι.
Αυτό λέω και εγώ, κάτι θα γίνει.
Θα τα πούμε και από κοντά. Σίγουρα.
Καλό σου βράδυ.
Πολλά φιλιά.

Ευρύνοος είπε...

Υπομονή my love

ξέρεις οτι όλα θα πάνε καλά..

έχουμε περάσει τόσα!!!

βρε πονάν τα παληκάρια?

άντε, σε κάνω και χιούμορ να χαμογελάσεις..

σε φιλώ!

Savvina είπε...

Το ξέρεις ότι σε αγαπάω πολύ???
Με στηρίζεις πάρα πολύ τώρα στα δύσκολα.
Όπως και εγώ τόσο καιρό.
Έχουμε περάσει πάρα πολλά και είμαστε μια γροθιά.
Πονάει ο ένας πονάει και ο άλλος.
Με κάνεις και χιούμορ και όντως όταν το είδα γέλασα.
χαχα
Σε φιλώ ξανά γιατί live το έκανα.

D.Angel είπε...

Kι όσο σκέφτομαι τη μέρα που έτρεχες και στεναχωριόσουν και περίμενες να το εκτιμήσουν...νευριάζω ακόμα πιο πολύ!Τι να πω!Μπόρα είναι θα περάσει!Φιλιά

Savvina είπε...

Φιλενάδα
θα περάσει που θα πάει.
Σου έχω πεί κάποια πράγματα και ξέρεις.
Και τότε μου στάθηκες πολύ.
Και σε ευχαριστώ γι'αυτό και από εδώ.
Σε ευχαριστώ και για την στήριξη και τώρα.
Αυτό θα πεί φιλία.
Και όχι αυτό που φωνάζει ο τρελός.
Φιλιά.

D.Angel είπε...

Το είδα και σχολίασα!Τι να πω ρε συ; Εχω στραβώσει πολλές φορές με κάτι τέτοια γιατί θεωρώ πως με πουλάνε! Ομως συμβαίνει και θα συμβαίνει! Φιλιά και πάλι κοριτσάκι!

Savvina είπε...

Δεν μπορώ γαμώτο να αλλάξω συμπεριφορά και να φέρομαι όπως μου φέρονται.
Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος.
Και πάντα θα βρίσκονται κάποιοι να με πατάνε.
Όλα εδώ όμως πληρώνονται.
Κάποια στιγμή θα το πληρώσουν πολύ ακριβά όσοι κάνουν κακό όχι μόνο σε μένα αλλά και στην οικογένειά μου.
Όχι από μένα αλλά από την ίδια την ζωή.
Φιλιά και πάλι φιλενάδα.

ΦΟΥΛΗ είπε...

Ο ρε Σαββινάκι,ωραία νέα πήρες... να πας πρωί πρωί, στο καινούργιο κομμωτήριο,είναι μέχρι να δικτυωθείς. .
Μη στεναχωριέσαι έχει ο θεός!!!....
Τώρα με το δίκιο σου να μου πεις
(ο θεός έχει, εμείς δεν έχουμε).....
Υπομονή ...εύχομαι ότι καλύτερο...

Εύα Παραδείσου είπε...

Σαββινάκι μου όλοι τα περνάμε αυτά δυστυχώς. Ειδικά με την οικονομική κρίση που υπάρχει, οι δουλειές έχουν γίνει εκμετάλλευση... Έχεις χρόνια πείρα, είσαι άψογη στον τομέα σου και είμαι σίγουρη ότι θα βρεις κάτι πραγματικά αξιόλογο.

zoyzoy είπε...

Ρώτησα ειδικό και μου'πε ότι

συνηθως η firewall ή cookies ειναι το θεμα

ίσως και οι πολλές φωτό καθυστερούν να φορτώσει!
Μην αγχώνεσαι δεν "μπαρκάρω" εκεί έχω αράξει!χα!χα!

Savvina είπε...

Φούλη μου
να είσαι καλά.
Σε ευχαριστώ.
Έχω ένα γλυκό ζιζάνιο τώρα εδώ που με πειράζει και μου φτιάχνει την διάθεση (τον γιο του τρελού λέω).
Καλά πολύ γέλιο λέμε.

υγ:είπα στη zoyzoy στην προηγούμενη ανάρτησή μου ότι δεν μπορώ να ανοίξω το δικό σου αλλά και το δικό της blog, με πετάει ο mozilla.
Κοίταξέ το σε παρακαλώ.

Savvina είπε...

Εύα μου
σε ευχαριστώ και για τη δική σου στήριψη.
Να είσαι καλά.
Προς το παρόν δεν νοιώθω καλά και δεν έχω δεί άλλα blog εκτός από του άντρα μου.
Μπορεί να κάνω την βόλτα μου αργότερα ή αύριο.
Ανάλογα την διάθεση.
Καλό σου βράδυ.

Savvina είπε...

zoyzoy
οκ
όταν όλα φτιάξουν και τα καταφέρω να μπώ θα τα λέμε και από εκεί.
Σε ευχαριστώ πάντως για την ενημέρωση.
Να είσαι καλά.
Καλό σου βράδυ.

nikos είπε...

Καλή μου φίλη Σαββίνα δεν θα προσπαθήσω να σου πώ μεγάλα και ωραία λόγια, γιατί ξέρω πώς είσαι παλληκάρι και θα καταφέρεις σίγουρα.
Απ΄ότι βλέπεις και εσύ δέν είσαι μόνη σου, μήν κολλάς...... η ζωή μας δίνει λίγες χαρές και πολλές σφαλιάρες και αυτό στο λέει ένας άνθρωπος που έχει περάσει πολλά τα οποία ξέρεις.... που μπορεί να μήν ήταν επαγγελματικά αλλά και πάλι.... ξέρεις...
Τότε κατάλαβα τι είναι να έχεις στη ζωή σου πραγματικούς ΦΙΛΟΥΣ που θα κάνουν κάτι τόσο απλό αλλά ταυτόχρονα τόσο δυνάτο... να είναι δίπλα σου - μαζί σου!!!
Τα ξέρεις και τα θυμάσαι άλλωστε πόσο δίπλα μου σταθήκατε με τον σημερινό άντρα σου και παιδικό-αδερφικό φίλο μου!!!!
Για αυτό πολύ απλά θα σου πω ότι εγώ (όπως και κάποιοι άλλοι) θα είμαι εδώ και πιστεύω ότι η παρέα η το ''παρεάκι'' είναι αυτό που σου δίνει δύναμη και σε κάνει να σκέφτεσαι και να βρίσκεις λύσεις που μπορεί να μήν είχαν περάσει απο το μυαλό σου.
Γιά αυτο λοιπόν ΔΥΝΑΤΑ!!!!!!!!!

Αγνή είπε...

Σαββινάκι,

έχω περάσει παρόμοια κατάσταση και όπως είπα και στον άντρα σου, κάθε εμπόδιο και καλό.

Προφανώς αυτή η δουλειά έπρεπε να φύγει από τη ζωή σου γιατί θα έκανε κακό σε σένα: η κοπέλα αξιοποίησε (για να μην πω εκμεταλλεύτηκε)την όρεξη σου για ζωή και δουλειά για να στρώσει τη δική της ζωή ...και τώρα σε άδειασε!
Πολύ καλά έκανε!!Και να σου πω γιατί? Γιατί θα σου έπαιρνε θετική ενέργεια μέσα από το σπίτι σου και τη ζωή σου!!Κι ούτε θα έπαιρνες χαμπάρι!!!
Ξέρω τα οικονομικά ζόρια είναι δύσκολα, το ξέρω, το ζω και σε καταλαβαίνω!Αλλά από την άλλη....τέτοιοι άνθρωποι δεν είναι καλό να είναι δίπλα μας! Δε θέλω να κατηγορήσω την κοπέλα, αλλά η εξήγηση δεν είναι εντάξει: όφειλε να σου έχει πει νωρίτερα, όφειλε να σε βοηθήσει να ορθοποδήσεις... δεν τραβάς το χαλί από τα πόδια κάποιου έτσι, και μάλιστα στην πιο ευτυχισμένη του φάση...εκτός αν έχεις κάτι προσωπικό (βλ. ζήλια, ανταγωνισμό κλπ κλπ)..

θα πω ό,τι είπα και στον άντρα σου: ΟΥΣΤ!!!

Όλα θα πάνε καλά..μη βιαστείς να πεις ναι σε ό,τι προκύψει μόνο από πίκρα και άγχος: στείλε βιογραφικά παντού εκεί γύρω (αυτό κάνω κι εγώ αυτή την εποχή), συνάντησε, τσέκαρε και διάλεξε ..τα καλύτερα μάτια!!

Για καλό είναι, στο εγγυώμαι: πιάνω κύματα κακής ενέργειας!! ΟΥΣΤ!!

Αγνή είπε...

ΥΣ: αυτή η τίγκα φάση είναι πολύ δημιουργική. Όταν ήμουν στη θέση σου (είχα φάει παρόμοια άδεισμα)
Α) έκανα παζλ 2000 κομμάτια για αρχή!

Β) Έτρεχα στο Καυτατζόγλειο (για να βγει ..η τίγκα)

Γ) Μαγείρευα όλο εξωτικά (τι ανανάδες έφαγα, είχα σκάσει)..

Δ) Κρατούσα ημερολόγιο!

Εντέλει, ήταν μια εποχή που παρά τη ζάλη του μυαλού μου και τις θολές σκέψεις... τη θυμάμαι σχεδόν με νοσταλγία...

Savvina είπε...

Νικολάκι
καλώς ήρθες στο φτωχικό μου.
Με πέτυχες σε μια δύσκολη φάση αλλά δεν με πειράζει.
Αυτό σημαίνει φιλία, να είναι ο φίλος σου παρόν στα δύσκολα.
Να είναι εκεί όταν σε έχει πραγματική ανάγκη.
Να σε ακούει και να σε στηρίζει.
Ειλικρινά χαίρομαι που είσαι παιδικός φίλος με τον άντρα μου και που σας δένουν πάρα πολλά ουσιαστικά πράγματα.
Σε ευχαριστώ για την στήριξη που μου δίνεις.
Σε ευχαριστώ που όταν είχαμε ανάγκη ήρθες από μόνος σου και πρότεινες κάποια δουλειά στον ΦΙΛΟ ΣΟΥ (άσχετα αν τελικά δεν έγινε για λόγους οικονομικούς).
Σε ευχαριστώ που υπάρχεις.
Να είσαι πάντα καλά.
Οι φιλικές σχέσεις έτσι είναι δίνεις και παίρνεις.
Είμαι παλικάρι και θα τα καταφέρω.
Θα βγώ ΝΙΚΗΤΡΙΑ για ακόμη μία φορά.
Θα περάσουν όλα και θα ξαναγίνουν τα πράγματα πιο όμορφα και πιο ρόδινα.
Θα ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ μαζί με τον φίλο σου.
Χαίρομαι πολύ που είσαι κοντά μας.
Καλό σου βράδυ.

bessy είπε...

μικρο μην στεναχωριεσαι γιατι απλα δεν αξιζει.
σιγουρα θα βρεις κατι καλυτερο κ επιμενω παντα στο τομεα σου,γιατι οσο κ αν το θελουμε η γυναικα μπορει να μην εχει να φαει (που λεει ο λογος)αλλα την περιποιηση της την θελει.
κ μην ξεχνας οτι ειμαστε κ εμεις εδω κ η οικογενεια φαινεται παντα στα δυσκολα!
το ξερεις οτι δεν σε εχουμε εγκαταλειψει ποτε κ ουτε προκειται!!!
φιλακια η αδερφουλα σου

Savvina είπε...

Αγνή μου
όταν μίλησα με το οικογενειακό μου περιβάλλον στο τελείωμα της κουβέντας μου με κάποιον γύρισα και είπα ότι "καλύτερα που με διώξαν από αυτή την δουλειά, για καλό θα είναι, κάτι καλύτερο σίγουρα θα μου έρθει στον δρόμο μου".
Και το πιστεύω.
Όλα γίνονται για κάποιον σκοπό, για καλύτερο βέβαια.
Στα δύσκολα καταλαβαίνεις ποιοί είναι πραγματικά δίπλα σου, είτε από φίλους είτε από συνεργάτες εννοώ.
Και όσοι έχουν μάθει για την σημερινή μας μέρα είναι μαζί μας και μας στηρίζουν.
ΦΙΛΟΙ που βρίσκονται κοντά μας αλλά και ΦΙΛΟΙ που μιλάμε μέσα από αυτό το κουτί.
Όπως είσαι και εσύ.
ΦΙΛΗ...
Και σε ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση, για το κουράγιο που μου προσφέρεις, για όλα.
Όντως πιστεύω ότι θα μπορούσε να περιμένει λίγο ακόμη και να με έδιωχνε μετά τα χριστούγεννα.
Ήξερε για την οικονομική μας κατάσταση.
Αλλά όποιος έχει ανθρωπιά πράττει και με ανθρωπιά.
Δεν θα βιαστώ αλλά από αύριο θα βγώ στους δρόμους να ψάχνω.

Τα υγ σου μου έφτιαξαν το κέφι.
Να είσαι καλά και κάτι θα βρεθεί και για σένα.

Θα συμφωνήσω με αυτό που είπες και θα το φωνάξω δυνατά...
ΡΕ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ....
Όλοι οι κακοί άνθρωποι να φύγετε να πάτε αλλού.

Καλό σου βράδυ.
Πολλά φιλιά.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ είπε...

Καλή μου Σαββίνα δε σου γράφω , αλλά σε παρακολουθώ. Σίγουρα είναι επώδυνο και αποκαρδιωτικό, όταν αρχίζεις κάτι καινούριο να σου παρουσιάζονται τέτοιες δυσκολίες. όμως αν δε συνέβαινε τώρα, θα συνέβαινε αργότερα και θα ήταν χειρότερα. Αν κάποιος δεν εκτιμά την αφοσίωσή σου στη δουλειά του που τη βλέπεις και την εκτιμάς σαν δική σου, να περιμένεις να σε πουλήσει κάποια στιγμή! Μπορεί τελικά να'ναι για καλό όλο αυτό πού ξέρεις! Εύχομαι τα καλύτερα και μια καινούρια ευκαιρία να σου χτυπήσει την πόρτα. Κανένας καλός δεν πάει χαμένος
Καληνύχτα

ELENI είπε...

SAVINNA ΜΟΥ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ....ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΔΕΝ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ!!!ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ...

korinoskilo είπε...

αυτο θα πει μαζι και στα δυσκολα...
ωραια μερα!!!

θυμασαι τι λεγαμε?
οτι μπορεις να τα καταφερεις και μονη σου?!!!

αρπαξε την ευκαιρια με την αξια σου και προχωρα!!


ολα πανε καλα

και οπως λενε και οι κινεζοι...

οταν κλεινει μια πορτα ανοιγουν αλλες ;)

e-ioannis είπε...

ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΕΙΣ
ΓΡΗΓΟΡΑ,ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ !!!

e-ioannis είπε...

ANΟΙΞΕ ΤΟ
MAIL ΣΟΥ
ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΜΥΝΗΜΑ !!!

evi είπε...

σαββινάκι

δε θα επαναλάβω όσα είπαν οι προηγούμενοι φίλοι...

συμφωνώ, επαυξάνω, μοιράζομαι την ανησυχία σου .
Απλά θα συμπληρώσω οτι κάθε δυσκολία μας δυναμώνει, 'ότι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό' . Μπορείς να το δεις ίσως ως ένα νέο ξεκίνημα - ο Σεπτέμβρης σου είναι μήνας ξεκινήματος αλλώστε , και όχι ως ένα τέλος . Ένας κύκλος έκλεισε για να ανοιξει ένας άλλος , καλύτερος και δημιουργικότερος - δεν ξεχνώ όσα μου είπες από κοντά περί ονείρων και μελλοντικών σχεδίων (έχεις και τον bob τον μάστορα να σε βοηθά ...)

και θα κλείσω με την πάντα αγαπημένη μου Κική Δημουλά ,

«Ολα είναι μια φλόγα, καιγόμαστε επί μια ζωή και με μικρά και με μεγάλα. Νομίζω πως και τα μικρά πράγματα ακόμη, φωτιές καλλιεργούν μέσα μας».

φιλακια πολλά και να χαμογελάς - είσαι όμορφη

Savvina είπε...

Αδερφούλα
ξέρω ότι όποτε θα έχω πρόβλημα θα είστε πάντα δίπλα μου, δίπλα μας.
Ξέρω ότι δεν αξίζει, ξέρω ότι δεν πρέπει να στεναχωριέμαι, ξέρω ότι θα πρέπει να τα αφήσω όλα πίσω να πατήσω το delete και να τα σβήσω από τον σκληρό δίσκο του εγκεφάλου μου άλλα ακόμη μου είναι αδύνατο να το χωνέψω.Με ξέρεις δεν ξεχνάω εύκολα πράγματα που με στεναχωρούν.Θα περάσει, μπόρα είναι και θα φύγει.
Αύριο ξημερώνει μια καινούργια μέρα, με διαφορετική ενέργεια πιο δυνατή και θα είμαι έξω στους δρόμους για να βρώ δουλειά.
Και όπως λέει και ο μπαμπάς το επάγγελμά μου πάντα θα έχει δουλειά.
Το θετικό όλης της υπόθεσης είναι ότι βλέπεις ποιοί είναι κοντά σου.Φίλοι μας ήρθαν από το σπίτι για συμπαράσταση κσι στους δυο μας γιατί σήμερα η μέρα και των δυο ήταν σκατά, ξέρεις γιατί.
Φίλοι από το internet μας έχουν στείλει τόσα μηνύματα δημόσια αλλά και προσωπικά.
Οι γονείς μας αλλά και εσύ μας έχετε στηρίξει σε πολλά θέματα τόσο καιρό χωρίς κανένα αντάλλαγμα και σας ευχαριστούμε για αυτό.
Η αδερφή του τρελού με έχει πάρει τόσα τηλέφωνα για να μου πεί ότι το τάδε κομμωτήριο θέλει κοπέλα και το τάδε μαγαζί ψάχνει για υπάλληλο.
Μόνο στα δύσκολα καταλαβαίνεις ποιοί πραγματικά είναι δίπλα σου.
Και αυτό είναι η μεγάλη αλήθεια.
Αυτοί που μας αγαπάνε πραγματικά δεν θα μας εγκαταλείψουν ΠΟΤΕ.
Οι γονείς, τα αδέρφια, το παιδί του και λίγοι πραγματικοί φίλοι.
Θα είσαι εδώ για ΠΑΝΤΑ και το ξέρω.
Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι λίγο.
Σε αγαπάω πολύ.
Φιλιά αδερφούλα.
Καληνύχτα.

Savvina είπε...

ΑΓΓΕΛΙΚΗ
σε ευχαριστώ και εσένα που είσαι εδώ και με τον δικό σου τρόπο μου δίνεις δύναμη.
Να είσαι καλά.
Είναι δύσκολο να το αποδεχτώ αλλά θα συνεχίσω από την αρχή με περισσότερη δύναμη.Το παν είναι να εκτιμάς αυτά που σου έχει προσφέρει ο άλλος και να πράττεις ανάλογα.Ο καθένας πράττει διαφορετικά, ανάλογα με τι αρχές έχει μεγαλώσει.Δεν βαριέσαι, όλα μέσα στη ζωή είναι.Τίποτα δεν είναι τυχαίο, αυτό είναι το ρητό μου.Πιστεύω ότι όλο αυτό έγινε για το δικό μου καλό, για να εμφανιστεί στον δρόμο μου κάτι πολύ καλύτερο γιατί το αξίζω.
"Κανένας καλός δεν πάει χαμένος".Αυτό που είπε είναι και το σωστό.Αύριο θα είναι μια διαφορετική μέρα.
Σε ευχαριστώ πολύ για την παρουσία σου.
Καλό σου βράδυ.

Savvina είπε...

ELENI
Σε ευχαριστώ πολύ.
Να είσαι καλά.
Δεν το βάζω κάτω, απλά απογοητεύτηκα.
Δεν περίμενα μετά από χαρά να φάω τέτοια πίκρα.
Αλλά δεν βαριέσαι, θα περάσει και αυτό.
Καλό σου βράδυ.

Savvina είπε...

korinoskilo
γαματη δεν είδες!!!!!!
Σήμερα και πιστεύουμε περίπου την ίδια ώρα μάθαμε από ένα δυσάρεστο και οι δυο μας.
Είναι ρίσκο αυτή την περίοδο με τέτοια κρίση να αρπάξω μια τέτοια ευκαιρία, ειλικρινά.Φοβάμαι για το αύριο.Υπάλληλος είναι καλύτερα.
Όλα θα πάνε καλά γιατί στηρίζουμε ο ένας τον άλλον, σαν μια γροθιά.
Θα αρχίσω να πιστεύω στυς κινέζους μου φαίνεται...
χαχα
Σε ευχαριστώ πολύ που είσαι εδώ και μας στηρίζεις και εσύ με τον τρόπο σου.
Να είσαι καλά.
Καλό σου βράδυ.

Savvina είπε...

e-ioanni
Σε ευχαριστώ πολύ και εσένα.
Να είσαι καλά.
Το είδα το mail σου και σου απάντησα.
Δέστο.
Καλό σου βράδυ.

Savvina είπε...

evi μου
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ και εσένα για τα καλά σου λόγια και για την δύναμη που μου δίνεις.
Μπορεί να έχω πληγωθεί, να έχω στεναχωρεθεί αλλά έχω αποκτήσει πολύ δύναμη.
Ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας μας, θα το πάρω όπως το είπες, ώς μήνα ξεκινήματος.
Όλα για κάποιο λόγο γίνονται άλλωστε.
Τα όνειρα θα πρέπει να περιμένουν για λίγο διάστημα λόγω κρίσης.
Ο μάστοράς μου θα είναι πάντα έκει να με περιμένω για να μου φτιάξει το δικό μου κομμωτήριο.
Πολλοί όμορφα λόγια από την Κική Δημουλά.
Σε ευχαριστώ που μου τα έγραψες.
Σε ευχαριστώ για το κομπλιμέντο.
Να είσαι πάντα καλά.
Καλό σου βράδυ.
Φιλιά.

bessy είπε...

για το μονο που θα διαφωνησω ειναι για αυτο:
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ "
σε μια οικογενεια δεν υπαρχουν ευχαριστω κ ουτε περιμενουμε ανταλλαγματα,ειναι καθηκον οταν αγαπας το αιμα σου,οταν υπαρχει τετοιο δεσιμο οπως το δικο μας να το στηριζεις κ στα καλα κ στα ασχημα.

"Θα είσαι εδώ για ΠΑΝΤΑ και το ξέρω."
θα ειμαι για παντα κοντα σου,θα ειμαι για παντα ο φυλακας αγγελος σου,γιατι απλα εισαι το αλλο μου μισο.
γιατι οταν πονας εσυ ποναω κ εγω.
ολα θα πανε καλα θα δεις κ θα ερθουν πολυ καλυτερες μερες ,ειμαι σιγουρη για αυτο.
σε λατρευω
να προσεχεις κ να γινεις δυνατη
καληνυχτα

Ελιά Μαϊστρα είπε...

Μήπως τώρα είναι η ευκαιρία σου; Να κάνεις κάτι μόνη σου;
Ξέρεις τα άλματα τα κάνουμε σε δύσκολους καιρούς..
Εύχομαι να πάνε όλα καλά.
Καλημέρα

Η τρελή είπε...

Σκέψου πως θα μπορούσε να είναι και χειρότερα...! Πόσο χειρότερα? Να μην σε διώξει μεν αλλά να μην σε πληρώνει δε.....καταλαβαίνεις πόσο δύσκολο θα ήταν για σένα τώρα? Ούτε άλλη δουλειά θα μπορούσες να ψάξεις, ούτε λεφτά θα έμπαιναν στο σπίτι! Ξέρω ότι το σοκ είναι μεγάλο, αλλά ξέρω επίσης πως ....δεν κωλώνεις πουθενά! Όλα για κάποιον λόγο γίνονται, πιστεύω πολύ στην τύχη!
Τα τρελά φιλιά μου

Εύα Παραδείσου είπε...

Σαββινάκι μου γλυκό μη σκέφτεσαι τα άλλα blogs αυτή τη στιγμή το σημαντικό είναι να έρθει και πάλι το χαμόγελο στο πρόσωπο σου, και θα έρθει. Ρίξε μια ματιά και στις αγγελίες στην εφημερίδα ή βάλε δική σου, κι εγώ είχα βάλει και είχα βρει εργασία. Ζητάνε συνέχεια απ' τον κλάδο σου, δεν είσαι χθεσινή στο επάγγελμα, ειδικά με το μανικιούρ πεντικιούρ είσαι περιζήτητη!!!! Δουλεύουν κοπέλες που δε ξέρουν καλά-καλά τη δουλειά και δε θα βρεις εσύ?! Δε το δέχομαι!!!

Εύα Παραδείσου είπε...

ΥΓ: Στο κομμωτήριο που πηγαίνω δουλεύουν συνέχεια. Σε ένα πηγαίνω γιατί έχω μείνει ευχαριστημένη. Μέχρι στιγμής έχουν προσωπικό θα έχω το νου μου αν αλλάξει κάτι, από τη στιγμή που το διάβασα ρωτάω φίλες και γνωστές. Με το που μάθω κάτι (μακάρι) θα σε ειδοποιήσω άμεσα. Έχω το νου μου. Δε θέλω να στεναχωριέσαι γιατί στεναχωριόμαστε και μεις,τα χουμε περάσει και ξέρουμε καλά τι σημαίνει να μένεις χωρίς δουλειά. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ.

jacki είπε...

Καλά έχω συγχιστεί τόσο με την αφεντικίνα σου..
Όταν εσύ έβγαζες όλη τη δουλειά ηταν καλά;
Είναι αυτό που γράφει ο αντρούκος σου..
ουδείς αχαριστότερος εκ του ευεργετηθέντος..
Τι να πω ρε κοπέλα μου..
ΥΠομονή.
Και όλα θα πάνε καλά.. στο λέει και ο τρελός σου.
Φιλιά πολλά και κουράγια.

MORFEAS είπε...

SAVINA EXE PISTI KAI EGO ME TIN GINEKA MOU ETSI KSEKINISAME KAI PANTREFTIKAKAME ME DANIO ALLA EXOUME TIN IGIA MAS KAI EIMASTE KALA KAI TO PALEUOUME KAUE MERA KATI THA BRETHI

BΙΟΤΕΧΝΕΣ είπε...

Είσαι άξια και πολύ σύντομα θα βρείς την άκρη σου...δύμαμη έχεις, οι μπαταρίες σου κυριώς οι ψυχολογικές είναι στο φούλ μετά τον γάμο σου, η ζωή είναι όλη δικιά σου...το μεγάλο βήμα θα είναι το δικό σου κομμωτήριο...μέχρι τότε, την τέχνη σου μόνη σου στον ελεύθερο χρόνο σου μετά από ένα οποιοδήποτε οχτάωρο...η ζωή είναι όμορφη, όταν που και που μας τυχαίνουν και οι αναποδιές και τότε καταλαβαίνουμε ένα από τα νοήματά της..να είσαι καλά κομμωτριάκι!!!

ΑΝΤΙΓΟΝΑΚΙ είπε...

Ολα καλα θα πανε.....εχε πιστη σε σενα.....
Καλο βραδυ.....

Savvina είπε...

Αδερφούλα
σε αγαπάω πάρα πολύ.
Και πάντα θα υπάρχει η μία για την άλλη.
Καληνύχτα.
Φιλάκια.

Savvina είπε...

ελίτσα
είναι δύσκολες οι εποχές για τέτοια ρίσκα.
Ας περάσει η κρίση και μετά θα κάνω αυτό το άλμα.
Σε ευχαριστώ πολύ.
Καλό σου βράδυ.

Savvina είπε...

Τρελή μου
Συμφωνώ με αυτά που λές, αλλά αν δεν με πλήρωνε θα έκανα υπομονή για ένα μήνα και μετά θα έφευγα.
Δεν γίνεται να έχει έναν υπάλληλο να σου βγάζει όλη την δουλειά και να μην τον πληρώνεις???
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ...
Έτσι ακριβώς όλα για κάποιον λόγο γίνονται.
Σε ευχαριστώ και εσένα που πέρασες από εδώ αλλά και για την συμπαράσταση.
Να είσαι καλά.
Πολλά φιλιά.

Savvina είπε...

Εύα μου
Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και για το προσωπικό σου ψάξιμο για κάποια δουλειά.
Με έχεις αφήσει άφωνη.
Δεν περίμενα ειλικρινά να ενδιαφερθούν τόσοι άνθρωποι άγνωστοι για μένα μέσα από αυτόν τον χώρο.
Γιατί από φιλία τελευταία έχουμε καεί.
Αλλά δεν μπορώ να πώ, στα δύσκολα καταλαβαίνεις ποιοί είναι δίπλα σου.
Αλλά ευτυχώς υπέρχουν και κάποιοι φίλοι μας που είναι κοντά μας σε κάτι τέτοιες στιγμές.
Να είσαι πάντα καλά.
Και το χαμόγελο ξαναήρθε στο πρόσωπό μου. Θα μάθεις σε λίγο τι εννοώ.
Καλό σου βράδυ.
Φιλιά πολλά.

korinoskilo είπε...

σαββινα πριν λιγες ωρες με πηρε μια φιλη ... την απελυσαν με τον ιδιο τροπο....

το εχουν κανει συστημα μαλλον....

πηγε στο γραφειο του αφεντικου με χαρτια για να δουν ... και τις ανακ την απολυση της...

ετσι απλα....

δεν στο λεω για καναν αλλον λογο... απλα μου κανει εντυπωση αυτο το αποτομο τωρα τελευταια... χωρις καμμια ενδηξη... χωρις τα ατομα να ειναι απο τα ,,προβληματικα,,

καλο βραδυ :))

αλλαξε ποστ.... παμε παρακατω ;)

Savvina είπε...

jacki μου
σε ευχαριστώ πολύ και εσένα για την συμπαράσταση.
Όλοι έχουν συγχιστεί με την συμπεριφορά της πρώην αφεντικίνας μου.
Και τους ευχαριστώ όλους.
Ο αντρούλης μου να είναι καλά μου δίνει πολύ δύναμη κάτι τέτοιες στιγμές.
Γιάυτό τον αγαπάω πολύ.
Όλα καλά θα πάνε, έχει ο Θεός.
Έχω πίστη στα χέρια μου.
Να είσαι πάντα καλά.
Φιλιά πολλά.
Καλό σου βράδυ.

Savvina είπε...

MORFEAS
καλώς όρισες από το φτωχικό μου.
Να είσαι καλά.
Σε ευχαριστώ που πέρασες και που μου συμπαραστέκεσαι και εσύ με τον δικό σου τρόπο.
Να έχουμε την ΥΓΕΙΑ μας και όλα καλά θα πάνε.
Καλό σου βράδυ.

Savvina είπε...

ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ
Σας ευχαριστώ πολύ και εσάς για την συμπαράσταση.
Να είστε πάντα καλά.
Απέκτησα πολύ θετική ενέργεια από εχθές από όλους εσάς που μου γράψατε σχόλια.
Έχω πίστη ότι όλα καλά θα πάνε.
Και τα δύσκολα μέσα στη ζωή είναι.
Έρχονται για να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα, όπως μου είπε μια καινούργια φίλη.
Το κομμωτριάκι θα ξαναμπεί δυναμικά στον χώρο, δεν το φοβάμαι.
Καλό σας βράδυ.

Savvina είπε...

AERIKO
Σε ευχαριστώ πολύ για την συμπαράστασή σου.
Να είσαι καλά.
Όλα καλά θα πάνε.
Έχω πολύ πίστη σε μένα.
Καλό σου βράδυ.

Savvina είπε...

korinoskilo
είναι απίστευτο αυτό που κάνουν γαμώτο.
Ας είχα τα κότσια (μην πώ κάτι άλλο) να ειδοποιήσουν 15-20 μέρες νωρίτερα για να ψάχνεις για δουλειά.

Αυτό έχω σκοπό να κάνω, να αλλάξω πόστ.
Πάμε παρακάτω.
Καλό βράδυυυυυυ.............

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails